Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni nije jasno zasto se prodaju sorcevi za kupanje koji su providni.

Ma jok. To i nije predvidjeno za kupanje. To je obicno gaciste.

A Strahinja prikriva egzibicionizam blamom. icon_rockdevil.gif

I mnogi drugi koji potezu slicnu tematiku.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Vrh je bre onaj Grobov blam sa neupucenoscu icon_rockdevil.gif

Posted

A Strahinja prikriva egzibicionizam blamom. icon_rockdevil.gif

Ma da, ja sam egzibicionista, eto, provalila si me laugh.giflaugh.gif

Ja ucinio humanitarno delo, besplatno uveseljavao posetioce plaze i sad me jos prozivaju icon_cry.gificon_cry.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

meni nije jasno sto sve devojke na plazi moraju da vrisnu ako im slucajno spadne gornji deo kupaceg ili peskir kad se presvlace. jaka stvar, boli te kurac. i meni se par puta desilo... icon_smile.gif

Posted
meni nije jasno sto sve devojke na plazi moraju da vrisnu ako im slucajno spadne gornji deo kupaceg ili peskir kad se presvlace. jaka stvar, boli te kurac. i meni se par puta desilo... icon_smile.gif

U pravu si, kao da je to nesto strasno. Jos tim vriskom mogu da uplase nekog, da covek pomisli da nedaj boze kolju nekog icon_biggrin.gif

Posted
ma to da privuku paznju, da svi pogledaju icon_wink.gif

Sad bi te ubio! Taman sam to hteo da napisem, kad vidim da si me preduhitrio icon_sad.gif

pivopije.gifpivopije.gif

Kao, slucajno, kakva prica za naivne icon_biggrin.gif

Posted
a zamisli tek one koje su stvarno stidljive i ne zele da ih drugi vide u tom izdanju, pa kad vrisnu same sebi stvore problem icon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Stvarno, umesto da cute i srede to na miru da ih niko ne gleda, one vriskom samo privuku hiljade radoznalo/napaljenih pogleda icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Da li sam u pravu? icon_biggrin.gif

Posted

Ok paste ovo, od ovoga je proslo tri godine ali me idalje prodju zmarci kad se setim: Jednog dana sam dok sam preplivavao adu stao na sred jezera, pod vodom skinuo gace i mahao sa njima u krug dok zblanuti ortaci nisu provalili u cemu je rec i krenuli da se valjaju od smeha. E sad, problem je bio sto to nisu snimili samo oni, nego i neki tip krajnje isfeminiziranog izgleda, koji je ne tremice blejao u mene sa obale. Ja onda lepo krenem da pod vodom da navlacim gace nazad, al ne ide, malo mi je falilo da se udavim. Posto je onaj gej i dalje blejao u mene, uradio sam jedino logicko resenje: Otplivao sam u pizdu materinu prema Makiskoj strani, isplivao kod nekog zbunja, obuko cega i vratio se nazad...

Ortaci me i dan danas zajebavaju za ovo laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted
Blam mog druga:

Zovem ja njega na telefon i kazem: E, cao, sta ima, bla, bla... e, slusaj, zovem te jer sam izgubio tvoj broj telefona!

I on pocne da mi govori! A ja sve ono kao, cekaj da uzmem papir i olovku, i tek na kraju mu kazem: "brate, da ne znam tvoj broj, kako bih te sad pozvao"? I on cuti, pa tek posle jedno minut kaze meni: "cekaj malo... je l' ti to mene zezas?"

I onda je u blamu rekao da imam los smisao za humor.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif legendarno.... pozdravi druga! icon_wink.gif

Blam, hmmm.... icon_rolleyes.gif

mozda one pocijepane hellanke na sred bine! mhihi.gif

Nemam pojma, ye8ote-koji blam! mrred.gif

Posted

Ovo da nije tuzno bilo bi smesno, ali je BLAMCINA

Vencanje, crkva, (pre toga se pilo BRUKA) .........sveca mi gori u rukama, Pop smara .........ja pocela da "kljucam" plamen mi uhvati pramen kose, posnem da panicim, Pop uzima casu sa stola i ugasi me covek ocas posla.

Posted

Sad na upisu ulazim u prostoriju 25 da podignem index i neka mlada profesorica mi kaze da je to pored, u 26-ici..ja izadjem, krenem napred, ulazim na sledeca vrata i opet pitam za indeks kad ono provalim da sam opet u 25-ici, samo sto sam usao na druga vrata.

Retard.. wallbash.gif

Posted

varg: trebo si da kazes da je to bio tvoj brat blizanac icon_smile.gif

nenja: icon_smile.gificon_smile.gif savrsen blam icon_smile.gificon_smile.gif

podsjeti me, na vjencanju moje sestre, crkva velika a nije bilo mnogo ljudi, i cuje se kad udahnes a kamoli kad sapuces. i pop otego, cita li cita, neki se opasno smorili, medju njima moj stari.. i onako drzi svijecu, i sam kao sebi kaze (ali naravno svi cuju, pa i pop) - ajde jebote, sta si oteg`o ko hodza klanjajuci laugh.gif

u osnovnoj imadosmo profesora fizike cija je glava licila na ragbi loptu. godinama su ga djaci zvali Felsho zbog felsave glave, i mom odjeljenju taj Felso bio razredni starjesina. Otac jedne klinke dosao na informacije jedne prilike.. i usao u zbornicu i trazio profesora Frlju icon_smile.gif

sto je zesce svi su se pravili blesavi, kao ne znaju o kome je rijec - dok ovaj nije poceo mrtav ozbiljan da se pita - kako li mu je to ime, i ako mu je to ime, kakvo mu je prezime i sl.

Posted (edited)

podsjeti me, na vjencanju moje sestre...

Podseti i ti mene...

Na vencanju mog brata od strica umalo da se onesvestim od smeha u sred Crkve.

Vazan podatak - mlada malena, sitna (ko ovece dete u nizim razredima osnovne).

Elem, kad joj je svestenik stavio krunu na glavu, kruna joj je pala na ramena. Bila je k'o pticica u kavezu. Slika je tako izgledala, da sam zabila glavu caletu pod kaput i drhtala narednih 10 minuta od smeha.

Edited by Wise Owl
Posted
Sad na upisu ulazim u prostoriju 25 da podignem index i neka mlada profesorica mi kaze da je to pored, u 26-ici..ja izadjem, krenem napred, ulazim na sledeca vrata i opet pitam za indeks kad ono provalim da sam opet u 25-ici, samo sto sam usao na druga vrata.

Retard.. wallbash.gif

Ma nisi ti retard, samo si se malcice zbunio laugh.gif

Posted

OK.

Uzuljale - su - me - nove - cipele... dry.gif

Morala sam pre neko vece na sred grada da se izujem (jer je bol koji su prouzrokovale bio takoreci nepodnosljiv icon_mad.gif ) i hodam okolo kao hobit, bosa, sa cipelama u ruci...

A ja u svom gothic sjaju... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Zemljo otvori se.

Jos cujem neke babe iza sebe: "Ovaj devojcurak me podseti na mlados', kada smo ja i Miloje prvi put otisli u izlazak..."

A da ne pominjem da me je video svako znan ko je mogao... icon_redface.gif

Posted

Jos cujem neke babe iza sebe: "Ovaj devojcurak me podseti na mlados', kada smo ja i Miloje prvi put otisli u izlazak..."

Eto, ucinila si dobro delo, vratila si babi secanje na mladost icon_biggrin.gificon_smile.gif

Posted
Blago meni, blago babi... icon_mad.gif

Blago svima... icon_mad.gif

A po povratku kuci sam vadila trnje, drvlje i kamenje iz stopala... icon_smile.gif

Svima blago, samo mislim da tvojim stopalima nije bilo drago icon_uhoh.gif

Jesi bar razgazila cipele?

Posted
OK.

Uzuljale - su - me - nove - cipele... dry.gif

Morala sam pre neko vece na sred grada da se izujem (jer je bol koji su prouzrokovale bio takoreci nepodnosljiv icon_mad.gif ) i hodam okolo kao hobit, bosa, sa cipelama u ruci...

A ja u svom gothic sjaju... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Zemljo otvori se.

A da ne pominjem da me je video svako znan ko je mogao... icon_redface.gif

biggrin.gif

kako to meni zvuci poznato... icon_smile.gif

meni se to desilo pre jedno 3 nedelje... ali, poucena ranijim iskustvom, ja ponela papuce u torbi!

kada vise nisam mogla da izdrzim, papuce iz kese, cipele u kesu i PROBLEM RESEN!!! biggrin.gif

Posted

Pa sad, dal je bolje izblamirati se ili doci kuci i spoznati da ti se stopalo oljustilo ko mlad krompir... icon_smile.gif Biram ovo drugo. Ili makar povoljnog nosacha icon_smile.gif Nisam bila svesna da se ljudi toliko blamiraju dok nisam procitala ovu temu unsure.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...