Guest 10 dinara Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Sinoc sam bio na nekoj ultra-fensi zurci gde su pustali house i posto sam popusio dva dzointa sam pre toga unutra sam se samo zabo,poceo da drhtim,i imao sam neki stvarno cudan pogled. Blam je u tome sto su me ljudi(a bilo je nenormalno dobrih riba) gledali i tripovali se da sam retardiaran..
militant Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Kad smo vec kod tih nezgoda... 2. razred gimnazije, ekskurzija u Grckoj, mnogo pijancenja. U jednoj sobi neka ekipa, brat i ja. Dolazi jedan lik, inace odlican djak i onako, fin deckic i 'oce i on da se napije ali naravno, nikad pre nije. Cirka se samo viski, mi njemu nemoj prvi put viski sjebaces se...ne jebe decko zivu silu, odvali se on tu i kunta polubudan na nekoj fotelji. Ulece njegova razredna sa "Urose, jesi li to pijan?" a on ustaje onako lagano sa sve "Razredna, sa'cu da vas jebem...", krene otkopcava slic i da skida pantalone, saplice se i pada pred razrednu. Mi opusteno izadjemo iz sobe i ostavimo ga da lezi onako, komirasmo se napolju od smeha a i sa nama njegova razredna. Sledece jutro, ulete neki u sobu i skontaju da se covek usr'o u gace i to onako postenski...celo jutro po Solunu jurili da mu kupimo dres Kaka. 1
Guest 10 dinara Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 jel razredna makar dobra riba..
+AuReOlE= Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 **mA iMa iH tOliKo dA bIh cAk i kNjiGu mOglA da iZdAm...
Kakashi Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Recimo, verovatno te je neki put bilo sramota što n' umeš da kucaš?
Cosmic Sailor Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 masu puta mi se desilo da kad se zapijem nedje sa drustvom i iz nekog razloga ostanem sam sa nekom od drugarica i tako pocne bezazlena prica i ponese me trenutak i krenem da je poljubim i ona me zaustavi mislim, nije me blam od nje nego od mene samoga jer je to vrhunac patetike.
All_Destroyer Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Vezano za slike na novogodishnjoj temi... Ne znam koliko je ovo blam, jer je na kraju super ispalo, but I turned up as jerk, anyway... As usual... Dakle, napijam se ja sa Celavim Mamlazom i Michaelom ispred, bila neka 2-3 tura piva ipsred KSTa, i sad ulazimo unutra... Prigustilo nam svima, znachi - pravac klonja na pishanjac. Poshto se ova dvojica stide pishanja u pisoar, chekali su red, a ja lepo prvi zavrshio. Izlazim napolje i stajem kod vrata od klonje da ih sachekam. U tom trenutku mi prilazi drugarica, inache bivsha devojka jednog od nashih najboljih prijatelja, koji je kasnije svima ispozabadao nozheve u ledja, itd. I sad ja se lepo pozdravim sa njom, priupitamo se za junachko zdravlje, kad ona reche:"E jedna moja drugarica se lozhi na tebe, hajde da vas upoznam..." "E daj, Bojana, nemoj te fore, to je bash klinachki!" "Ma ne, stvarno, Mira se prima na..." I tu ja nju prekinem pozivom na tishinu, jer sam video NIKAD BOLJU RIBU KOJA JE UPRAVO PRALA RUKE POSLE WC-A I KRAJNJE UPADLJIVO SAM BULJIO U NJU!!! Bio sam u onom fazonu "neka mi neko zatvori usta i obrishe bale, please". Dotichna hot-chick se okrece, prilazi nama, i Bojana kroz smeh progovara "Danilo, ovo je Mira...hihihihihihi"... Uzhas! Bash k'o mlad majmun (ok, ok, ja jesam majmun, al' nisam bash mlad...). Ako nishta drugo, bar sam uspeo da se smuvam sa dotichnom Mirom... Bar neka vajda i od mojih budalashtina
Cosmic Sailor Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 a jesi ti oprao ruke poslije pisanja ili si joj pri upoznavanju pruzio kurceljavu ruku?
All_Destroyer Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 a jesi ti oprao ruke poslije pisanja ili si joj pri upoznavanju pruzio kurceljavu ruku? Shta ti mislish? Naravno da se ruke peru posle upotrebe wc-a... Valjda vas tome uche roditelji? Makar bili i metalci u pitanju...
Cosmic Sailor Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) pomenuo si da je ljepotica uredno oprala ruke poslije wc-a ali ne i ti, stoga da se pomisliti da si je dodirivao kurceljavim rukama edit: smajli Edited December 29, 2006 by Cosmic Sailor
All_Destroyer Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Nisam, daleko bilo. Ja sam inache manijak po pitanju lichne higijene - znash ono, pranje ruku chim udjesh u kucu i takve stvari, 3 puta pranje zuba dnevno, itd.
Hellbilly Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 (edited) Kad sam devojci povratio u usta Edited December 30, 2006 by Hellbilly
All_Destroyer Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Kad sam devojci povratio u usta Ouch #2.
angela287 Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Kad sam devojci povratio u usta au,bedak!
Killing Floor Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Kad sam devojci povratio u usta E ovo je pravi HC!
Usher Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Прикључујем се "поздравима"... Da znaš... South Park, The movie... pegla od "leptirića u stomaku"... Nego, sad me ovo poCeti na jedan moj blam... Blejim ja sa ortakinjom u prvom redu na nekoj svirci i kreće šutka, a ja je mahinalno uhvatim za bulju, da je sklonim od šutke... Mislim, to stalno radim kad sam s ribom, pošto ona izbegava šutke... Ovo je bilo nekako... glupo... BZVZ
krofnica Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 ma opusti se... Nije to nista, moj ortak redovno to radi svima oko sebe, samo sto je jednom greskom uvatio ortaka jer smo zamenili mesta!!!
Hellbilly Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Hahahaha... da nije taj lik mozhda Bakara? xD
Usher Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Blam me je da opisujem svoje blamove Vrlo rečito... ma opusti se... Nije to nista, moj ortak redovno to radi svima oko sebe, samo sto je jednom greskom uvatio ortaka jer smo zamenili mesta!!! Setih se... na Deep Purpletu sam, kada sam se probijao sa ženom kroz masu, u'vatio nekog lika za bulju misleći da je to ona, imao je uzane kožne lone i zategnutu bulju. Baš sam gay.
Divlji Tigar Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Vrlo rečito... Setih se... na Deep Purpletu sam, kada sam se probijao sa ženom kroz masu, u'vatio nekog lika za bulju misleći da je to ona, imao je uzane kožne lone i zategnutu bulju. Baš sam gay. Sta ti je zena rekla?
Recommended Posts