zile_kondic Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Uh...nije to nishta, najveci blam u mom zhivotu je kad mi se devojka koja je imala tad oko 14 god smejala u facu kad je chula od nekog iz drushtva sa kojima sam stajao da ja nisam nikad imao devojku, josh debilusha urla od smeha pred svima: "AHAHAH, Zile je neevin AHAHAH"...mislim da sam se tad osecao tako neprijatno i loshe, da je sreca shto nisam agresivan pa je nisam udario ili neshto groznije, ako znate na shta mislim E to je blam...i sad je red na vas da mi se i vi smejete kao i svi ostali...al ja bar imam muda da to iskreno kazhem Zhiveli!
Bejbe Kompajler Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 idiotizam... ta cura nije normalna,,, zaista,,, ja bih je udarila da sam na tvom mestu, most seriously...
[4] Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 haha podseti me Sharkey na avanturu iz gimnazije zaledilo dvoriste, veliki odmor stojimo napolju svi a ortak - inace profi dzudista - uzme nesto da me cima, kao koskamo se, i ja prihvatim izazov - medved sam, tezi 10kg uprkos tome sto je on profi i gradjen kao hi-men gajio sam neke iluzije da cu ga oboriti ili bar pasti sa njim naravno, desilo se potpuno suprotno i to ne jednom ja sam posle svakog pada ustajao i nastrao na njega, a lik me je samo bacao pred celim dvoristem posle 4-5 puta sam otrcao po neki kamen
Vic Rattlehead Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Kada sam u sestom razredu osnovne pitao u WC, i dobivsi dozvolu iscijepao dvolistu iz sveske na ocigled cijelog rareda koji je plakao od smijeha.
Jabba the Hutt Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Dobro to je klasika, jedan moj ortak je isto to uradio i dan danas kadgod krene da izlazi iz ucionice bilo gde da krene svi mu se deru:"Oces papir???" Inace jedan dan u skoli meni se turbo prikenjalo, prdim ceo cas ko nezdrav, iselio 4 okolne klupe sto dalje od mene(ljudi teli da umru od smrada), trpim ceo cas i kad je doslo do zute minute, ja onako kroz zube pitam profanku(koji inace NIKAD ne pusta do WC-a) da li mogu do toaleta. Ona naravno zlurado odogovori da ne mogu, ja izdrzim jos jedno 5 sekundi, pa ustanem i proderem se iz sve snage"MORE MRSH U PICKU MATERINU" i izletim iz ucionice noseci sa sobom celu svesku A4 formata. Verujte ljudi u pitanju su bile sekunde P.S. Dobio sam ukor zbog toga
MissionVao Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 eh tako je mene jednom na sred kontrolnog JEDVA pustila najstroza profanka (pripiskilo mi se od treme ). tjah, dokazala sam joj da nisam nista prepisala jer sam dobila 2.... A da, sad na faxu (dobro, nije moj blam), bio neki ispit (matematika, pa jos septembarski rok, ima puno da se pishe) i posle 2h neki lik pita "jel mogu u wc?" (sto je po meni sasvim normalno jebiga ne treba pasti ispit zbog toga). I kao "moze kolega, ako ostavite rad ". "Ali ja bas moram" "Rekao sam vam, zavrsite ispit" "Ali pre je moglo sa pratnjom" "??? Pratnjom? " "Pa da, da jedan asistent podje samnom" " :) :) Dobro, 'ajde" I vrate se oni posle par minuta, lik nastavlja da radi a asistent se upisava od smeha i prepricava nesto tom drugom... Ne znam sta je smesno Ali mene bi bio blam da sam na mestu tog decka (kad je manje vazan ispit a ja moram jebiga izadjem... zar treba da se upiskim ). Bio bi unosan biznis pored vezbanki pred ispit prodavati pelene za odrasle
Bejbe Kompajler Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 ajooooj.... bwe, Double Fire,,,, zlo... kakve te pelene spopale... pih,,,
MissionVao Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Pa vidis da ima kolega koje moraju usred ispita :) a ja mislila muskarci izdrzljiviji...
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Evo jednog mog blama. Mada, citajuci vase, ja sam mala beba 7-8 razred, ne secam se tacno, i ja prdim kao lud. A nije ono da se cuje, nego 'puvara' sto bi rekli I bas cas kod razredne, Srpkinja. I nist', moj dobar g(L)as stigne i do nje Od mene se polako sklanjaju, tipa odaljavaju se stolicama od mene, znate ono. I ni razredna vise nije mogla da izdrzi. I sta, nista. Na kraju rece: 'Urose, sine, da li ti to imas poroblema sa probavom?' Imao sam ortaka u srednjoj koji se ponosio sto prdi na casu. Doslo to naravno i do profe iz Ekonomike. Na kraju mu je zapretio: 'Zivanovicu, iznecu tvoj problem na nastavnickom vecu' :)
Wolflord Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Dobro to je klasika, jedan moj ortak je isto to uradio i dan danas kadgod krene da izlazi iz ucionice bilo gde da krene svi mu se deru:"Oces papir???" Inace jedan dan u skoli meni se turbo prikenjalo, prdim ceo cas ko nezdrav, iselio 4 okolne klupe sto dalje od mene(ljudi teli da umru od smrada), trpim ceo cas i kad je doslo do zute minute, ja onako kroz zube pitam profanku(koji inace NIKAD ne pusta do WC-a) da li mogu do toaleta. Ona naravno zlurado odogovori da ne mogu, ja izdrzim jos jedno 5 sekundi, pa ustanem i proderem se iz sve snage"MORE MRSH U PICKU MATERINU" i izletim iz ucionice noseci sa sobom celu svesku A4 formata. Verujte ljudi u pitanju su bile sekunde P.S. Dobio sam ukor zbog toga Brateee!!! Ti si CAR!!!
blondie Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 ' date='7. 12. 2006, 11:22' post='1248832'] haha podseti me Sharkey na avanturu iz gimnazije zaledilo dvoriste, veliki odmor stojimo napolju svi a ortak - inace profi dzudista - uzme nesto da me cima, kao koskamo se, i ja prihvatim izazov - medved sam, tezi 10kg uprkos tome sto je on profi i gradjen kao hi-men gajio sam neke iluzije da cu ga oboriti ili bar pasti sa njim naravno, desilo se potpuno suprotno i to ne jednom ja sam posle svakog pada ustajao i nastrao na njega, a lik me je samo bacao pred celim dvoristem posle 4-5 puta sam otrcao po neki kamen poslije 4-5 puta ukapirao?! ja juce, radim za bogataski `party` i nosim neke poklone u spavacu sobu, prerano skrenem iz hodnika i zastekam glavudzom posred shtoka, deset ljudi me gleda i kao - jesi dobro, a ja kao - ma naravno, nije mi nista.... udjem u sobu i slozim se na pod od bola sreca bilo je trenutno.. tvrda bosanska vic rattlehead: zar moze obicnom dvolisnicom iz sveske da se obrise guzica? ja kontam da je taj papir stvarno tvrd..
*nitro* Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 proshle godine u moskvi u nekom soliteru vozim se liftom sa nekim italijankama. posle 30ak sekundi cutanja i gledanja u patos otvaraju se vrata ja izlazim, okrenem se ka njima nasmeshim se i kazem: ''bona sera''. one krecu da se cerekaju...lift se zatvorio i otishao a onda sam shvatio da se ''laku noc'' ne kaze tako, i da je ustvari bilo oko 3 popodne
MudriPanj Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 i ja to kontam inace, kad sam u osnovnoj glasno prdnuo na casu biologije, nastavnica je jedno 15minuta pricala o tome, objasnjavajucji taj 'mehanizam' i onako bezobrazno se kezecji i gledajuci u mene
Bejbe Kompajler Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 zloo @ *nitro* --> te tripove sa jezikom svi imamo.... ja sam u italiji rekla choveku da je balega misleci da je to kompliment... i was a little kid...
Jabba the Hutt Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Brateee!!! Ti si CAR!!! Kad smo vec kod prdeza, moj drugar zeka je u stanju da tako jako prdne da ne samo da iseli ucionicu nego i smrdi ceo hodnik duzine 10-15 metara, verujte nije preterivanje to je ono sto je najstrasnije, ono je nadljudski!
All_Destroyer Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Evo jednog od najjachih blamova iz osnovne, nije moj, ali I'll give you the whole story: Navalio moj najbolji prijatelj a.k.a. Celavi Mamlaz da me upozna sa nekom njegovom drugaricom... I non-stop smara kako je riba vrh... i meni lepo dokurchi, i priupitam ga zashto je on ne smuva kad mu je vec toliko slatka... Kada on veli: "Bio sam sedmi razred, zavrshili se chasovi i mi klinci se zajebavamo u dvorishtu i cehkamo matorce sa roditeljskog... I izlazi moja keva i ja sad ono predstavljam drushtvo... I kako sam rekao 'Kevo ovo je Biljana', tako je keva izvalila 'A to je ta devojchica koja ti se toliko svidja?!' Mislim da ti je sada jasno zashto JA necu da je muvam ikada..." Stvarno, kako te keva ugrobari niko ne mozhe!
Bejbe Kompajler Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 joj... to jeste gadno... mada uopste nije fino kad neko ko ti se svidja to sazna i onda krene kuliranje ili jos gore zaje*avanje... a deca su pokvarena...
Cosmic Sailor Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) kad smo vec kod prdjenja. bio sam nedje prvi/drugi gimnazije i doslo neko brdo naroda kod nas doma i neka mala djeca. mrzim malu djecu ali ne znam sto mi bi, i krenuo da podignem malog rodjaka u vazduh da se malo zezam sa njim. kako sam sjedio u fotelji i kad sam ga uhvatio sa namjerom da ga podignem (a mali tezak ko tuch!) tako sam glasno prdnuo da je odjekivalo. žamor koji je do tada vladao u dnevnoj sobi je utihnuo i svi su se okrenuli put mene. Edited December 12, 2006 by Cosmic Sailor
Bejbe Kompajler Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 po pochetku priche mislila sam da je taj mali okinuo tebi u facu...
ALEXIE_AIC Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nije moj blam, ali prica je fenomenalna! Steta sto ne znate ovog idiota, o kojem pisem- to je najveci nerd na mom faxu, ne mozete ni da pretpostavite koliki je to retard... Budala...Prvog dana na "svecanom doceku" (tada) nas brucosa je poceo da kenja o Aristotelu pred prepunim amfiteatrom, iako ga niko nista nije pitao...Od tada ga je cela moja generacija zvala "Aristotel"...Elem, Aristotel je toliko napredovao u nauci da je dosao do "zvanja" prezentatora, demonstratora (ili kako god da se to sad zove) na jednom predmetu. A ceo fax ga mrzi zato sto je kreten nevidjeni...I bio jednom kolokvijum iz tog predmeta, a on snimi neku mladju koleginicu kako ispred slusaonice ponavlja gradivo i startuje je... Prilazi joj Aristotel:"E, cao, da te pitam- koliko si puta presla knjigu?" "`Ajde, odjebi, streberu!"
Divlji Tigar Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Tu devojku treba castiti picem, koja carica.
Wolflord Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Evo jednog dobrog blama, nije moj... Ovako... moj ortak radi kao auto mehanicar i pre neki dan mu upadnu neki panduri koji su ga zamolili da jednom od njih pogleda Golf-a. Ovaj naravno ne moze da odbije(posto su to panduri) i taj pandur ode kuci po auto i dovozi ga u radionicu. Ortak mu kaze koje delove da kupi i posalje ga u radnju dok on poskida one stare delove. I tako ortak se mucio sa nekim delom na kolima i vec su mu popustili nervi i on pocne da psuje sve zivo (Jebote te gazda!Nabijem ne k.... i tebe i onog tvog pandura!Jebem li mu mamicu pandursku kakav krsh mi je doneo!Jebi se i ti i taj pandur!...) Ali, najveca je fora sto je on bio sagnut iza kola i nije skontao da se taj pandur u medjuvremenu vratio i cuo svaku njegovu psovku! Pandur se samo nasmesio a moj ortak pobeleo ko' da je video "malo" uvredjenog kopsona! Kraljina!!!!!! Leeegenda!!!! Ja puko' od smeha!!!
Azaralena Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Kakav lik! Zato su nas ucili da nije lepo da se psuje...
Recommended Posts