*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 - ostale stvari koje pominjes (ako mislimo na isto), imaju najvise proteina Heh, ipak ne bih da pomenem gde se nalazi najvise proteina!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Tako je, tako je, samo spamujmo!!!!
Kakashi Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Probala, na prevaru, kao i golubove, i nikada vise! Mada, golubovi imaju ukus kao i piletina, ali...ipak ne. Kad bih jeo goluba, odmah bi se setio onih letećih pacova s Platoa.
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 (edited) ... letećih pacova s Platoa. Parcova je bilo pre par godina u porodilistu u Visegradskoj Edited August 5, 2006 by Wise Owl
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 "taze mudo od bici" U Kucevu sam u jednoj kuci videla heklano milje na vodokotlicu, a u Petrovcu u izlogu advokatske kancelarije "Plachevi na prodaju" Bojim se da tema umesto Vas najveci blam, treba da promeni ime u Vas najveci spam
Grobodan Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 - ostale stvari koje pominjes (ako mislimo na isto), imaju najvise proteina Heh, ipak ne bih da pomenem gde se nalazi najvise proteina!!! @wise owl:u Munzeu,na banderi - "Opravljam fudbale"
Kakashi Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 (edited) Parcova je bilo pre par godina u porodilistu u Visegradskoj Kad kažem leteći pacovi, mislim na golubove. A Parižani su i pacove jeli . Uostalom, to je glavni specijalitet chez Baldrick. Edited August 5, 2006 by Hérétique
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Kada vec spamujemo, cinimo to maximalno! Inace, kada sam isla u neko selo, iza Valjeva, tj. bogu iza tregera, na jednoj tarabi je stajao natpis "Soci na checi". Ne bese mi to najjasnije, pa, u povratku pitah neku babu, koja se tu zatekla, sta im to, do djavola, znaci. Objasnila mi je. U pitanju su bili sokovi, na chekove! Selo rules!
blondie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 kad smo kod spama - oprzilo me vrelo ulje posred stomaka.. i boli. ima neko pametan narodni lijek..? (mrzi me do apoteke, napolju opet 40) fala. a sto se tice blama - kad ce amerikanci nauciti da je prdenje u javnom prevozu zapravo BLAM a ne nesto cime treba da se hvale!?
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 Ima kod Sapca SUR Uvaljivac i selo Prcinovic
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 I, cuvena tabla, na kuci, u jednom selu, kod obrenovca, na kojoj pise: PRDAJEM PRACI Prevod je:Prodajem prasice! A, za SUR Uvaljivac znam. Cak imam i fotku tog SUR-a!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 kad smo kod spama - oprzilo me vrelo ulje posred stomaka.. i boli. ima neko pametan narodni lijek..? (mrzi me do apoteke, napolju opet 40) fala. a sto se tice blama - kad ce amerikanci nauciti da je prdenje u javnom prevozu zapravo BLAM a ne nesto cime treba da se hvale!? Kantarionovo ulje, ili, jos bolje, krema Jekoderm! Provereno!
blondie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 (edited) kantarionovo moze samo preko neta da se uzme - u mom selu toga nema nigdje, bukvalno. st johns wort.... a nema ni jekoderma u ovoj kuci. ocu ja fotku uvaljivaca iz sabca. Edited August 5, 2006 by blondie
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 kantarionovo moze samo preko neta da se uzme - u mom selu toga nema nigdje, bukvalno. st johns wort.... a nema ni jekoderma u ovoj kuci. ocu ja fotku uvaljivaca iz sabca. ...Ebi ga, imas li, dobrog, starog, jogurta, ali ledenog. Pokusacu da nadjem Uvaljivaca, medju ovih nekoliko hiljada fotki, pa da metem!
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 sta johns wort... ocu ja fotku uvaljivaca iz sabca. so, bez zezanja. Sta ce ti fotka
blondie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 srbovanje.com - skupljam uvaljivacke slike
Wise Owl Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 skupljam uvaljivacke slike snimas kamerom Baci na pp
blondie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 snimas kamerom Baci na pp jok, ja to uvaljujem po potrebi na forum naravno.
Inuria Malkava Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 i selo Prcinovic selo Sakar Nije to nista, ljudi, u Srbiji postoji selo MARDUK!!!! Ne znam zasto, ali mnogo mi se svidja ovaj smajli...
Grobodan Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Jel to u blizini Dark Funerala? Jesu stanovnici bili u Panzer Diviziji?
Wise Owl Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 ...takmichenje u klizanju na stomaku po najlonskoj stazi prekrivenoj sapunicom. E ja sam se prijavio za to, tako da mozhe biti svashta Nesto si se ucutao u vezi ovoga...
Vresište Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 (edited) Ja sam u Bosni u blizini Knezheva (bivshi Skender Vakuf) bio u selu koje se zove Prdichi. Vrlo ponosna grupica domachina.... Edited August 14, 2006 by matatrtaDgrejt
Recommended Posts