Jump to content

Recommended Posts

Posted
Probala, na prevaru, kao i golubove, i nikada vise! Mada, golubovi imaju ukus kao i piletina, ali...ipak ne. no.gif

Kad bih jeo goluba, odmah bi se setio onih letećih pacova s Platoa. ph34r.gificon_mrtav.gif

Posted

"taze mudo od bici" icon_rockdevil.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_rockdevil.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

U Kucevu sam u jednoj kuci videla heklano milje na vodokotlicu, a u Petrovcu u izlogu advokatske kancelarije "Plachevi na prodaju" blink.gif

icon_rockdevil.gif

Bojim se da tema umesto Vas najveci blam, treba da promeni ime u Vas najveci spam icon_smile.gif

Posted
- ostale stvari koje pominjes (ako mislimo na isto), imaju najvise proteina

Heh, ipak ne bih da pomenem gde se nalazi najvise proteina!!! icon_mrgreen.gifmrred.gif

mhihi.gif

@wise owl:u Munzeu,na banderi - "Opravljam fudbale"

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted (edited)

Parcova je bilo pre par godina u porodilistu u Visegradskoj  no.gif  wallbash.gif

Kad kažem leteći pacovi, mislim na golubove. A Parižani su i pacove jeli icon_mrgreen.gif. Uostalom, to je glavni specijalitet chez Baldrick. icon_smile.gif

Edited by Hérétique
Posted

Kada vec spamujemo, cinimo to maximalno!

Inace, kada sam isla u neko selo, iza Valjeva, tj. bogu iza tregera, na jednoj tarabi je stajao natpis "Soci na checi". Ne bese mi to najjasnije, pa, u povratku pitah neku babu, koja se tu zatekla, sta im to, do djavola, znaci. Objasnila mi je. U pitanju su bili sokovi, na chekove!

Selo rules! icon_rockdevil.gif

Posted

kad smo kod spama - oprzilo me vrelo ulje posred stomaka.. i boli. ima neko pametan narodni lijek..? (mrzi me do apoteke, napolju opet 40)

fala.

a sto se tice blama - kad ce amerikanci nauciti da je prdenje u javnom prevozu zapravo BLAM a ne nesto cime treba da se hvale!? mad.gif

Posted
kad smo kod spama - oprzilo me vrelo ulje posred stomaka.. i boli. ima neko pametan narodni lijek..? (mrzi me do apoteke, napolju opet 40)

fala.

a sto se tice blama - kad ce amerikanci nauciti da je prdenje u javnom prevozu zapravo BLAM a ne nesto cime treba da se hvale!? mad.gif

Kantarionovo ulje, ili, jos bolje, krema Jekoderm! Provereno!

Posted (edited)

kantarionovo moze samo preko neta da se uzme - u mom selu toga nema nigdje, bukvalno. st johns wort.... a nema ni jekoderma u ovoj kuci. sad.gif

ocu ja fotku uvaljivaca iz sabca. icon_smile.gif

Edited by blondie
Posted
kantarionovo moze samo preko neta da se uzme - u mom selu toga nema nigdje, bukvalno. st johns wort.... a nema ni jekoderma u ovoj kuci. sad.gif

ocu ja fotku uvaljivaca iz sabca. icon_smile.gif

...Ebi ga, imas li, dobrog, starog, jogurta, ali ledenog.

Pokusacu da nadjem Uvaljivaca, medju ovih nekoliko hiljada fotki, pa da metem! icon_mrgreen.gif

Posted

...takmichenje u klizanju na stomaku po najlonskoj stazi prekrivenoj sapunicom. E ja sam se prijavio za to, tako da mozhe biti svashta icon_smile.gif

Nesto si se ucutao ph34r.gif u vezi ovoga... icon_smile.gif

Posted (edited)

Ja sam u Bosni u blizini Knezheva (bivshi Skender Vakuf) bio u selu koje se zove Prdichi. Vrlo ponosna grupica domachina....

Edited by matatrtaDgrejt
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...