Kveld Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Stigao mi snimak koncerta.Uživo zvuče perfektno.Ova mala nije normalna kako peva i menja vokale.Hej,hej,hej... E da , a klub u kome je sniman koncert kao KST shta cesh, sirotinja raja anyway, dajte da lobiramo da dodju bar na Sziget Quote
APOHAKC Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Taj klub je jedan od najpoznatijih metal mesta u Moskvi... Quote
qazwsxe Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 sad sam dobio diskografiju kompletnu svidja mi se do jaja posebno vo slavu velikim i lepta, vozrozhdenie mi je malo slabije izdanje, a i ovaj live je dobar iznenadi me zvuk s' obzirom da je u klubu Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Žile..odn. Aronaxe:)..treba da mi daš film Vukodav, tek u septembru najverovatnije haha..rekao si da glumi ova riba iz Arkone. Kako je odrad'la posao? Quote
APOHAKC Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Nemam pojma, rekao sam vam da mi je film glup i da sam odgledo samo do pola, ali pazi, dodji sledece nedelje do NSa pa cu ti narezati i film i Arkonin DVD Quote
Novaliis Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Doći ću sledeće nedelje da pojebem ceo novi sad.. Quote
APOHAKC Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Pih, vulgarni stvore, daj bre spamujemo Arkona je supre bend! Quote
Novaliis Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Elem, evo ne prestajem da ih slušam A malopre sam ih posetio na My space-u i... ja sam se zaljubio Maša je Boginja, ratnica..one njene slike su savršenstvo. Quote
Ni! Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Bend je genijalan... Masha je genijalna... Mnogo ih volim. Quote
hah Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 bend je izvanredan,imam od njih album Lepta iz 2004,i live Zhizn vo slavu.... Quote
fenster Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) Nisam cuo nista od albuma, samo sam gledao Zhizn vo slavu - izvanredan je! Masha je stvarno opravdala svoj nadimak i ispunila sva ocekivanja Moram nabaviti i albume. Черные дебри войны Za sada favorit Edited November 21, 2007 by commissar Quote
:matija Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 e ajde ako neko moze da nadje link za download re-izdanja na engleskom albuma Vozrozhdenie?! hvala Quote
Josif Visarionovič Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Nego jel slusao neko novi album? Ot Serdtsa K Nebu Ja sam ga nocas skinuo i sad preslusavam,odlicno.Da ne bi davio na sta lici preporucujem svima da skinu Quote
:matija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 ja sam slusao, doduse preslusao sam svega nekoliko puta za sad ali svidja mi se Quote
Шöне Мики Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 jedan od boljih bendova iz rusije...doduse,ne moze ni da prismrdi pagan reign-u...no dobro,imaju svoje trenutke...samo,(vec sam rekao ovo negde),nemaju neki svoj stil,imaju puno "pozajmljenih" melodija od nm,i previse se oseca vise nego ocigledan uticaj daleko kreativnijeg butterfly temple-a...mogao bih da skinem taj novi album,pa da i to procenim... Quote
Shamandalie Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Slusam ovogodisnji album i mogu reci da je zanimljiv, bas zbog svih tih folk elemenata. Dobar je zenski vokal. Poslastica za sve nas sto smo u skoli ucili ruski. Quote
Thrym Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Nije losh ovaj novi album,cini mi se da su napravili korak blize folku,ako nishta drugo bar na nivou predjashnjih radova,s'tim da je Masha sve bolja Quote
majorgashpar Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Maša baš ovih dana pravi rođendansku žurku Quote
em pi Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Nije losh ovaj novi album,cini mi se da su napravili korak blize folku,ako nishta drugo bar na nivou predjashnjih radova,s'tim da je Masha sve bolja Maša jeste sve bolja slažem se..u stvari tek sada zvuči kao da je 100% deo benda...Malo je odskakala bez obzira na svoj kvalitet, valjda joj je trebalo vremena da se totalo saživi sa pričom. Quote
Kveld Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 meni je ovaj novi album bash haotichan, k'o da su hteli da probaju sve i svashta a retko shta im je uspelo..ipak Strela ih vadi i ako je chujem josh jednom odo' na Kosovo haha Quote
Masha Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 meni je poslednji album Ot serdca k Nebu malcice sporiji sa vise folk elemenata nego ostali...ipak dobar album,svidja mi se ali Vo slavu Velikim je nesto najbolje sto sam cula u zadnje vreme!!! Печал-Тоска - убедљиво најбоља песма на албуму!!!!! Quote
Recommended Posts