Brace Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 @Blondie Jbt, ti stvarno imas neke posebne priche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 mislim da nije nista posebnije od gomile svakidasnjih prica. samo je fora kako ih ispricamo, jel.. e da, sjetih se neceg sto mi se desilo tamo negdje oko Nove Godine.. odem tako kod jedne bogatasice, kao da dekorisemo kucu i namjestimo novogodisnju jelku.. zafali nam nekih dzidza-bidza u medjuvremenu, i kao, ona ce otici da kupi.. uglavnom, kad ona izadje s autom, ja treba da utjeram macku u garazu, i zatvorim vrata. i jos, ona onako u prolazu dovikne mi - da su "stekeri za garazu kod vrata od veseraja.." nadjem ja mackurinu, grom je spalio, ma jedva.. nit oce da slusa, nit da ide, sva debela, jedva hoda.. nemam pojma kako mi je uspjelo da je utjeram u neku korpicu, i kao sad da zatvorim vrata garaze.. nadjem stekere, ono tamo jebote tabla - s 15 dugmica, i nigdje nema da pise sta je za sta (kuca je nova, pa neki detalji jos nisu zavrseni).. krenem redom i - upalim klima uredjaj, ugasim klima uredjaj, ukljucim centralni usisivac, jedva ga iskljucim.. iskljucim pola svjetala u kuci, pa opet ukljucim.. negdje kod sedmog-osmog dugmica, pritisnem, ono neka buka brate - dzjhagjhsgkrhlw, sve se krsi.. ja stanem.. pritisnem opet to dugme - opet buka. okrecem se oko sebe, vidim nista se ne mijenja u kuci, ni svjetla ni vrata, ni ventilatori, nista.. ostavim ja to dugme po strani, nekako uspijem zatvoriti vrata od garaze, kad poslije tako pola sata, vraca se milijunasica.. i ja joj pricam kako sam jedva nasla prekidac za garazu i kako sam cula tu buku ali nisam skontala sta je. tek ona mene odvede kod te table s prekidacima i kao - jel sigurno nisi primjetila NISTA cudno u kuci.. ja se okrecem i rek`o - NE. tek ona pokazuje prstom u plafon, kad brate.. tamo se bukvalno pola zida OTVORILO i spustile se merdevine za tavan, onako na pola.. rupa 3 metra sa tri metra, vise ogromne merdevine, zjapi rupetina, vidi se pola krova.. poslije toga, ko god je isao sa mnom u tu kucu, ja mu pokazujem foru s plafonom, kao - vidi sta ja znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Brate:D Nezna kraljica:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ух, десило ми се пре пар месеци да клијенткињи, која се јавила телефоном кажем - Добро вече ... У подне. Жена се збуни и почне да се смеје као и сви у канцеларији. Једино што сам успео да кажем је - Мени је већ пао мрак на очи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Znaci, i ti si prn'o k'o i jadna Stanojka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ћути ту, кепецу ни1! Азазеловазеленаозаренаазаралена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 :) Milunka, prijo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Nekidan sam pao sa rolera pred gomilom ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ja sam znao da nisam jedini Mada, ne dešava mi se to često u poslednje vreme Ima nas, ima nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Recimo,posalje me keva u radnju da kupim sastojke za tortu i ja pola pozaboravljam pa se vracam kuci ili telefoniram iz prodavnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Redovno Ali redovno.... Kao da imam oboljenje k*rca trećeg stepena kad kupujem stvari koje ne trebaju meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Imam slican problem kao Terrier s tim sto se u poslednje vreme sama bavim kuvanjem pa nemam koga da zovem iz radnje da pitam sta jos treba.... Kako me posle blam kad me prodavacica vidi vise puta u radnji u kratkom roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Isto kao ja kad sam nosio dokumenta za fax,jbt preko puta mi je fax ali sam svaki put zaboravio ponesto pa me riba koja radi tamo pitala dal ocu kafu da mi skuva posto sam cest gost.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Chika Alchajmer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Hoces reci system restore...Amnezija je privremeno gubljenje pamcenja,format hard diska je trajno gubljenje podataka,ako ne uradis backup haha Format hard diska nije trajno gubljenje podataka, postoje programi kojima možeš da vratiš formatirane podatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Pan Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Recover my files pomaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Хтео сам да испричам блам али га заборавих. Како ме је блам сада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Format hard diska nije trajno gubljenje podataka, postoje programi kojima možeš da vratiš formatirane podatke. da ako je hhf, ali ako je llf onda moze biti i da neces sve uspjeti, ali u odredjenom procentu hoces u stvari, moze i 100% mozda ali sa nekom bruka skupom opremom s tim da na mnogim/skoro svim novim hd-ovima uopste ne moze da se radi llf ja mislim i u principu nema nikakvog smisla to raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Jeste li primetili da nema vise najvecih blamova i da je vreme da tema nestane bez objasnjenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) bez objasnjenja ----------------- У ствари, нек је баци неко други. Да не буде после да сам ја "најзлији" мод... Edited June 16, 2007 by Нежни Аксеаносилас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Uh, dobro je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 E kad nase modove ne bi mrzelo, mogao bi neko da pobrise jedno 2/3 blamova i ostavi esenciju, jer stvarno ima vrhunskih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Nije ti losa ideja. Evo, ja se prijavljujem da budem mod saaaamo dok ne obrisem sta treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ----------------- У ствари, нек је баци неко други. Да не буде после да сам ја "најзлији" мод... Ali ti jesi naj apsolutno potpuno sasvim nevidjeno sasvim najzliji mod (posle mene) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ali ti jesi naj apsolutno potpuno sasvim nevidjeno sasvim najzliji mod (posle mene) И блам ме је због тога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts