Novaliis Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Prodali su se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerotimije Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Bar ce da bude bolje od novog Morbid Angela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) Objektivno gledano, Arkona sinoć sjajna beše. Dakle - došli, odsvirali sve najveće hitove poprilično verno onome što se čuje na disku, masa ljudi bila i svi otišli srećni i zadovoljni. Mada, već počinje ozbiljno da me smara ceo taj "Hajde, klinci, da skačemo" fazon koji oni, očigledno, poprilično forsiraju lately i ta sveopšta svadbarska atmosfera u Korpiklaani fazonu, a i smorili su već sa "Slava Srbija", "Slava, braćo" i šta-ti-ja-znam, samo sam čekao kad će Masha krenuti da viče "Kosovo je Srbija". I da - ne mogu a da ih ne uporedim sa Negurom. Koliko god Arkona profi odradila nastup, ipak se jasno videlo ko ide na turneje sa Enslaved a ko sa Korpiklaani, jbg. Edited July 9, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Da, Arkona je previše poprimila taj Korpiklaani stil izvođenja live nastupa. Meni njihov najbolji album ostaje Vozrozhdenie, posle toga kvalitet njihovih izdanja je krenuo sa opadanjem. Možda je to posledica onog čuvenog 'wow' koje se čoveku javi kada čuje nešto što zvuči novo, kad što je meni zvučala ta Arkona 2004. godine. Doduše, čuo sam sličnih bendova i pre toga, od kojih mi je u najboljem sećanju ostao Pagan Reign i njihov prvenac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Realno, meni su poslednja 2 Arkona albuma najbolja, ali me ovaj najnoviji pravac u kojem su krenuli zabrinjava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Objektivno gledano, Arkona sinoć sjajna beše. Dakle - došli, odsvirali sve najveće hitove poprilično verno onome što se čuje na disku, masa ljudi bila i svi otišli srećni i zadovoljni. Mada, već počinje ozbiljno da me smara ceo taj "Hajde, klinci, da skačemo" fazon koji oni, očigledno, poprilično forsiraju lately i ta sveopšta svadbarska atmosfera u Korpiklaani fazonu, a i smorili su već sa "Slava Srbija", "Slava, braćo" i šta-ti-ja-znam, samo sam čekao kad će Masha krenuti da viče "Kosovo je Srbija". I da - ne mogu a da ih ne uporedim sa Negurom. Koliko god Arkona profi odradila nastup, ipak se jasno videlo ko ide na turneje sa Enslaved a ko sa Korpiklaani, jbg. Da, nisam nikad gledao Arkonu, al sad ni nemam zelju. Nisam fan tog decijeg Korpiklani zvuka, i jos kad jedna Arkona krene tim putem onda stvarno nemamo o cemu da pricamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lUMC7EHMfj0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Koliko vec godina dolazim na EXIT i otkad postoji metal stage, moram reci da je sinocna Arkona bila jedan od najboljih nastupa koje sam ja videla. Atmosfera je bila sjajna, sto je dokaz da folk metal definitivno dobro prolazi u Srbiji pa bi organizatori koncerata morali to imati u vidu. Neuporedivo bolji koncert od onog u Novom Sadu 2008. godine! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2ETIOXZni18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ovo je vec ok pesma,ozbiljnija je od Stenka na Stenku... Ne bih voleo da nacisto odu na Korpiklaani fazon,da izgube svoj indetitet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Da da, dobra je stvar, nadam se da će i ostatak albuma biti u tom fazonu, bez mnogo narodnog veselja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Meni su Vozrozdenie i Vo Slavu Velikim omiljeni albumi od Arkone,a i Ot Serdtsa K Nebu i Goi,Rode,Goi su odlicni,a Lepta je cist klasik ... Ne bih voleo posle epske i mocne atmosfere sa zadnjeg albuma da spadnu na totalni folk metal... Ipak su oni pagan metal u sustini... EP me je razocarao,nadam se da nece i nadolazeci album... Edited July 18, 2011 by HeLLsarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HsgSsyu3W2M Ovo obećava, jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeChrist Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Barem je bolje nego Stenka na stenku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ovo mi je podiglo optimizam da album idem u lepom pravcu... Svidja mi se sto ima akusticnih pesama,ovo ce po mom misljenju biti vrlo zanimljiv album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Sviđa mi se ovaj njihov fazon sa tizerima, opušteno smo već čuli 10 minuta albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Pa bolje nego da ti daju singl pesmu koja ne valja nicemu... Ne mislim na Nikodga naravno,pesma mi se vrlo svidela... Vidim ti tiseri svih pesama na albumu su danas vrlo popularni... Kako bese na Arkoni Talvi,jesu svirali nesto od novog materijala ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ako misliš baš na novi album - ne, svirali su "Stenka na stenku" najnovije. Ostatak liste su svirali svašta, od prošla dva albuma pa do "Jarila", "Kupala i Kostroma" i tako tih kultova. Generalno je dobro bilo, i zvuk, svirka, atmosfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Zao mi sto propustih ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Ja tek sad videh ovaj tizer, obecava novi album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Još jedna nova (naslovna) na fejsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dqeeAnW2Nzc&feature=youtu.be Iako je Talvi već napisao, evo da postavim link za one koje nemaju fb... Favorit je i dalje Nikogda. Majstorska stvar... "Боль во мне - крик ворона Цепью власти скована..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Sviđa mi se ovo što čujem. Dosledno i kvalitetno. Hvala za update... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yLrQs3zpFpw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Uuu bre, razvaljuje. Obećava album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts