Lunar Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 како ће се карте продавати? не знам где могу да их узмем? Ma najbolje je tog dana na ulazu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navrog Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Jel ' to treba da shvatimo da taj bend ne vredi 700 evra ili tvoju teznju da kazes svima, kako nemas 700 evra ? Meni je drago sto ce eventualni dobitak, zavrsiti u rukama nekog spremnijeg na zrtvu. Za takve kao ti bih voleo da se stampaju slikovnice, kako picka ima zube, verovatno tada nikada ne bi zavukao. Realno,bend ne da ne vredi 700 evra,nego ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Ma najbolje je tog dana na ulazu . а и то што кажеш.... а вероватно сет листа није позната? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Intro Сквозь туман веков По сырой земле От сердца к небу Купала и Кострома Катится Коло Масленица Русь Ой, то не вечер sa Ragnarök Festival - Lichtenfels, Germany, 28th-29th March 2008, kratka je lista posto je fest u pitanju, kod nas mora da bude duze Edited July 5, 2008 by Angrist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Realno,bend ne da ne vredi 700 evra,nego ne znam... U Srbiji ne vredi nista, na cemu ne moze "realno" da se zaradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Dakle koncert je rasturio koliko je dobar bio... Kratko su svirali, jbg, to mi je jedina zamerka, ali je zato bilo mnooogoo dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Koncert je bio pun pogodak Ni sanjao nisam da cu imati sanse da ih gledam u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Другар снимао http://ru.youtube.com/watch?v=td4m5Ym5dbs http://ru.youtube.com/watch?v=tDKoPbyreqk http://ru.youtube.com/watch?v=qFUBYWAIQKo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Bas sam se pitao jel ce biti kojih snimaka sa koncerta... Hvala na linkovima, Aronax Of Steel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 све смо снимили само да се уплодује Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 baš ste divni vi pagani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 све смо снимили само да се уплодује Javljaj cim uploadujete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Jbt, ja sam se u ovaj bend prosto zaljubila Jos me drzi pozitivna energija od koncerta, bas kao da se upravo zavrsio... Edited August 6, 2008 by Милица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ja cu morati nabaviti njihove albume, bas su mi se svideli, nisam ih ranije slusao, mada sam znao sta sviraju...bas su odlicni uzivo... Mada, mogli su malo duze da sviraju, bar se meni cinilo kratko....sto znaci da je bilo dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ajde dacu ti ja. Voilela bih da imam originale. Ne znam ni da li je bilo na koncertu da se prodaje, nisam ni stigla da vidim, tako mi se sve brzo zavrsilo, dok sam se okrenula vec su upalili svetla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ajde dacu ti ja. Vazi, narezaces mi to...mozda budem covek pa se oduzim nekim pivom...ili vinom...eto, mozes i da biras, zar nisam divan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) @Milica: bio je merchandise pozadi, bubnjar je prodavao. Bili su svi albumi, DVD i majice. Ja uzeh DVD @Aronax Of Steel: ima li sanse da se snimak upload-uje negde drugde (osim na youtube), ne bi li kvalitet ostao sto bolji? Edited August 6, 2008 by commissar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ajde dacu ti ja. Voilela bih da imam originale. Ne znam ni da li je bilo na koncertu da se prodaje, nisam ni stigla da vidim, tako mi se sve brzo zavrsilo, dok sam se okrenula vec su upalili svetla Bilo je da se prodaje , i diskovi i majce, al samo za vreme koncerta, posle nije... Ja sam uzeo majcu "Od serdca k nebu" sa sve tourdateovima nazad, cisto da se pohvalim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ok, idem ja sad lepo da skocim s mosta Da li neko zna gde inace mogu da se nabave? A da se ne narucuju preko neta... @Feniks Da mi nije ovog cascavanja koje mi ti nudis, sad bih stvarno lupala glavom o zid kao ovaj smajli gore, hehe Jbt, a bas sam se spremila da spicakm pare na diskove. A cak su mi i tvoje pare bile pri ruci dobar deo vremena, mogla sam se lepo posluziti, sad bismo oboje imali celu diskografiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ok, idem ja sad lepo da skocim s mosta Da li neko zna gde inace mogu da se nabave? A da se ne narucuju preko neta... @Feniks Da mi nije ovog cascavanja koje mi ti nudis, sad bih stvarno lupala glavom o zid kao ovaj smajli gore, hehe Jbt, a bas sam se spremila da spicakm pare na diskove. A cak su mi i tvoje pare bile pri ruci dobar deo vremena, mogla sam se lepo posluziti, sad bismo oboje imali celu diskografiju :) Nemoj da skaces sa mosta, hladna je voda, da ne nazebes...posle ces kukati pa cu morati da te tesim Nemoj da lupas glavom, porasce ti, a to nije lepo, da imas vecu glavu od mene, necemo onda skladno izgledati u javosti Eto, lepo je imati tebe, dok ja mudro skacem sa bine i sutiram se, imam tebe da mi pricuvas novcanik i telefone, da to ne gubim stalno, dosta sam to radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Bilo je da se prodaje , i diskovi i majce, al samo za vreme koncerta, posle nije... Ja sam uzeo majcu "Od serdca k nebu" sa sve tourdateovima nazad, cisto da se pohvalim Е јеботе Исус да ниси ти онај лик са пасивним Коловратом, ја и другар смо спопадали нког, дај да видим мајицу, дај да видим Коловрат, контао сам да ћеш нас ударити лол Што се аплода тиче, другар је био задужен за снимање а и он се сморио после па је неки трећи другар узео апарат тако да је некако болидно исечено са неким паузама тако да двд нема шансе да се прави, било би јадно, а немам појма ни где другде да се стави дајте предлоге па ћу питати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Da, ja sam lik sa kolovratom, i nisam hteo da vas udarim, sve je OK ... Nisi li ti onaj sa Pagan Reign tetovazom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 @Aronax Of Steel: Najpre mi reci u kom formatu su fajlovi i koje su velicine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Da, ja sam lik sa kolovratom, i nisam hteo da vas udarim, sve je OK ... Nisi li ti onaj sa Pagan Reign tetovazom? Не, то је другар, ја сам онај мањи лол Ма, нисмо тебе ни најгоре смарали колико смо неке друге ликове хаха Уздравље то следећег виђења хаха Комисару, не знам, јављам сутра. хех Edited August 6, 2008 by Aronax Of Steel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Aha, secam se, onaj manje napadan Zezam se... Ajd, onda, bar cemo sledeci put da znamo ko je ko pa da se lepo izpozdravljamo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts