Jump to content

Recommended Posts

Posted

icon_mrgreen.gif

Ime teme Vas najveci BLAM, dovoljno govori. Give me your best shot.

Stidljiviji mogu da za pocetak iznesu na videlo blam neke bliske osobe icon_twisted.gif

Iako nisam icon_redface.gif po prirodi, za pocetak ekstra blam mog oca.

Elem, te noci je cale bio dezuran u bolnici. Kao hitan slucaj, doneli su osobu ubodenu nozem. Posto je znao da sam na nekoj svirci, pomracio mu se um kada je video s ledja zgrcenu figuru u bolovima (identicno odevenu kao njegova mezimica, duge talasaste kose...)

Samo je prenerazeno kriknuo - SLADJO, SINE, STA SU TI URADILI?!!!

Glava drogiranog bradonje se sporo okrenula. Uputio je prazan pogled mom ocu i odgovorio - "Nista strasno cale, kuliraj" blink.gif

Ne moram da kazem da su mi oca svi prozivali dobrih pola godine...

Posted

Ево, кошмар над кошмарима:

Двоје клинаца које знам цео живот и они требају да се узму,

елем, пролазе поред неке продавнице у којој сам радио и сазнам да треба да буде свадба за дан-два и ја им пожелим ...

Лепо се ПОВРЕДИТЕ!

Схватим шта сам рекао и поновим, да исправим флеку и као за инат -

Лепо се ПОВРЕДИТЕ!

Опет!

Они се, мученици нису ни окренули, само су побегли главом без обзира од мене ...

laugh.gif

Ал' сам им пожелео ...

Пропао сам у земљу ...

Posted

laugh.gif

meni je i spala suknja na sred tramvaja .

dobro shto me nije videlo 30 ljudi bez suknje icon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Tako nesto je i meni moglo da se desi.Sva sreca, imala sam lep ves...Mozda bih i dobila neki ''plusic'' za crnu cipku icon_wink.gif

Posted
a koji je tvoj najveci blam? ipak nije u redu da zapocnes temu sa caletovim blamom, sta ti je on zgresio... icon_sad.gif

Sta mi je zgresio? laugh.gif

Dozvolio, usled patoloske tolerancije, da napravim par kardinalnih gluposti u zivotu...

Ah da, i jedan jedini put u zivotu mi odvalio samar. (kad sam izvalila da je moja stvar ako hocu da poginem...)

Moj blam...

Prosto ne znam odakle da pocnem...

Evo jednog -

Trebalo je da odem u posetu nekoj bolesnoj babi, koju nikad nisam videla, ali sam morala da glumim da mi je vazna icon_wink.gif

Udjem ja u sobu, cucnem pored "njenog" kreveta i kazem -

"ma ne brinite, baka Zivka, u medicini 2 i 2 nisu 4".

Ona prosaputa - " nisam ja Zivka, ja sam Spasoje"...

• Downvote 1
Posted

Ne znam koliko vas zna za subotichku Super televiziju,i da li je neko gledao njihove igre sa vrlo zanimljivim disciplinama,medju kojima su i takmichenje u klizanju na stomaku po najlonskoj stazi prekrivenoj sapunicom i rushenje nekih gumenih kegli velikom kuglom koja visi s drveta.E ja sam se prijavio za to,tako da mozhe biti svashta icon_smile.gif

Posted

Nije najveci ali definitivno je blam...

Sedimo mi u drushtvu... Drug i ja sedimo jedan pored drugog.

On mi prica o nekoj devojci, zove se Alisa. Naravno prica razne stvari vezane za nju (pa cak i neke fantazije). Ok, slusam ja njega tako, nesto ga zafrkavam i osetim da neko seda pored nas.

Devojka, poprilicno lepa i veoma zanimljive gradje sedne pored mene. Ok... sta sad... sela je... drug odjednom zacuti, i promeni temu price... pocne da prica o nekim balonima... WTF!?

I dalje ne kontam nista....

Tek cu ja posle 5-10 minuta, onako iz zajebancije:

"Dobro, kad cemo da savatamo tu tvoju Alisu?"

Drug zacuti, spusti pogled i blago ga okrene prema meni...

Ja pogledam u desno, vidim devojku (onu koja je sela pored mene) sa nekom lezbo izvrnutom facom kako gleda u mene...

Na to ce ona:

"Ja sam Alisa... Drago mi je... "

Meni padne mrak na oci, spustim pogled, i samo odsetam napred, govoreci:

"Eno ide ... pa da se pozdravim sa njim..."

i pobegnem glavom bez obzira...

Drug pocrveni i kaze: "Eto idem i ja..."

Alisa ostade sama na klupi, zbunjenog pogleda...

Jbg, nisam imao pojma da se radi o toj devojci, po drugovoj prici shvatio sam da se radi o jednoj drugoj osobi (koja se btw, isto zove Alisa)

Posted
Samo je prenerazeno kriknuo - SLADJO, SINE, STA SU TI URADILI?!!!

Glava drogiranog bradonje se sporo okrenula. Uputio je prazan pogled mom ocu i odgovorio - "Nista strasno cale, kuliraj" blink.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju)

Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom

"ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!!

Malo je falilo da sve ode u *urac i ja i stativ i kamera, a ova iz asocijacije se smorila ko veverica...

Posted

Evo najstrasniji - icon_redface.gif

Upoznaje mene bivsi (posle 8 meseci veze - vazna napomena) sa nekom prijateljicom njegove majke.

Bivsi - Tetka Miro - ovo je... (tajac)

Tetka Mira - upitan pogled

On - Suzana, ne... Snezana...Slavica... u qrac...

Ona - Jesi li siguran da je na "S"?

Ja - icon_uhoh.gif - wallbash.gif - violent.gif - violent.gif - tenk.gif - mrred.gif

Posted (edited)

Nosio sam trenerku i prilichno shiroke bokserice, pa vi vidite sta mi se deslio u autobusu GSP-a. Od tada nosim samo slip gacje.

Edited by Talichni Tom
Posted
Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju)

Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom

"ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!!

Malo je falilo da sve ode u *urac i ja i stativ i kamera, a ova iz asocijacije se smorila ko veverica...

umalo nisam pao sa stolice dok sam ovo citao

Posted

Prvi / drugi razred osnovne skole. Radnja se desava za vreme casa. Ja trazim od drugarice u klupi toalet papir. Nema. Trazim od ovih ispred, nemaju ni oni... Trazim svuda okolo, dok mi neko ne nadje toalet papir, i pocinje da mi salje sa druge strane ucionice do mene. Pitam nastavnicu da idem u WC, ona kaze idi... i ja ustajem i nosim toalet papir koji se vuce iza mene. Vracam se posle "posla", i vracam toalet papir istom metodom.

Uopste me nije bio blam... dok me na to nije potsetio drug nakon par godina... jos se secao toga... e ONDA me je bio blam icon_smile.gif

Posted

"ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Upravo komentator utakmice Nemacka - Argentina, iscekujuci penale, rece - "Da vidimo ko ce da fudbalira"...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

da sam sebe iskopiram, ali ovde...

Blic, pre par dana:

"Prema procenama strucnjaka, ocekuje se da ce u finalu SP biti oboren rekord u gledanosti jednog TV prenosa. Izracunato je da bi prenos iz Berlina moglo da prati vise od 30 milijardi ljudi sirom sveta. Poredjenja radi, Finale Brazil - Nemacka gledajo je 28,8 milijardi ljudi"

a ovo pise i na gomili sajtova na internetu... kako objasniti cinjenicu da ce finale gledati 5 puta vise ljudi nego sto ih ima na planeti?

Trenutan broj ljudi na Zemlji

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...