Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moj blam od sinoc je tako veliki da stvarno nije za javnost.

Recimo samo da sam uradio 4 stvari koje mrzim i da je to videlo otprilike 150-200 ljudi.

Il' prestajem da pijem, il' emigriram pre nego shto se rashchuje...

Posted

Ne, nije to, nego sam pogazio sinoc 4 od 7 principa, a to je videlo otprilike 150-200 ljudi. Za dva i mogu da kazhem:

1. CENZURISANO!

2. CENZURISANO!

3. Ne muvati devojku stariju od sebe (ona = '81.)

4. Ako vec gazish, daj da niko ne vidi! (a kao shto rekoh, videlo je 150-200 ljudi)

Iskreno, drugi jeste bruka i sramota, al' prvi... Ako se sazna da sam lik bio ja, emigriram iz Srbije u neku vukojebinu... Jebem ti pivo, znao sam da je trebalo stati posle 10og... Al' shta cu kad je drushtvo bilo mnooooooooooogo dobro... A i eto zhivog dokaza da kad sam pijan ne treba mi pushtati Firehouse - All She Wrote, Savatage - Edge of Thorns, Europe - Rock the Night niti Iron Maiden - Wasted Years... Loshe se stvari dogadjaju tada...

I da, Roberte Demonic_Alliance, zinesh li jednu rech vezanu za prva dva, otkinucu ti glavu. Po mom rachunu, pored tebe i Celavog, znaju samo josh Tosha i Zuba da sam ono bio ja sa...

Posted

Opet tri'es kec...

Nekako sam uspela da upetljam kosu u ranac (valjda behu neki cudni dugmici) jednog decka koji je bas tad silazio... I sisli smo zajedno :uhoh:

Posted
Moj blam od sinoc je tako veliki da stvarno nije za javnost.

Recimo samo da sam uradio 4 stvari koje mrzim i da je to videlo otprilike 150-200 ljudi.

Il' prestajem da pijem, il' emigriram pre nego shto se rashchuje...

I ja sam razmisljala o emigriranju u Australiju (smatram da je jedino to dovoljno daleko) zbog pojedinih sranja koja sam pravila, ako ti je za utehu...

Posted

Pa, zato sam i ostala tu gde sam, shvatila sam da je svejedno...

Da je jedino resenje da se manem alkohola i ostalih psihoaktivnih supstanci, al mi nesto ne ide...

Posted
Ne, nije to, nego sam pogazio sinoc 4 od 7 principa, a to je videlo otprilike 150-200 ljudi. Za dva i mogu da kazhem:

1. CENZURISANO!

2. CENZURISANO!

3. Ne muvati devojku stariju od sebe (ona = '81.)

4. Ako vec gazish, daj da niko ne vidi! (a kao shto rekoh, videlo je 150-200 ljudi)

Iskreno, drugi jeste bruka i sramota, al' prvi... Ako se sazna da sam lik bio ja, emigriram iz Srbije u neku vukojebinu... Jebem ti pivo, znao sam da je trebalo stati posle 10og...

Sad i mogu da kazhem, vec zna previshe ljudi, Gotmozhe, ako te dohvatim, glavu cu ti otkinem. Zar si zaboravio da na tom forumu ima dosta onih koji su registrovani i ovde?! IMBECILE?!

Tako da, revidirano, izgleda ovako:

1. NIKADA NE MUVATI PLAVUSHU ILI DEVOJKU SA PIRSINGOM (jer ne zna se shta mi je groznije od ta dva, i da, naravno da ste pogodili, ne samo shto je bila plavusha, vec i ispirsovana)

2. NIKADA NE MUVATI ZAUZETU DEVOJKU (ova je blia ne zauzeta, nego verena)

3. NE MUVATI DEVOJKU STARIJU OD SEBE (ona = '81.)

4. AKO SE VEC GAZE PRINCIPI, DAJ DA NIKO NE VIDI (a videlo je izmedju 150-200 ljudi)

Tako da se sprema emigracija. Ionako me zvao ujak u Austriju da radim narednih 5 godina za njega, tako da to sada i ne deluje tako loshe... Since the shit has gone public...

Posted

nisu neki blamovi za imigraciju. bili bi da si prekrsio: 1. Nikad ne muvati devojku sa kitom i 2. Nikad ne muvati prijateljicu svoje keve

Posted
nisu neki blamovi za imigraciju. bili bi da si prekrsio: 1. Nikad ne muvati devojku sa kitom i 2. Nikad ne muvati prijateljicu svoje keve

@ All_Destroyer

Pa i nisu neki blamovi :)

Samo si mogao da dobijes batine za ovo drugo :lol:

Za vas mozhda i nisu, ali dobar deo moje reputacije shall suffer now. Deo za plavushe i pirsing i deo za zauzete... Pogotovo shto kada sam proshli put jurnuo na zauzetu, zavrshilo se nikad gore po mene...

I ne, Azaralena, nisam mogao, pomenuti je u inostranstvu. Informacije su zlato. :D

Posted (edited)

Prosle nedelje u klubu studenata na filozofskom u NS...

par nas raspravljamo o tome kako sam ja perverzan i dvosmislen :P

i kaze moja koleginica: "ma ti si tipicna skorpija, cim se pomene sex ti pocnes da shiris zenice i dvosmisleno mislis i da mucas! cim se pomene polni organ kreces da ponavljas reci i mucas!"

moj odgovor: "sta kenjas bre frigidna kucko! :) (uz osmeh) znas koji ti polni organ imas? U-u-u-usta!"

LOL

verovatno ne treba da pominjem da sam nesvesno napravio pauzu u govoru pre "usta" i ta pauza je izgledala kao da sam krenuo da mucam... :P

Edited by El_Nino
Posted
Vreme za novu selidbu? :pivopije:

Moj blam: Nasli me jutros moji na podu posle sinocnjeg odvaljivanja :redface:

Mene moji nashli u subotu jutro u kupatilu, sa ormaricem preko sebe. Da, posle zhestokog odvaljivanja. :rolleyes:

Posted
Mene moji nashli u subotu jutro u kupatilu, sa ormaricem preko sebe. Da, posle zhestokog odvaljivanja. :rolleyes:

Pa to je strasno!

Nadam se da je ormaric dobro... :ph34r:

Ozbiljno, nije te valjda strefio u glavu ili tako nesto?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...