Milkica Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Bio sam odsutan neko vreme van zemlje i juce sam, cim sam doputovao, nazvao najbolju ortakinju i umesto pozeleo sam te - rekao - ZELIM TE! Jebem ti podsvest... pa ni nema nece vece razlike izmedju ta dva
Feniks . Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Bio sam odsutan neko vreme van zemlje i juce sam, cim sam doputovao, nazvao najbolju ortakinju i umesto pozeleo sam te - rekao - ZELIM TE! I kako je ona reagovala?
Wise Owl Posted October 11, 2007 Author Report Posted October 11, 2007 I kako je ona reagovala? Precula...
Geozee Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Mene je bilo blam kada sam popio coca colu sa sovom, i pobegao na bajsu kao djavo od krsta, ne plativsi svoju koka kolu... :cry:
Wise Owl Posted October 11, 2007 Author Report Posted October 11, 2007 Mene je bilo blam kada sam popio coca colu sa sovom, i pobegao na bajsu kao djavo od krsta, ne plativsi svoju koka kolu... :cry: :) :) OMG - PRESTANI!!! Jbt. hoces jednom mesecno da mi kukas zbog toga Pa vratio si se posle, ludo dete
Feniks . Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Precula... Nadala se da on to ozbiljno misli
Wise Owl Posted October 11, 2007 Author Report Posted October 11, 2007 Nadala se da on to ozbiljno misli I mislio je, ali se ona napravila da nije cula
Feniks . Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 I mislio je, ali se ona napravila da nije cula Ah ta foliranja, cemu to? Gube dragoceno vreme
Wise Owl Posted October 11, 2007 Author Report Posted October 11, 2007 Ah ta foliranja, cemu to? Gube dragoceno vreme Sve ima svoje razloge...
Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 :) :) OMG - PRESTANI!!! Jbt. hoces jednom mesecno da mi kukas zbog toga Pa vratio si se posle, ludo dete Ne Sladjana... ja sam emo... a svi emoi kukaju...
marcoman Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 ne plativsi svoju koka kolu ah, nije to nista, zamisli tek da si kojim slucajem platio i njeno pice e to bi bio blam
blondie Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 neki blamovi, u vezi fizioloskih potreba: odem prosle subote kod nekih prijatelja/rodjaka na slavu.. i ispovracam se - nekih 7-8 puta, onako ljucki. nije neki blam ali je krajnje glupo, jebi ga, ne moze se covjek uvijek kontrolisati. ispred kuce u kojoj radih proslog petka.. stoji neka nakaza skoro dva metra visoka, umotana u crni ogrtac ispod kog shiklja dim, kosti mu poispadale sa svih strana, na oci mu izlazi vatra, cijeli se skeletor pomjera, vristi (ka` Nazgul iz LOTR-a), i smije se onako odvratno i podmuklo.. otprilike - da wc nije bio udaljen 3 sekunde, tacno bi skvasila gace od pustoga straha jebo ih praznik vjestica i vjestaca.
RENDE Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 I mislio je, ali se ona napravila da nije cula Ovo je bilo ispod pojasa, Slajka... ...nemoj malena... JESTE - mislio sam! Sta ces sad? odem prosle subote kod nekih prijatelja/rodjaka na slavu.. i ispovracam se - nekih 7-8 puta, onako ljucki Tebe ne treba zvati u goste :) ...zar je toliko bila sranje klopa?
Hudini Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Mene je bilo blam kada sam popio coca colu I mene bi bilo blam da popijem koka kolu.
blondie Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Tebe ne treba zvati u goste ...zar je toliko bila sranje klopa? kamo puste srece da sam je probala.. napravili ljudi shveCki sto, da ti pamet stane. jebi ga, drugi put.
Morphy Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Ne samo da je uradio, nego pred hiljadu ljudi. Slavio se kraj bombardovanja, a Drobikus se popeo na stejdž i - op! - gaće dole!!! HAHAHAH
Geozee Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 :) Ja hteo kulturan da budem... I fin...
Селектор Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ово не бих баш окарактерисао као блам,мада се на крају ипак тако завршило ... Прва година факултета,имам вежбе из статистике и сад ко је имао прилику да учи ту материју,зна да постоји неки Тукијев коефицијент ако се не варам. Лик који је држао вежбе је иначе највећи зајебант (у позитивном смислу) на факултету. Сцена је отприлике оваква,он прича о том коефицијенту,а у првом реду седи колегиница,по фаци јој се види да је само физички присутна. Прича он,прича, и тек му у једном моменту она западне за око. Пита је он зајебантски,онако као да јој се умиљава:"Колегинице,а о чему ви сад размишљате?" А тек ће ортак,ни пет,ни шест,уместо ње:"Па, о Тукију!" Ајде што смо сви пали на патос на кеца,него што се и глупа колегиница заруменела и направила фацу у фазону:"У јбт,провалише ме!" :D
markomrki Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Tvoj fax je u redu jer koleginice postuju instituciju koju predstavlja tuki
Azaralena Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Sinoc me cale podsetio da sam pre mnoooogo godina () na kontrolnom iz Prirode & Drustva napisala da je jabuka drvenasta dvogodisnja biljka Zasto je to blam? Meni nije. Samo kad bi prestali da se smeju
Recommended Posts