Wise Owl Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ime teme Vas najveci BLAM, dovoljno govori. Give me your best shot. Stidljiviji mogu da za pocetak iznesu na videlo blam neke bliske osobe Iako nisam po prirodi, za pocetak ekstra blam mog oca. Elem, te noci je cale bio dezuran u bolnici. Kao hitan slucaj, doneli su osobu ubodenu nozem. Posto je znao da sam na nekoj svirci, pomracio mu se um kada je video s ledja zgrcenu figuru u bolovima (identicno odevenu kao njegova mezimica, duge talasaste kose...) Samo je prenerazeno kriknuo - SLADJO, SINE, STA SU TI URADILI?!!! Glava drogiranog bradonje se sporo okrenula. Uputio je prazan pogled mom ocu i odgovorio - "Nista strasno cale, kuliraj" Ne moram da kazem da su mi oca svi prozivali dobrih pola godine...
Face Of Melinda Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 a koji je tvoj najveci blam? ipak nije u redu da zapocnes temu sa caletovim blamom, sta ti je on zgresio...
Jackie Brown Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) Joj.... Pre neko leto mi je na trgu malo falilo da ostanem bez suknje pred deckom koji mi se svidjao.... Edited June 30, 2006 by Jackie Brown
gavrosaurus Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ево, кошмар над кошмарима: Двоје клинаца које знам цео живот и они требају да се узму, елем, пролазе поред неке продавнице у којој сам радио и сазнам да треба да буде свадба за дан-два и ја им пожелим ... Лепо се ПОВРЕДИТЕ! Схватим шта сам рекао и поновим, да исправим флеку и као за инат - Лепо се ПОВРЕДИТЕ! Опет! Они се, мученици нису ни окренули, само су побегли главом без обзира од мене ... Ал' сам им пожелео ... Пропао сам у земљу ...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 meni je i spala suknja na sred tramvaja . dobro shto me nije videlo 30 ljudi bez suknje
Jackie Brown Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 meni je i spala suknja na sred tramvaja . dobro shto me nije videlo 30 ljudi bez suknje Tako nesto je i meni moglo da se desi.Sva sreca, imala sam lep ves...Mozda bih i dobila neki ''plusic'' za crnu cipku
Gospa na Sivcu Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Jutarnja smena+neprospavana noc provedena u shteti =odlazak u skolu sa sivom i crnom charapom
Pecora Nera Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Na ekskurziji u trecem gimnazije sam slucajno upala u sobu nekih ortaka i zatekla jednog od njih golog...
MudriPanj Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 pa sta je tu blam? mozda je njemu blam ako mu je mali tuki
Wise Owl Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 a koji je tvoj najveci blam? ipak nije u redu da zapocnes temu sa caletovim blamom, sta ti je on zgresio... Sta mi je zgresio? Dozvolio, usled patoloske tolerancije, da napravim par kardinalnih gluposti u zivotu... Ah da, i jedan jedini put u zivotu mi odvalio samar. (kad sam izvalila da je moja stvar ako hocu da poginem...) Moj blam... Prosto ne znam odakle da pocnem... Evo jednog - Trebalo je da odem u posetu nekoj bolesnoj babi, koju nikad nisam videla, ali sam morala da glumim da mi je vazna Udjem ja u sobu, cucnem pored "njenog" kreveta i kazem - "ma ne brinite, baka Zivka, u medicini 2 i 2 nisu 4". Ona prosaputa - " nisam ja Zivka, ja sam Spasoje"... 1
kuruz Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ne znam koliko vas zna za subotichku Super televiziju,i da li je neko gledao njihove igre sa vrlo zanimljivim disciplinama,medju kojima su i takmichenje u klizanju na stomaku po najlonskoj stazi prekrivenoj sapunicom i rushenje nekih gumenih kegli velikom kuglom koja visi s drveta.E ja sam se prijavio za to,tako da mozhe biti svashta
Lucio Holocausto Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Nije najveci ali definitivno je blam... Sedimo mi u drushtvu... Drug i ja sedimo jedan pored drugog. On mi prica o nekoj devojci, zove se Alisa. Naravno prica razne stvari vezane za nju (pa cak i neke fantazije). Ok, slusam ja njega tako, nesto ga zafrkavam i osetim da neko seda pored nas. Devojka, poprilicno lepa i veoma zanimljive gradje sedne pored mene. Ok... sta sad... sela je... drug odjednom zacuti, i promeni temu price... pocne da prica o nekim balonima... WTF!? I dalje ne kontam nista.... Tek cu ja posle 5-10 minuta, onako iz zajebancije: "Dobro, kad cemo da savatamo tu tvoju Alisu?" Drug zacuti, spusti pogled i blago ga okrene prema meni... Ja pogledam u desno, vidim devojku (onu koja je sela pored mene) sa nekom lezbo izvrnutom facom kako gleda u mene... Na to ce ona: "Ja sam Alisa... Drago mi je... " Meni padne mrak na oci, spustim pogled, i samo odsetam napred, govoreci: "Eno ide ... pa da se pozdravim sa njim..." i pobegnem glavom bez obzira... Drug pocrveni i kaze: "Eto idem i ja..." Alisa ostade sama na klupi, zbunjenog pogleda... Jbg, nisam imao pojma da se radi o toj devojci, po drugovoj prici shvatio sam da se radi o jednoj drugoj osobi (koja se btw, isto zove Alisa)
Wise Owl Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 (edited) @ Akumu Auuuuuuuuu Javi kad bude, da snimimo Edited June 30, 2006 by Wise Owl
Blasphemer Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Samo je prenerazeno kriknuo - SLADJO, SINE, STA SU TI URADILI?!!! Glava drogiranog bradonje se sporo okrenula. Uputio je prazan pogled mom ocu i odgovorio - "Nista strasno cale, kuliraj"
Nenja Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju) Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom "ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!! Malo je falilo da sve ode u *urac i ja i stativ i kamera, a ova iz asocijacije se smorila ko veverica...
kuruz Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 @ Akumu Auuuuuuuuu Javi kad bude, da snimimo Vazhi!
Wise Owl Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 Evo najstrasniji - Upoznaje mene bivsi (posle 8 meseci veze - vazna napomena) sa nekom prijateljicom njegove majke. Bivsi - Tetka Miro - ovo je... (tajac) Tetka Mira - upitan pogled On - Suzana, ne... Snezana...Slavica... u qrac... Ona - Jesi li siguran da je na "S"? Ja - - - - - -
Talichni Tom Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) Nosio sam trenerku i prilichno shiroke bokserice, pa vi vidite sta mi se deslio u autobusu GSP-a. Od tada nosim samo slip gacje. Edited June 30, 2006 by Talichni Tom
Talichni Tom Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju) Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom "ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!! Malo je falilo da sve ode u *urac i ja i stativ i kamera, a ova iz asocijacije se smorila ko veverica... umalo nisam pao sa stolice dok sam ovo citao
Kali Agna Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 ne znam da li je najveci, ali se secam da sam jednom izasla iz kuce sa dve potpuno razlicite patike na nogama
Crusader Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Prvi / drugi razred osnovne skole. Radnja se desava za vreme casa. Ja trazim od drugarice u klupi toalet papir. Nema. Trazim od ovih ispred, nemaju ni oni... Trazim svuda okolo, dok mi neko ne nadje toalet papir, i pocinje da mi salje sa druge strane ucionice do mene. Pitam nastavnicu da idem u WC, ona kaze idi... i ja ustajem i nosim toalet papir koji se vuce iza mene. Vracam se posle "posla", i vracam toalet papir istom metodom. Uopste me nije bio blam... dok me na to nije potsetio drug nakon par godina... jos se secao toga... e ONDA me je bio blam
Doug Bradley Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 meni je i spala suknja na sred tramvaja . dobro shto me nije videlo 30 ljudi bez suknje
Wise Owl Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju) Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom "ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!! Upravo komentator utakmice Nemacka - Argentina, iscekujuci penale, rece - "Da vidimo ko ce da fudbalira"...
gavrosaurus Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Vladanko Stojakovic - Na stadionu je prisutno preko 50 000 dinara ...
niking Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 da sam sebe iskopiram, ali ovde... Blic, pre par dana: "Prema procenama strucnjaka, ocekuje se da ce u finalu SP biti oboren rekord u gledanosti jednog TV prenosa. Izracunato je da bi prenos iz Berlina moglo da prati vise od 30 milijardi ljudi sirom sveta. Poredjenja radi, Finale Brazil - Nemacka gledajo je 28,8 milijardi ljudi" a ovo pise i na gomili sajtova na internetu... kako objasniti cinjenicu da ce finale gledati 5 puta vise ljudi nego sto ih ima na planeti? Trenutan broj ljudi na Zemlji
Recommended Posts