Jump to content

Vaš najveći blam

Wise Owl

Recommended Posts

I, Hudini... Pričaj nam o blamu od sinoć... Kako bilo u Nikincima?

Pa i nije bio blam... Popio sam par piva a onda je Tomu zvala zena da vuce dupe kuci pa smo pozurili nazad. Mada znam ja sta bi vi perverznjaci da cujete...

Znamo i mi! Razočarao si me i kao čovek i kao kolumnista!

Sledeći put nemoj ići džumle s gomilom ljudi.

A i kad ideš na kafu kod neke ribe onda ideš na "kafu", a ne na pivo i to bez navodnika! Sramota.

Edited by Zyel

Nisam isao ni na kafu, ni na "kafu". Riba me je upravo i pozvala na pivo.

... a pivstvo se ne odbija. A mogao si i lepo: kuc, kuc, zdravo, ja do'šo na "kafu".

Edited by Zyel

E TO SE ZOVE RIBA

Sad zamisljam Liksu kako podriguje iz dubine duse.

... a pivstvo se ne odbija. A mogao si i lepo: kuc, kuc, zdravo, ja do'šo na "kafu".

Znas onaj vic sa Seseljom, pa kako da te kavam?

Ma ti se primas... :evotigana: Eto i ti si shvatio ovaj forum ozbiljno. A da dokazem da ovo nije spam, ispricacu svoj najveci blam.

Jedan od mojih najvecih blamova je dvostruki salto mortale u fontanu u Sr. Mitrovici. Bio sam mokar i blatnjav kao svinja iz kaljuge. Isao sam sa bratom na kros. Kupio sam sladoled koji mi je cureo po rukama. Onako lepljivih prstiju odlucim da udjem u mermernu fontanu koja je imamla samo 1 cm vode pri dnu, a na sredini je jedva curela voda iz cevi. Operem ruke, okrenem se, okliznem i roknem na bulju. Dignem se na ruke, ustanem, opet se okliznem i roknem na stomak. Tako sam se usvinjio i vratio kuci. Jebes kros, kud sam i odlucio da krenem tamo da to gledam...

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...