Inuria Malkava Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Snimam emisiju, gost: neka predstavnica asocijacije "ZIVETI BEZ RAZLIKE" (u pitanju su deca ometena u razvoju) Emisija ide uzivo, voditeljka najavljuje: "Sa nama je u studiju predsednica humanitarne organizacije za decu ometenu u razvoju, pod nazivom "ZIVETI BEZ RAZLOGA"!!! Malo je falilo da sve ode u *urac i ja i stativ i kamera, a ova iz asocijacije se smorila ko veverica... Ovo je nemilosrdno... Moram... da se... suzdrzim... nije... smesno... BWAHAHA! ---------------- Moj blam (koji vec napisah, ali se nesto ubagovalo, mog posta nigde ): Stize prepuni autobus nakon 20 minuta cekanja. Zimsko vreme, oko 6-7 stepeni, pada kisa, a u atobusu toplo, zamagljeni prozori... Ulazim na prva vrata i nemajuci gde drugde da se uhvatim, oslonim se desnom rukom na gospodina pored mene, a levom se oduprem o sofersajnu i time demonstriram svoje gimnasticarske sposobnosti. Kada je bilo predvidjeno da izadjem, shvatim da me neko (nadam se) slucajno vuce za kosu i desnom rukom pokusam da iskobeljam pramen... leva mi je samo proklizala zamagljenom sofersajnom i bukvalno sam ispala iz autobusa, cisteci blatnjave stepenice ledjima, suknjom i kaputom... Da nesreca bude veca (posto takve situacije uvek idu u paketu), sedeci u bari u koju sam upala, resila sam da pripomognem ustajanje uhvativsi se za retrovizor auta koji je tu bio parkiran... i polomila ga (retrovizor, ne auto ). Posto sam izasla na svojoj stanici, ceo komsiluk je imao prilike da prisustvuje mojoj sramoti.
Grobodan Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja sam u busu hteo da se uhvatim za sipku,ali uhvatio sam umesto toga neku devojku iz sve snage za sisu,sto je najgrdje,bila je tu i moja devojka.
Inuria Malkava Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja sam u busu hteo da se uhvatim za sipku,ali uhvatio sam umesto toga neku devojku iz sve snage za sisu,sto je najgrdje,bila je tu i moja devojka. Da; i to se desavalo... Ja sam jednom, sva ponosna u svom evil and mrakness-u, pala u busu kada je naglo zakocio... Ljudi me vise nisu gledali sa strahopostovanjem, vec sa kikotom...
Novaliis Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja sam u busu hteo da se uhvatim za sipku,ali uhvatio sam umesto toga neku devojku iz sve snage za sisu,sto je najgrdje,bila je tu i moja devojka. Slucajno, a?
Guest 10 dinara Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jednom sam se toliko napio u parku moje osnovne skole i kad sam isao kuci video sam ortakinju iz osnvone kako sedi na klupici.Prilazim ja njoj i ona sva u ekstazi krene da sere "Jao pa jel si to ti kako mi je drago da te vidim,dodji da ljubim".Krenem ja ka njoj i umesto da je poljubim prdnem joj u facu,pocnem ludacki da se smejem uzmem kamen pogodim ortaka u glavu i pobegnem kuci. I nije me blam jer je riba nevidjeni gabor i uvek me je nervirala.. Privatno mislim da sam genije i da bi neko trebao da osnuje crew koji ce se zvati po meni
Lucio Holocausto Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Kad smo vec kod takvih nesreca... Pre par godina isao sam busom, kad je shofer ili ti Sheriff naglo zakocio... Ne znam kako, ali cini mi se da sam se prikucao nekoj plavushi u grudi, i nisam mogao da nadjem izlaz (nesto slicno mi se desilo pre 2 godine)... Pored mene se nalazila jedna baba koja je prokomentarisala devojci: "Dobro, devojko pusti ga, vidis da ne moze da dishe..." Meni posto je bilo lepo, sa glavom u plavushinim bujnim grudima (otprilike 2kg u svakoj), namrstim se i progovorim: "Baba, jezik pregrizla..."
Inuria Malkava Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jednom sam se toliko napio u parku moje osnovne skole i kad sam isao kuci video sam ortakinju iz osnvone kako sedi na klupici.Prilazim ja njoj i ona sva u ekstazi krene da sere "Jao pa jel si to ti kako mi je drago da te vidim,dodji da ljubim".Krenem ja ka njoj i umesto da je poljubim prdnem joj u facu,pocnem ludacki da se smejem uzmem kamen pogodim ortaka u glavu i pobegnem kuci. A sta ti je ortak skrivio?
Doug Bradley Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jel' vi u autobus ulazite da se vozite ili da padate po njemu i da vacarite devojke?
Inuria Malkava Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jel' vi u autobus ulazite da se vozite ili da padate po njemu i da vacarite devojke? Ja nikog bar nisam izvacarila...
Kakashi Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 oslonim se desnom rukom na gospodina pored mene *khm*
Inuria Malkava Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Sta, to si bio ti? Ili ciljas na nesto drugo?
kuruz Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Osmi razred,radimo kupu i mene,kao najboljeg matematichara nastavnica Cica prozove da presipam pesak iz valjka u kupu.Ostali govore koliko je puta kupa manja od valjka:Ja kazhem 2 puta!Ja kazhem 3 puta! itd.Meni padne na pamet rechenica iz jednog nasheg filma i odmah je saopshtim:Ja kazhem Cico lezi!U uchionici na sekund nastao tajac,a onda cirkus.
Doug Bradley Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 (edited) Ja nikog bar nisam izvacarila... Ulazim na prva vrata i nemajuci gde drugde da se uhvatim, oslonim se desnom rukom na gospodina pored mene Pa sad.... Edited July 1, 2006 by Doug Bradley
Wise Owl Posted July 1, 2006 Author Report Posted July 1, 2006 ... ima ovde i suljive publike Mislis hemoroidne
blondie Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jel' vi u autobus ulazite da se vozite ili da padate po njemu i da vacarite devojke? odlicni su vam blamovi, ali pitanje za pitbula - fakat, sta ti je drug skrivio?! slicno three tears blamovima.. sjecam se jednom neka guzva bila katastrofa i mi se nacickali na ulazu u bus i jedno po jedno upadamo.. i krene gomila da se ljulja, i moja sestre ono malo u frci oce da se uhvati za nesto i uhvati zmigavac od busa i odvali ga ...... i ja joj kazem da ga baci po noge, a ona mrtva ladna udje u bus i da ga vozacu, kao - ovo je vase a znala sam jednu budalu, nije losa djevojka, ali je nekako sva smotana i izgubljena.. u prevozu, stojimo, i vidimo konduktera i kao oce ona da spremi pare na vrijeme. ranac joj na ledjima i ne moze da ga skine, nego kao otkopcace `na slijepo` dzep i uzeti novcanik. i uhvati se tako za rajfesulz od lika iza i vuce k`o kreten. lik slozio facu, njemu dobro, a ja u nesvijest od smijeha, i govorim ja nju da prestane - ali ona vuce, i jos NAPIPAVA, kao - PUN MI DZEP SMECA! dok u momentu nije skroz sve detaljno opipala, pa skontala sama.. ono, nije bio los (lik)
Inuria Malkava Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ja nikog bar nisam izvacarila... Ulazim na prva vrata i nemajuci gde drugde da se uhvatim, oslonim se desnom rukom na gospodina pored mene Pa sad.... ooops... a znala sam jednu budalu, nije losa djevojka, ali je nekako sva smotana i izgubljena.. u prevozu, stojimo, i vidimo konduktera i kao oce ona da spremi pare na vrijeme. ranac joj na ledjima i ne moze da ga skine, nego kao otkopcace `na slijepo` dzep i uzeti novcanik. i uhvati se tako za rajfesulz od lika iza i vuce k`o kreten. lik slozio facu, njemu dobro, a ja u nesvijest od smijeha, i govorim ja nju da prestane - ali ona vuce, i jos NAPIPAVA, kao - PUN MI DZEP SMECA! dok u momentu nije skroz sve detaljno opipala, pa skontala sama.. ono, nije bio los (lik)
Guest 10 dinara Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ja sam pao u nesvest u punom autobusuv
Inuria Malkava Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ja sam pao u nesvest u punom autobusuv To nije blam. Ja sam pala u nesvest u liftu u kojem je bio crnac. Stvarno.
Guest 10 dinara Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Najgore je kad pijan zoves ljude. to sam ja sinoc radio.
Guest 10 dinara Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ma koga sam stigao mislim nijeme mnogo blam zbog toga nego me je blam sto sam se napio u nekoj primitivnoj kafancini gde je neki ciganin pevao Kemala,Halida i tako to. Jos sam mu dao 200 dinara Ali nema veze makar sam im ukrao krigle
Inuria Malkava Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Znaci ipak si na dobitku. Tako je pre par godina moja poznanica 'uznemiravala' pozivima sa fiksnog nekog decka koji joj se dopadao (i pritom pustala masti na volju ), a onda je (kada ga je srela u gradu) saznala da on ima identifikator poziva... ...mukica...
greenenn Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Hehe kakvi blamovi....Smislicu nesto i ja kasnije....Ono za Zivot bez razloga je stvarno ali stvarno...
Feniks . Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ja sam pala u nesvest u liftu u kojem je bio crnac. Jel toliko smrdeo pa si pala u nesvest?
Recommended Posts