Inuria Malkava Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Pa sad, dal je bolje izblamirati se ili doci kuci i spoznati da ti se stopalo oljustilo ko mlad krompir... Biram ovo drugo. Ili makar povoljnog nosacha Nisam bila svesna da se ljudi toliko blamiraju dok nisam procitala ovu temu Ali nisam mogla da hodam normalno nekoliko dana! I stalno sam govorila sebi: "Seti se onih jadnih pustinjaka, ceo zivot su proveli gazeci po nemilosrdnom terenu", pa onda:"Ivana, bol - je - samo - ILUZIJAAAA... a - haaa - haaa - buuuhuuuhuuu...argh!" Autosugestija nije delovala.
Valkyrie Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Pa nije pametno nositi visoke štikle ako te muče, i nakon toga teško hodaš... patike... Nikad nisam imala problema sa visokom petom, tako da Sad bih napisala neki blam, ali ne mogu da se setim ni jednog. Valjda imam manje momenata od drugih
MissionVao Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Nikad ne idi na kalis u stiklama da se vidis s bivsim em te nece uhvatiti ako padnes em ga zabole sto idete po krshu Hmm kad me je poslednji put bio blam... kad sam ostala ulogovana na kompu kod ortaka pa mi je procitao sve mailove a neki su se ticali njega ili su sadrzali istinu (koju nije znao)
Cosmic Sailor Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 jednom sam se toliko napio, i to u sred kuce, na terasi sa bratom da sam poceo da pisam sa iste (ta terasa je na drugom spratu moje kuce) i usred pisanja na terasu dolazi mama... ujutru me bilo masu blam
Nenja Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Pa sad, dal je bolje izblamirati se ili doci kuci i spoznati da ti se stopalo oljustilo ko mlad krompir... Biram ovo drugo. Ili makar povoljnog nosacha Nisam bila svesna da se ljudi toliko blamiraju dok nisam procitala ovu temu O ti savrseni "BEZBLAMAZNI" stvore! Dosla si ovde da se sladis nasim mukama!
Inuria Malkava Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 jednom sam se toliko napio, i to u sred kuce, na terasi sa bratom da sam poceo da pisam sa iste (ta terasa je na drugom spratu moje kuce) i usred pisanja na terasu dolazi mama... ujutru me bilo masu blam Ko zna ko te je video od prolaznika... Valjda imam manje momenata od drugih Jos jedan "BEZBLAMAZNI" stvor...
ilegalac Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Bilo davno ali nezaboravno. Smuvao sam se sa Italijankom koja je odsela ovde u jednom jeftinom hotelu. Cest dolazak kod nje u sobu prouzrokovao je da sa jednim recepcionarom postanem na "ti". Posle ravno godinu dana dolazim sa tadasnjom devojkom i trazim sobu. Taj isti lik mi se nasmesi i obrati sa sledecim recima "Ej zdravo, opet strana turistikinja". Riba je samo podigla glavu i rekla mu " Ne ja sam turistkinja iz Krusevca". Niko vise nista nije rekao. Uzeo sam kljuc, u tom trenutku tezak kao da je od gradskih zidina i krenuo ka liftu.
Novaliis Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Drugarica ode na selo za vikend i tu se skonta sa nekim lokalnim likom, kao upoznavanje, ovo ono..pita ga ona sta slusa ( dakle, mislila je na muziku ) a ovaj odgovori " traktor ".. Valjda je u tom trenutku prolazio, pored parka gde su oni bili, neki traktor koji je mladom paoru privukao paznju..
Divlji Tigar Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sad na upisu ulazim u prostoriju 25 da podignem index i neka mlada profesorica mi kaze da je to pored, u 26-ici..ja izadjem, krenem napred, ulazim na sledeca vrata i opet pitam za indeks kad ono provalim da sam opet u 25-ici, samo sto sam usao na druga vrata. Retard.. Da li profesorka bila zgodna?
Feniks . Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Da li profesorka bila zgodna? Sigurno, zato se jadan i zbunio
Novaliis Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Naravno da je zgodna..mlada, elegantna, inteligentna..
Feniks . Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Naravno da je zgodna..mlada, elegantna, inteligentna.. Znao sam Pa. raspitaj se da li je slobodna pa u napad!
Novaliis Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Znao sam Pa. raspitaj se da li je slobodna pa u napad! Naravno
Ninoslav Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sta seresh, nije uopste zgodna (Pretpostavljam da je Filozofski u pitanju)
Divlji Tigar Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Naravno da je zgodna..mlada, elegantna, inteligentna.. Jos mi samo reci da je smedjokosa...
sunessence Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Имали смо неке мајсторе у кући, смараче неопеване. Управо када је једном мајстору дошао син, нешто мало старији од мене, а дошао искључиво са намером да мене смара. Имбецил.. Елем, управо тада су нам испоручили неки намештај: неколико комодица које нису претерано тешке, али нису ни лаке. И тако ја решим да пренесем те комодице уз степенице, једну по једну. Цењени смарач се наместио на врх степеништа и чудом се чуди што ја носим комодице. Елем, како сам се попела до врха, а он се није померио, ја сам стала тачно испред њега и упутила му један онако хејтерски поглед који је требало да му да до знања да ми се макне с пута, и баш тада ми је понестало снаге у рукама и - БАМ! Испустила сам комоду право на његову ногу! Он је јаукао жестоко, а ја... па, баш ме је некако било блам.
Feniks . Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Имали смо неке мајсторе у кући, смараче неопеване. Управо када је једном мајстору дошао син, нешто мало старији од мене, а дошао искључиво са намером да мене смара. Имбецил.. Елем, управо тада су нам испоручили неки намештај: неколико комодица које нису претерано тешке, али нису ни лаке. И тако ја решим да пренесем те комодице уз степенице, једну по једну. Цењени смарач се наместио на врх степеништа и чудом се чуди што ја носим комодице. Елем, како сам се попела до врха, а он се није померио, ја сам стала тачно испред њега и упутила му један онако хејтерски поглед који је требало да му да до знања да ми се макне с пута, и баш тада ми је понестало снаге у рукама и - БАМ! Испустила сам комоду право на његову ногу! Он је јаукао жестоко, а ја... па, баш ме је некако било блам. Opasna Emelin
sunessence Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Opasna Emelin Јесте, јесте. Увек носим у џепу покоју комоду да испустим на ногу напасницима.
Feniks . Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Јесте, јесте. Увек носим у џепу покоју комоду да испустим на ногу напасницима. Ko tebe napadne, gadno je nagrabusio
MissionVao Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ljudi ne citira se kad ste uzastopno pisali!! Moj najveci i uzasni blam se desio pre nekih nedelju-dve Man it was horrible A za siru javnost-izblamirala sam se posteno do juce na zlatiboru pri bilijaru (udje neko dekoncentrise me i promasim kuglu ). Ne znam za vas al mene je to jako blam pogotovo kad neko dodje bas da bi gledao kako lepo igras
Feniks . Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ako sve bude kako treba, uskoro cu na Zlatibor, bilijar obavezno Posle malo alkohola, nema promasaja kugle Gde si igrala?
MissionVao Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pa u hotelu, Jugopetrol Imas u gradu i stoni hokej i fudbal a i 2 internet kafea
Feniks . Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Pa u hotelu, Jugopetrol Imas u gradu i stoni hokej i fudbal a i 2 internet kafea Uvek sam igrao tamo prosli put. Jel jos stoni tenis tamo? Stoni fudbal sam toliko igrao da to nije normalno Hm, ne secam se stonog hokeja, no nisam bio poslednje dve godine pa mozda zato
Novaliis Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sta seresh, nije uopste zgodna (Pretpostavljam da je Filozofski u pitanju) Dovoljno zgodna da se primeti medju onim babama.. Jeste filozofski.. Jos mi samo reci da je smedjokosa... Da li da ocekujem neki blam na svoj racun..? Valjda jeste..
Recommended Posts