taniusha Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Stigao i meni album, posle dva slusanja je odlican! Iznecu kompletnije utiske kada ga jos malo preslusam, a danas Europa Universalis III sa Rusijom + Arkona. Utisci, utisci? BTW, ovaj Kris Verwimp bas rastura kako radi: http://home.scarlet.be/krisverwimp/welcome.htm A kome sve (pored Arkone) nije radio omote za albume: http://home.scarlet.be/krisverwimp/interest.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Stigao i meni album, posle dva slusanja je odlican! Iznecu kompletnije utiske kada ga jos malo preslusam, a danas Europa Universalis III sa Rusijom + Arkona. Gospode, nisam jedini manijak .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Utisci, utisci? Utisci? Pa, ovako: masivan album, pre svega. Bas treba vremena da se fino saslusa i "svari". Dosta je tvrdji od proslog i ima vise black metala i same pesme su manje zarazne i "folky" a vise mracne, brze, jake... Favorit pesme - naslovna, "Память" (e ova jeste sva folky i zarazna ) i "Лики бессмертных Богов". Fina je i ona 15-minutna ali ja sam, brate, ocekivao nesto pompeznije, ova je bas nekako usporena i elegicna. Sve u svemu, jako dobar album, ali "От Сердца к Небу" ipak ostaje neprikosnoven i nedodirljiv. Gospode, nisam jedini manijak .... Hahaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erektus Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 novi album obecavaaa. "Jarilo" me kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Fina je i ona 15-minutna ali ja sam, brate, ocekivao nesto pompeznije, ova je bas nekako usporena i elegicna. Šta fali, baš vrhunska pesma, totalno epska, ide uz tematiku na njoj su oni silni gosti. Jarilo je hit totalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Zl13dNSIwAw ODLICAN SPOT! Edited October 14, 2009 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Zvuci odlicno.Iscekujem novi album sa puno optimizma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Dobre su ove nove stvari. Ne mogu da verujem kako ih ranije nisam volela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Talvi, hvala na utiscima! Ko ce sad da doceka da se taj album pojavi... mada, dobro, ja imam i ove prethodne tek da preslusavam s obzirom da do skoro nisam ni znala za Arkonu. Shame on me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Pa stidi se,mozemo da te bicujemo dok se stidis:)PRvi album koji nije produciran od strane benda i najbolji ujedno!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Otkad sam nabavio disk ne prođe dan da ga ne obrnem, nekad i više puta iako traje 80 min. Usudio bih se reći - naj Arkona album, ako ne to onda svakako najozbiljniji, preko 40 gostujućih muzičara je radilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Otkad sam nabavio disk ne prođe dan da ga ne obrnem, nekad i više puta iako traje 80 min. Usudio bih se reći - naj Arkona album, ako ne to onda svakako najozbiljniji, preko 40 gostujućih muzičara je radilo. ne bi da ti kvarim temu ali...ja sam moje večeras rek'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ne kvaris, imas svoje misljenje, ja ga uvazavam ali ga ne delim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Pa stidi se, mozemo da te bicujemo dok se stidis:) Hvala na ljubaznoj ponudi! To je pravi primer gostoprimstva novim fanovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Ne kvaris, imas svoje misljenje, ja ga uvazavam ali ga ne delim K'o što rekoh, ono što sam čuo nije loše, fino je osmišljeno (naročito početak sa onim babama:) ali u suštini sve mi se svelo na neku čudnu verziju Nokturnal Mortuma koji je ubrzan i probačen kroz fuziju Finntroll-a. U neku ruku album je i dosta ambijentalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Hvala na ljubaznoj ponudi! To je pravi primer gostoprimstva novim fanovima Pa pravi paganski nacin:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Evo ko nema još novi: http://depositfiles.com/en/files/fe167v0kq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Dobar je album. Favoriti za sada su mi pesme Yarilo, Pamjat i Kupalec. Na moei zemle je stvarno zanimljiva pesmica i nije mi dosadno da je slusam nekopliko puta uzastopno iako traje 15 minuta. Svojski su se potrudili da naprave ovako dobar album, svaka im cast! Mada, i dalje su mi nekako drazi albumi Vozrozdenie i Vo Slavu Velikim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Ima samo jedan problem pola pesama nece moci da se izvede uzivo bez dodatnih muzicara al nema veze i ovako ih vidjamo jednom u 10 god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizigot Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Meni je i Небо хмурое, тучи мрачные mnogo dobra... Na torrents.ru je izasao album u APE formatu, sa celim bookletom, ja sam jutros downloadovao... http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2360498 Evo direktan link za torrent: http://dl.torrents.ru/forum/dl.php?t=2360498 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Ima samo jedan problem pola pesama nece moci da se izvede uzivo bez dodatnih muzicara al nema veze i ovako ih vidjamo jednom u 10 god Nabacili su nedavno novog lika u postavu, svira gajde i frulu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Opasan je novi album,najbolji album Arkone po mom misljenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Nabacili su nedavno novog lika u postavu, svira gajde i frulu. Pa nece mnogo da im pomogne u recimo Yarilo gde dve tamburice sviraju harmoniju pored gitare :)Al sve u svemu onaj ko je producirao album je uradio strava posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 E, ajde jos jedan komentar posle pazljivijeg slusanja albuma. Zadrzavam misljenje da je album dobar, mada po meni nije im najbolji iako su se bas potrudili da ovo snime. Secam se kad sam prvi put cula albume Возрождение i Во славу великим!, nije mogao da mi prodje dan a da ih ne preslusam. Sad prodje i vise dana dok opet ne pustim ovaj novi. Dve pesme koje mi se nikako ne dopadaju na albumu (cak i posle 10-tog slusanja) su Тропою неведанной i Лики бессмертных Богов. Ne svidja mi se kako je Masha to otpevala i nekako mi zvuce "nabacano" obe pesme. Небо Хмурое, Тучи Мрачные…mi se bas dopala iako su reci "pomalo" melanholicne, cak mi je zanimljiv i onaj viseminutni cvrkut ptica. Память, Аркона, Ярило, Невидаль i ostale su sasvim dobre pesme. Dakle, ne govorim lose o ovom albumu i on mi se dopada ali.... cini mi se da su raniji albumi imali dusu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dve pesme koje mi se nikako ne dopadaju na albumu (cak i posle 10-tog slusanja) su Тропою неведанной i Лики бессмертных Богов. Meni je Лики бессмертных Богов jedna od najboljih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts