fenster Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 @Aronax Of Steel: nije ni bitna velicina, samo ih napakuj na neki od sahring sajtova, nemoj na youtube, jer ce kvalitet snimka biti dosta osiromasen. Mozes na rapidshare ili megaupload. Na ovom drugom maksimalna dozvoljena velicina fajla je, cini mi se, 300 mb. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ako vas zanima, intervju i prica o Arkoni veceras u 18.30 u emisiji Art Box na TV Panoniji. Repriza petak od 14.30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Arkona 666 Satan Rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ako vas zanima, intervju i prica o Arkoni veceras u 18.30 u emisiji Art Box na TV Panoniji. Repriza petak od 14.30. A sto ja nemam tu televiziju :cry: Ajd ako je moguce, postavite tu emisiju negde na ovo cudo tehnologije zvano internet, pa da i mi sa juga mozemo da vidimo to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ja sam juce video neki snimak na TV Panonija. Kratak prilog, snimci svirke propraceni pricom o bendu i kratak intervju sa gitaristom. Mozda je danas nesto opsirnije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Danas je bilo opsirno, pogledajte sutra reprizu, inace ima je na kablovskoj u svim gradovima. Bas smo se lepo ispricali sa Rusima. Sergej je sjajan lik, on mnogo vise prica nego Masa, koja je mnogo povucenija. Ne verujem da cu smeti to da postavljam na net, zabranjeno je ustupati materijal bez odobrenja rukovodeceg kadra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ti si bila u crnoj haljini. Ja sam za vreme abonosa sedeo iznad tebe. Kratka plava kosa. Nizi lik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Jeste, kamo srece da te se secam, nije isti dozivljaj kad dodjem na koncert da bih radila ili kada ne radim pa dodjem uzivanja radi. Sve vreme sam kontrolisala snimatelja, pricala sam sa menadzerom Arkone i tako to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Danas je bilo opsirno, pogledajte sutra reprizu, inace ima je na kablovskoj u svim gradovima. Bas smo se lepo ispricali sa Rusima. Sergej je sjajan lik, on mnogo vise prica nego Masa, koja je mnogo povucenija. Ne verujem da cu smeti to da postavljam na net, zabranjeno je ustupati materijal bez odobrenja rukovodeceg kadra. A ti izvadi to odobrenje ... Salim se, oticu cu kod nekog ko ima kablovsku pa cu da pogledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 A des ti nabavio taj kolovrat? Ja imao pa mi ispao u Savu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 A des ti nabavio taj kolovrat? Ja imao pa mi ispao u Savu! Ti si jako nespretan decak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Jbg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Jbg! Vidi se da si Dusanov brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ne rodjeni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ma kolovrat sam narucio iz Ukrajne preko Musical Halla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Ako budes opet nesto narucivao, naruci i meni Kolovrat! Ja hteo preko njih da uzimam nesto, ali komplikovano to meni! Edited August 8, 2008 by Grishnackh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Evo ukro sa nekog lika sa spejsa: Jel ovo Masha gore? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Da, masha... Okruzena opasnim fanovima.... Edited August 8, 2008 by VANDALICUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Masa u bikiniju, nema sta. Ovaj dole je Satance bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 mmm.. Svastike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirjana Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Znaci bilo je super na koncertu? Extra Meni je bas krivo sto nisam bila, nisam se nesto ni organizovala. Ajd sto je Novi Sad daleko od Nisa, nego nisam imala ni sa kim da idem, a jos i ne poznajem Novi Sad i takoooo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Znaci bilo je super na koncertu? Extra Meni je bas krivo sto nisam bila, nisam se nesto ni organizovala. Ajd sto je Novi Sad daleko od Nisa, nego nisam imala ni sa kim da idem, a jos i ne poznajem Novi Sad i takoooo.... Nije ti to izgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirjana Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Lol You got me there... Doleteo nosorog u klompama i rece kako me na ulazu u Novi Sad ceka plava zirafa koja hoce da me bije, pa me bilo strah da krenem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Lol You got me there... Doleteo nosorog u klompama i rece kako me na ulazu u Novi Sad ceka plava zirafa koja hoce da me bije, pa me bilo strah da krenem Pa Mirjana, taj je laznjak, vidis da je lago , nije bilo nikakve plave zirafe na ulazu u Novi Sad. Nosorozi ne nose klompe!!!!!! Edited August 8, 2008 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Lol You got me there... Doleteo nosorog u klompama i rece kako me na ulazu u Novi Sad ceka plava zirafa koja hoce da me bije, pa me bilo strah da krenem Ma zirafa bi tebi oprostila...verovatno, trebala si rizikovati...ako nista, da se maskiras u zirafu, onda te sigurno ne bi dirala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts