Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bio sam odsutan neko vreme van zemlje i juce sam, cim sam doputovao, nazvao najbolju ortakinju i umesto pozeleo sam te - rekao - ZELIM TE! :udri:

Jebem ti podsvest... :redface:

pa ni nema nece vece razlike izmedju ta dva :)

Posted
Bio sam odsutan neko vreme van zemlje i juce sam, cim sam doputovao, nazvao najbolju ortakinju i umesto pozeleo sam te - rekao - ZELIM TE! :udri:

I kako je ona reagovala? :)

Posted
Mene je bilo blam kada sam popio coca colu sa sovom, i pobegao na bajsu kao djavo od krsta, ne plativsi svoju koka kolu... :cry: :cry:

:) :) :) :)

OMG - PRESTANI!!! Jbt. hoces jednom mesecno da mi kukas zbog toga :udri:

Pa vratio si se posle, ludo dete :D

Posted
:) :) :) :)

OMG - PRESTANI!!! Jbt. hoces jednom mesecno da mi kukas zbog toga :udri:

Pa vratio si se posle, ludo dete :D

Ne Sladjana... ja sam emo... a svi emoi kukaju... :)

Posted

neki blamovi, u vezi fizioloskih potreba:

odem prosle subote kod nekih prijatelja/rodjaka na slavu.. i ispovracam se - nekih 7-8 puta, onako ljucki. nije neki blam ali je krajnje glupo, jebi ga, ne moze se covjek uvijek kontrolisati.

ispred kuce u kojoj radih proslog petka.. stoji neka nakaza skoro dva metra visoka, umotana u crni ogrtac ispod kog shiklja dim, kosti mu poispadale sa svih strana, na oci mu izlazi vatra, cijeli se skeletor pomjera, vristi (ka` Nazgul iz LOTR-a), i smije se onako odvratno i podmuklo.. otprilike - da wc nije bio udaljen 3 sekunde, tacno bi skvasila gace od pustoga straha :) jebo ih praznik vjestica i vjestaca.

Posted
I mislio je, ali se ona napravila da nije cula :mhihi:

Ovo je bilo ispod pojasa, Slajka... :no:

...nemoj malena...

JESTE - mislio sam!

Sta ces sad? :twisted:

odem prosle subote kod nekih prijatelja/rodjaka na slavu.. i ispovracam se - nekih 7-8 puta, onako ljucki

Tebe ne treba zvati u goste :) :) :)

...zar je toliko bila sranje klopa? :ph34r:

Posted
Tebe ne treba zvati u goste :):):)

...zar je toliko bila sranje klopa? :ph34r:

kamo puste srece da sam je probala.. napravili ljudi shveCki sto, da ti pamet stane. jebi ga, drugi put. :D

Posted
Ne samo da je uradio, nego pred hiljadu ljudi. Slavio se kraj bombardovanja, a Drobikus se popeo na stejdž i - op! - gaće dole!!! :mhihi:

HAHAHAH lol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif

:pivopije:

Posted

Ово не бих баш окарактерисао као блам,мада се на крају ипак тако завршило ...

Прва година факултета,имам вежбе из статистике и сад ко је имао прилику да учи ту материју,зна да постоји неки Тукијев коефицијент ако се не варам. Лик који је држао вежбе је иначе највећи зајебант (у позитивном смислу) на факултету. Сцена је отприлике оваква,он прича о том коефицијенту,а у првом реду седи колегиница,по фаци јој се види да је само физички присутна. Прича он,прича, и тек му у једном моменту она западне за око. Пита је он зајебантски,онако као да јој се умиљава:"Колегинице,а о чему ви сад размишљате?"

А тек ће ортак,ни пет,ни шест,уместо ње:"Па, о Тукију!" :D

Ајде што смо сви пали на патос на кеца,него што се и глупа колегиница заруменела и направила фацу у фазону:"У јбт,провалише ме!" :D :D :D

Posted

Sinoc me cale podsetio da sam pre mnoooogo godina (:ph34r:) na kontrolnom iz Prirode & Drustva napisala da je jabuka drvenasta dvogodisnja biljka :wub: Zasto je to blam? Meni nije. Samo kad bi prestali da se smeju :redface:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...