Machka Naopachka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Evo vam jedan. Otisla na 50 km, zavrsila sa 33km i to posle svih drugih, al to ni po jada, nego sto su ti svi drugi stariji od 40 godina A onda su nam dali diplome za tih 33 uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasd Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 poslednji mada ni blizu najvecem odemo nas trojica posle celonocne pijanke u striptiz bar na pice. posle jos par tura odu dva ortaka da kresnu neke prostitutke ja ostanem da zavrsim pice. posle nekog vremena pridje mi jedna, posto je skontala da sam ostao sam a i da imam kesa, i poce neku spiku. posle nekog vremena odem u WC, kad eto je ona iza mene i kuca na vrata sa sve umiljatim glasom i pitanjem treba li mi pomoc. naravno da treba i otvaram vrata od WC-a i pustam je unutra. kad je usla samo sam se okrenuo i nastavio da povracam, jer mi je bilo muka od neke poluzive pljeskavice koju sam izjeo pre toga. e sad najgore mi je bilo to sto je ta prostitutka ocekivala da zaradi malo vise kesa i cak me je zbog toga castila pivom (pretpostavljam da je zbog toga jer nisam tolika lepota da bi me zbog toga castila) PS ne zamerite ako nije razumljivo, jer sam tek dosao odatle. a i posle tog povracanja sam popio jos par piva cekajuci da ortaci zavrse termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ja sam pofrignuo na casu fizike ali me nije bio blam, ali sam bash uradio pos'o Chulo se Isto, još u osnovnoj Svi nešto seru, pričaju, čavrljaju, i pola sekunde pre nego što sam podrignuo, kad je već bilo sve spremno, svi ućute Nastavnica se samo polako okrenula od table ka nama, zgranuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Nasa nastavnica matematike iz osnovne je prdnula na casu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ovo sto sam pisao za profesorku je ocigledno izmisljotina. To je toliko ocigledno da stvarno ne razumem koji bi se moron nastavljao da me kritikuje. Lazem? Vauuu svaka cast provalili ste me. Hteo sam da vidim ko ce sve da bude retard i da me kritikuje. Svaka cast, pobedili ste. Ahaha, jebote, taman sam hteo da kažem da se meni nešto slično desilo, ali ti si se zajebavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) U srednjoj, moj drug iz klupe, prdne na casu... Smrdi cela ucionica... A profesor okrivi mene i izbaci me... Tako da sam, ni kriv ni duzan, spasen smrada... A, ne da je smrdelooo... Edited April 4, 2008 by evil dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Moj najskoriji blam - silazim nešto u pm rano ujutru, tipa pola 7, do prodavnice da tražim baterije za daljinac, i kažem "dajte mi balkalne aterije", i žena na trafici kaže "šta?" i ja ponavljam dvaput "pa balkalne aterije" Ova me gleda k'o tele... Tek sam posle skontao šta pričam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 meni je najveci blam sto nece doci kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 meni je najveci blam sto nece doci kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ja sam u 5. razredu prdnuo na casu biologije,culi su me samo njih dvojica koji su sedeli iza.Ma i da je cuo ceo razred zabole me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 sto je blam ako prdnete ili podrignete na casu?ortak i ja to cesto radimo, sto na casu, sto na odmoru mada, cesce podrigujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 sto je blam ako prdnete ili podrignete na casu?ortak i ja to cesto radimo, sto na casu, sto na odmoru mada, cesce podrigujemo Ali kad je profa jako strog, i uz to, i razredni staresina, vlada potpuna tisina... I ti ga tad odvali, pa da vidis, da li je svejedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) Mene za mnoge stvari i nije blam,ekipa pravi havarije pa se i ne blamiramo,sve u rok sluzbe Edited April 4, 2008 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Moj nastavnik matematike u osnovnoj je prdnuo na casu x puta. A bio je jako debeo i smesan pa je pokusavao to da prikrije kasljem i tim fazonima... Onda se normalno ceo razred komira od smeha, on nas lepo sve poizbacuje i svima lepo (sem njemu )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ja sam prdnuo gomilu puta. Jednom tako jako da sam prosekao kroz ucionicu. Nastavnica samo onako blago iznenadjena, nije imala nista da kaze!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ja sam prdnuo gomilu puta. Svakako nesto cime se treba diciti Jedan od mojih osnovnoskolskih blamova je bio kad mi nesto opako nije bilo dobro,bas sam bio bolestan,i povracalo mi se,i potrcao sam ka WC-u ali prekasno,pa sam ubljuvao pola hodnika dok sam stigao do tamo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 moj ortak se tako napio na zurci pa povracao drugarici iz razreda po sisama na kraju cetvrte godine,na kraju su se smuvali na jedno vece,kad se ona zaprala i presvukla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ja sam juce bio u nekoj stampariji, sedim u direktorovoj kancelariji sa skroz otkopcanim slicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ...i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 moj ortak se tako napio na zurci pa povracao drugarici iz razreda po sisama na kraju cetvrte godine,na kraju su se smuvali na jedno vece,kad se ona zaprala i presvukla... Eh,da sam znao da to tako moze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ma muvali se oni vec pre toga,eto zasrao je ali ova je bila spremna da mu pruzi jos jednu sansu haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ja sam juce bio u nekoj stampariji, sedim u direktorovoj kancelariji sa skroz otkopcanim slicem. Ovo je old skul i samo molsi Boga nije video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Ja sam setao sa 2 ortaka trotoarom i ovaj jedan nesto zablentavio i udario glavom o saobracajni znak... pojeo sam se od blama... lika su posle toga ushivali... Edited May 23, 2008 by Geozee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ...i? I nista. Zakopcao sam ga kad sam usao u kola. Ovo je old skul i samo molsi Boga nije video. Jok i nije. Ma boli me tuki. Sve ostale pantalone su mi sa slicem na dugmad, jedino ove imaju rajsferslus, pa se desi da zaboravim da ga zakopcam. Jednom sam tako u busu primetio da mi je otkopcan slic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Trebali su te u mesaru odvesti onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts