Machka Naopachka Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 kako si bre od KEVE mislila da je ORTAK? pa kakav ti glas ima keva? :)
Dead Man Drinking Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ili - Kakav glas ima ortak? :)
All_Destroyer Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ili - Kakav glas ima ortak? :) Freddy Mercury - Bohemian Rhapsody A mozhe i Danny Nevergonnabecuredofheightcomplex Davey Filth
markomrki Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 ja imam dosta nezan glas i onda ranije zovem ortaka i kazem dobar dan marko je kraj telefona, itd. samo cujesh ej milane zove te neka riba predstavila se kao marko.
MissionVao Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Mene uvek pitaju koji sam razred gimnazije
markomrki Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 to je ludnica kad sam imao dugu kosu uvek a sad kad sam tatar nikad
All_Destroyer Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 to je ludnica kad sam imao dugu kosu uvek a sad kad sam tatar nikad Zar nije tako uvek sa vama goticharima?!
markomrki Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 momak mislim da si malkice pogresio, ja nisam goticar.
MissionVao Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 S obzirom koliko pije ne cudi me... a ovo ce najverovatnije shvatiti kao kompliment
blondie Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 opasna ti je fora i kvalitetna. (za rekord: odajem priznanje DF )
All_Destroyer Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 S obzirom koliko pije ne cudi me... a ovo ce najverovatnije shvatiti kao kompliment Od koga je i previshe je! Anyway, Markomrki, to je bila shala, kao shto se dalo zakljuchiti po smajlijima. Inache, sinoc me na trafici PONOVO prodavachica pita (zaposlili neku novu) da li imam lichnu kad sam hteo da pazarim pljuge... Oh, well, bar cu sa 60 da izgledam k'o da imam 40 i ima da ganjam snashe od 28-35 godina...
Bejbe Kompajler Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 ja imam dosta nezan glas za razliku od pojave, ako smem da primetim..
Turin Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Od koga je i previshe je! Anyway, Markomrki, to je bila shala, kao shto se dalo zakljuchiti po smajlijima. Inache, sinoc me na trafici PONOVO prodavachica pita (zaposlili neku novu) da li imam lichnu kad sam hteo da pazarim pljuge... Oh, well, bar cu sa 60 da izgledam k'o da imam 40 i ima da ganjam snashe od 28-35 godina... nemoj da ti se samo desi da u'vatis snasu od 50 koja izgleda kao da ima 35.
tHe NecromasteR Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Na dan koncerta Hammerfalla (to sad u subotu beshe jelte), jedemo ortak i ja u meku i ja viknem - VIDI MARKUSA!!! (misleci na Magnusa, bog zna zasto sam uzviknuo ime basiste helloweena). Samo se okrene ortak - sta ce Markus ovde jbt (misleci na dzitristu guardiana)... Samo smo se pogledali i nastavili da zderemo dupli cizburger...
All_Destroyer Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 nemoj da ti se samo desi da u'vatis snasu od 50 koja izgleda kao da ima 35. Uh, Ivane, pa nisam bash na to spao...
Painkiller_JP Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Na dan koncerta Hammerfalla (to sad u subotu beshe jelte), jedemo ortak i ja u meku i ja viknem - VIDI MARKUSA!!! (misleci na Magnusa, bog zna zasto sam uzviknuo ime basiste helloweena). Samo se okrene ortak - sta ce Markus ovde jbt (misleci na dzitristu guardiana)... Samo smo se pogledali i nastavili da zderemo dupli cizburger... McDonalds ume tako da utiče na IQ... Vrati se pivu i pravom rostilju...Pa će svaka druga biti sisata plavuša nema da omaneš
+AuReOlE= Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 ..ja sam uspela da padnem celom duzinom na sred slavije(a nisam bila pijana)..nemam pojma kako sam uspela ali bilo je do jaja neprijatno..i bolno
Axeanosilas Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 ..ja sam uspela da padnem celom duzinom na sred slavije(a nisam bila pijana)..nemam pojma kako sam uspela ali bilo je do jaja neprijatno..i bolno Блам је пропорционалан твојој дужини. Још само реци колико си дугачка па да проценимо...
Cosmic Sailor Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 McDonalds ume tako da utiče na IQ... Vrati se pivu i pravom rostilju...Pa će svaka druga biti sisata plavuša nema da omaneš sem toga pivo+rostilj je troo agro, kao i sisate plavuse
Emily Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 (edited) Блам је пропорционалан твојој дужини. Још само реци колико си дугачка па да проценимо... Pa koliko ja znam +AuReOle=je solidno visoka...nesto oko 177..recimo...i..kako glasi procena? Edited February 20, 2007 by Emily
+AuReOlE= Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 (edited) Divno..mislim hvala,ali ...ok nego Аксеаносилас da cujem procenu.... mislim,hey...neki lik je opusteno stajao pored mene i samo piljio...bilo mu zabavno..a i ljudima oko mene...sta ces..zato me sada i dalje boli koleno i ruka Edited February 20, 2007 by +AuReOlE=
Jabba the Hutt Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Meni je ispao kabl iz basa sad na svirci. Medjutim ja to nisam provalio jedno 10 sekundi. Ali zato svi zivi sem mene jesu
Dead Man Drinking Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 (edited) - U čemu je razlika između basiste i nosoroga? - Jedno stvorenje je beskorisno, beslovesno i pušta duboke prdeće zvukove, a drugo je nosorog. Kako se primeti u bendu da nedostaje basista? - Sami morate da nosite svoj instrument - Svirke odjednom počinju da zvuče mnogo bolje - U kombiju i u garderobi više ne smrdi :) Edited February 20, 2007 by Dead Man Drinking
All_Destroyer Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Pa će svaka druga biti sisata plavuša Ne dao Bog!!! Daleko bilo & povuci rech!!! Kush, plavushe, kush!!! ..ja sam uspela da padnem celom duzinom na sred slavije(a nisam bila pijana)..nemam pojma kako sam uspela ali bilo je do jaja neprijatno..i bolno Zajebi neprijatno, bolno je ono shto je gadno... Ja se u subotu tresnuo negde onako mrtav pijan, nemam pojma ni gde ni kako, pa me leva cevanica ubija vec 3 dana... Pa koliko ja znam +AuReOle=je solidno visoka...nesto oko 177..recimo...i..kako glasi procena? Gadno, sestro, gadno... Procena je se neshto 177cm dugachko odjednom iz vertikalnog svalilo u horizontalni polozhaj... Kada malo bolje prochitash post, shvaticesh i alegoriju Troops of Doom still sarcastic/hateful/bloodlusted as ever... - U čemu je razlika između basiste i nosoroga? - Jedno stvorenje je beskorisno, beslovesno i pušta duboke prdeće zvukove, a drugo je nosorog. Kako se primeti u bendu da nedostaje basista? - Sami morate da nosite svoj instrument - Svirke odjednom počinju da zvuče mnogo bolje - U kombiju i u garderobi više ne smrdi :) Ha, ha. Vrlo smeshno...NOT! Uglavnom su gitaristi ti koji odaju zvuke iz zhivotinjskog carstva, but what the hell... Koga uopshte briga za njih...
Recommended Posts