Vresište Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Blam, a? Pa nije nego spam...al` isprati par desetina zadnjih postova pa chesh da vidish u shta se tema pretvorila (vas najvechi spam).
Tower... Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Kad sam se rodio, bio sam go... Bilo me je sramota...
Blinded by Tear Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Kad sam se rodio, bio sam go... Bilo me je sramota... Pametno zboris. Samo se pitam kako je zenama u toku porodjaja, u jbt. pa koji je to tek blam, omgh. Edited October 6, 2006 by Vicky
Cayca Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Josh ako preponosni ochevi pochnu po americhkom principu da snimaju porodjaje i nastave da blamiraju zhenu, a i golorodjeno dete pred familijom i prijateljima...
Blinded by Tear Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Zamisli tek to, ijuh. Kad vec spomenuh djecu, sad mi sinulo u glavu, vjerujem da svako od nas ima u albumu po koju nagu crno-bjelu fotografiju sebe dok su bili kao bebe, oh mine. Edited October 6, 2006 by Vicky
Tower... Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Danas sam bio u domu zdravlja da vadim krv... I kao, sve je OK, izlazim u hodnik... I PROSPEM SE K'O PICKETINA!!! Posle me ove sestre nesto cmarile, kao, "Jel' ti bolje?" A doktor mi rece da je to od niskog pritiska...
Blinded by Tear Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Meni nije prvi put da padnem u nesvjest, vec dva puta mi se desilo u vozu, tokom vracanja doma s faxa, imala sam cas ''Dark Room'' znaci gdje se izradjivaju crno-bjele fotografije, i jbga. odem zapalim po koju uoc odmora, i poslje me udrilo prejako sunce, a vode okusila nisam... i tak nadjem se na podu, i neki frajer mi prisao, i pita on mene dali se fixam, lol, reko ma jok brate, od vrucine, jer ovdje tokom ljetne sezone je ubitacno, i kad se nadjes u 4 sata popodne u vozu, to je tolika guzva da ne mozes disati, uh oh.
Cayca Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Onesveshcivanje mi nije strano. Sva sreca pa uspeshno takve situacije izvrnem na zajebanciju. Mislim da mi je jedan od skorijih blamova kada sam proshle godine nosila kariranu suknjicu (prekratku za moj ukus i moju gradju), a naravno da je duvao vetar. Mislim da je ceo Trg republike video moje seksi crne bokserice. Edited October 6, 2006 by Cayca
LedStorm Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Radio nešto na jednom mestu bio špijuniran i odmah posle usledila radio mileva
Blinded by Tear Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ako je to ''ono'' sto ja mislim da je, onda cu samo slatko da se nasmijem.
Metal_Heart Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Danas sam bio u domu zdravlja da vadim krv... I kao, sve je OK, izlazim u hodnik... I PROSPEM SE K'O PICKETINA!!! Posle me ove sestre nesto cmarile, kao, "Jel' ti bolje?" A doktor mi rece da je to od niskog pritiska... Nije to zbog niskog pritiska nego zato sto ne gledas na jedno oko!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Radio nešto na jednom mestu bio špijuniran i odmah posle usledila radio mileva pa to nije blam
Helle Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Meni se desilo da slucajno uletim u otvoren unisex toilet i ugledam frajera dok radi nuzdu! Ye8iga ko mu je kriv! Edited October 13, 2006 by Hellenoranotos
Blasphemer Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Priznaj da si se napalio e sad si se izblamirao
blondie Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Josh ako preponosni ochevi pochnu po americhkom principu da snimaju porodjaje i nastave da blamiraju zhenu, a i golorodjeno dete pred familijom i prijateljima... redovno sam izradjivala slike s porodjaja, i to je bilo par toliko nestrpljivih oceva kojima sam morala bukvalno sliku po sliku vaditi iz masine, nisu mogli ni cekati da se osuse.. i ajde sto se slika tek rodjeno bebce i sl. ali sto kazes ta blamaza gdje se slika gola porodilja...... primjer - lik gleda slike i objasnjava mi ko je ko (kao da nije ocigledno) i onda mi pod nos stavi sliku picke njegove zene, i kaze - a ovo je moja zena poslije porodjaja.. a nigdje zene, samo medjunozje i debela koljena.. brate, ja se crvenim za njihove blamove.. ili ono `krava muzara` doji bebu, ali obje sise izvadila (kao da beba ima 2 usta), svekar i svekrva iza nje se smjekaju za kameru, i ono - reci `zejtiiiiiin` osmijeh Danas sam bio u domu zdravlja da vadim krv... I kao, sve je OK, izlazim u hodnik... I PROSPEM SE K'O PICKETINA!!! dobro, da te znaju po necemu.. neki dan.. okliznem se na psece govno, i raspizdim glavom u neke police.. briga me za blam, nego mi je do glave.
*nitro* Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 hm...verovatno kad sam u nekoj guzvi uhvatio nekog choveka za ruku misleci da mi je to devojka, koja je bila sve vreme iza mene
Cosmic Sailor Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 kad sam bio u vrticu usro sam se u gace. da napomenem da stolica nije bila cvrsta. onda su javili mojima da dodju po mene i vode me kuci da se presvucem, i dok sam ih cekao onako zabrinut ostala dejca su prolazila pored mene zacepljenog nosa i pokazivala prstom na mene a poneko zlo dijete me je gadjalo i loptom. jos uvijek se sjecam tih usranih pantalonica.
Zlockica Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Mozda onda u kupatilu kad je nestalo struje i moj cimer uletio s lampom, govoreci: ''Mico, nestalo struje'' blaga pauza medju uzdahom, a oci pravo p.s. Pouka ove price je - uvjek zatvorite vrata od kupaonice, jer nikad neznate sta moze da vam uleti.
Helle Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 E, ye8esH keve s poukom, toooo! i ovo moram da sacHuvam! Najveci blam: Kada se zeni na ljubavni oglas u novinama javi bivsi muz!
Recommended Posts