Cosmic Sailor Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 pogledala me i znacajno se osmijehnula.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 znachi. bilo neshto ne znam da li sam pomenula, ali npr spala mi je suknja na sred tramvaja
Doug Bradley Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 ne znam da li sam pomenula, ali npr spala mi je suknja na sred tramvaja Pomenula si
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 sinoc ja u supermarketu, guzva velika. izmedju ostalog kupio i jaja. i ona radnica za kasom bjesomucno trpa sve u kesu a ja njoj: "molim vas pripazite mi na jaja" Ovo me podseti na moj ispad, iz detinjstva. Moja keva, inace, voli da jede, jako, cudne stvari. I, tako, posalje ona mene u prodavnicu, da kupim svinjski mozak! Usetam ja, lagano, Ja- Dobar dan. Imate li mozga? Prodavacica- Molim? Ja- (vec ljutito) Imate li mozga? Prodavacica- Ne razumem... To je trajalo, dobrihj, par minuta, dok ja nisam ukapirala sta pricam!
Feniks . Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ovo me podseti na moj ispad, iz detinjstva. Moja keva, inace, voli da jede, jako, cudne stvari. I, tako, posalje ona mene u prodavnicu, da kupim svinjski mozak! Usetam ja, lagano, Ja- Dobar dan. Imate li mozga? Prodavacica- Molim? Ja- (vec ljutito) Imate li mozga? Prodavacica- Ne razumem... To je trajalo, dobrihj, par minuta, dok ja nisam ukapirala sta pricam!
Wise Owl Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Ih, kako se vadis Kao keva voli...
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ma, ne bih ja to jela, nikada. Znam da jedem cudne stvari, ali to, NIKADA!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Nikada nisam probala taj specijalitet, ali, brate, pa mnogo gadno izgleda!
Feniks . Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Zbog cega je svinjski mozak cudan? Jos pitas
Wise Owl Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Nemate pojma Kad sam bila mala, bilo mi je fascinantno kad deda veeeeelikim nozem "otvara" svinjsku pecenu lobanju i vadi mozak A ukus, mmmmmmmm, mljac. Dobro posoliti
Doug Bradley Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 pa mnogo gadno izgleda! Mislish da je ljudski lepshi?
Feniks . Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Mislish da je ljudski lepshi? Ne znam, jos ga nisam jeo
Cosmic Sailor Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 jednom dosli neki gosti kod nas doma (cini mi se da je bila kuma), a mene priceralo u wc. i ja otisao obavio posao, ali je uzasno smrdjelo,da ti se u glavu zavrti, ni osvjezivac nije pomagao! i izadjem ti ja iz wc-a sav zadovoljan jer sam se olaksao kad kuma: "samo momenat, idem do wc-a". aaaaaj!
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Boze svasta, pa, kako drugacije da se izrazis za jaja? "Pripazite moje krhke, okrugle kokosije produkte..." Jos cudnije bi ga gledala... Nikada nisam probala taj specijalitet, ali, brate, pa mnogo gadno izgleda! Meni su ga jednom poturili tvrdeci da je pohovana sargarepa, jer su znali da ga bez gnusne podvale ne bih jela... Ali, shvatila sam na vreme i... A jedna moja drugarica ga maze na hleb kao pastetu!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Maze na hleb?! Nekada ne mogu da razumem ljude koji, u svoju ishranu, ubacuju takve stvari. Cemu to? Pa, zar od tolikog praseta, oni se skoncentrisu na glavu, tj. mozak, jezik, i ostale...stvari!
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 To je bre specijalitet svuda u svetu. Prestanite sa foliranjima i predrasudama i za ime Boga, malo i poslusajte jebene roditelje ako insistiraju da nesto pojedete. Sigurno im nije namera da vas otruju. A diskutovati o necemu sto niste ni probali je smesno. Mozda vam se svidi ukus. - ostale stvari koje pominjes (ako mislimo na isto), imaju najvise proteina... @Three Tears A na zabe nisi gadljiva? mmmmmm, njami, njami
imaginos Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 cini mi se da svinjski mozak ubija koliko sadrzi holesterola. ko bi rekao.
Kakashi Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Nema svrhe terati. Doći će to jednog dana. Nema te sile koja će me naterati da probam pi'tije, što ne znači da ih jednog dana neću jesti.
Баба_Јага Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Nema svrhe terati. Doći će to jednog dana. Nema te sile koja će me naterati da probam pi'tije, što ne znači da ih jednog dana neću jesti. ajoj, pihtije. nemoguce da ih ne volis!!! ja ne mogu da zamislim zimu bez njih. bez snega moze, ali pihtije...
MissionVao Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 @Wise Owl: treba jesti ono sto ti je privlacno ili zdravo ili oba, mozak 1) izgleda ogavno 2) mirise ogavno 3) nema u njemu nista hranljivo i sad zasto bi ti poslusao roditelja koji je to jeo kao mali samo jer je bila frka za klopu?? Hehe udjem ja u prodavnicu kazem "4 piva" "koja?" "laksa!"
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 mozak 1) izgleda ogavno 2) mirise ogavno 3) nema u njemu nista hranljivo Ma OK - opusteno... Zato i jesu ukusi razliciti. Ja npr. ne mogu da smislim kacamak, iako znam da je zdrav. Ni pasulj Pasulj sam omrzla psiholoski. Kad sam imala 5 godina, nesto sam mrljeckala po tanjiru i dosao je jedan grooooozni komsija i krenuo da se drekenja - Ako odmah sve ne pojedes, stavicu te u dzak i baciti u Savu Dzabe sto je keva htela da ga usmrti posle te izjave , ni dan danas ne jedem pasulj
imaginos Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Beli bubrezi,anyone? kazu da je u izlogu jedne mesare u leskovcu pisalo: "taze mudo od bici"
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 To su vrh jela,bre! Beli bubrezi,anyone? Probala, na prevaru, kao i golubove, i nikada vise! Mada, golubovi imaju ukus kao i piletina, ali...ipak ne.
Recommended Posts