Jump to content

Recommended Posts

Posted

Awaken radi ovaj koncert,broj ulaznica je limitiran na 350

Jel zna neko mogu li se ulaznice za svirku vec sada nabaviti? Ako da, gdje, kako i za koliko love? Ako ne, jel ima neki podatak kad se krece sa prodajom? Pozdrav iz Banjaluke.

Posted

Бора Дугић + Ороз. Чист Фолк Метал фром Сербија! :rockdevil:

Ne bi to bilo dobro...previse smo mi hard rock da bi se to uklopilo...iJako,Kemala Malovcica vec dugo zelim obraditi...ali to je opet druga prica,nije to klasicni izvorni folk,ipak je u pitanju istanbul juzni vetar. :rockdevil:

Ali neki power ili melodicni blek bend da ubaci malo izvorne cirilice,sto da ne...mislim da bi odlicno zvucalo.Interfector-u je uspelo,sto ne bi i nekome drugom.

Posted

As a matter of fact, "Ой, то не вечер, то не вечер..." je ruska narodna pesma stara i-ha-haj vekova, tako da ni Fedor nema nikakve veze sa tim sem sto ju je i on iskoristio. :D

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Vedan Kolod je iz Sibira, ako se dobro secam, bio sam u kontaktu sa jednom od njih, kul su, planirali da dodju u Srbiju i proputuju kroz zemlju.. ali morao sam da prekinem kontakt zbog vojske i ne znam sta se desilo... i da li su ikada dosli kod nas..

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...