mara! Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 moj prilicno velik blam je bio kad sam na jednoj zurci krenula ka wc-u, i nisam videla da su isprosipali neke sokove po podu, i ja sam se okliznula, i pala svom svojom duzinom ispod stola i malo jos klizala... Inace, bila sam u kratkoj suknji. Ne secam se vise "vecih" blamova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ...pa kako sad izgledaju karte za koncerte, ne bi bilo ni iznenadjujuce Apsolutno tachno. Za dochek Nove u KSTu umalo nisam poneo kartu-uspomenu sa Whitesnake-a od letos... Dobro, KSTova je bila malo tamnija, ali u zhurbi niko ne bi primetio, a poshto zhivim u vukojebini u kojoj zhivim, malo je zajebano sa prevozom, pa ono... Josh malo pa ce karte za koncerte da liche na markice za prevoz Shto bi bilo extra, poshto ce uskoro biti jeftinije otici na koncert Kreatora/Maidena/Marduka nego placati markicu za prevoz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Sad se setih... Pre par meseci sam na javnom mestu slucajno odvalila glavom o vrata Sad to i nije neki blam... Veci je blam bio propratni zvuk. Puklo je k'o tempirana bomba. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ortakinja je u troli, kad je ustajala da izadje udarila glavom o sipku, i svi su je pogledali, jer je trola bila polu - prazna, pa je ona rekla: "dovidjenja" i izasla... Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Kolika je ta devojka, jbt? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Jako niska. Nego je ustala na pogresnom mestu... Do not ask, ne znam da objasnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ovo i nije blam mozda,vc neka ispala: vracam se iz grada i kracem da cekam 27,ulazim u bus i pitam vozaca; jel ovo 27 ili 27e? On cuti.Ja pitam ponovo,i on se okrene i prodere se-PA IZADJI SAM VIDI KOJI JE BROJ,HOCES SVE NA TACNI DA DOBIJES!!!! Odem ja,ispred nije upoaljeno svetlo,odem skrtoz pozadi da vidim,kad ono 27-je reko' do jaja,ulazim,kad ono covek mi zatvori vrata ispred nosa i ode....:shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ovo i nije blam mozda,vc neka ispala: vracam se iz grada i kracem da cekam 27,ulazim u bus i pitam vozaca; jel ovo 27 ili 27e? On cuti.Ja pitam ponovo,i on se okrene i prodere se-PA IZADJI SAM VIDI KOJI JE BROJ,HOCES SVE NA TACNI DA DOBIJES!!!! Odem ja,ispred nije upoaljeno svetlo,odem skrtoz pozadi da vidim,kad ono 27-je reko' do jaja,ulazim,kad ono covek mi zatvori vrata ispred nosa i ode....:shock: Lik je onda nevidjena jajara ako je tako reagovao. Mislim, jebote, ala je teshko reci "A" ili "E"... Osim ako nije mutav, shto se ne bi moglo reci na osnovu tvoje priche. Prebij ga sledeci put ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Kada sam na jednoj zurci pijan trazio da puste Slayer a u tom trenutku je uveliko picio Black Magic :) DJ me je samo zbunjeno gledao i rekao "Pa dobro a sta ti je ovo?" Dobro nije najveci ali nema veze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerditaDurango Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ovo i nije blam mozda,vc neka ispala: vracam se iz grada i kracem da cekam 27,ulazim u bus i pitam vozaca; jel ovo 27 ili 27e? On cuti.Ja pitam ponovo,i on se okrene i prodere se-PA IZADJI SAM VIDI KOJI JE BROJ,HOCES SVE NA TACNI DA DOBIJES!!!! Odem ja,ispred nije upoaljeno svetlo,odem skrtoz pozadi da vidim,kad ono 27-je reko' do jaja,ulazim,kad ono covek mi zatvori vrata ispred nosa i ode....:shock: Identicna stvar mi se jednom prilikom desila...S tim sto sam ja usla u trolejbus u zurbi pa nisam ni pogledala koji je,ali svejedno.U cemu je problem da ti jednostavno kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest in da guz Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 bacio peglu na sred časa filozofije, a sedeo u prvoj klupi do prozora... e to su bili dani (maj 1997.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Identicna stvar mi se jednom prilikom desila...S tim sto sam ja usla u trolejbus u zurbi pa nisam ni pogledala koji je,ali svejedno.U cemu je problem da ti jednostavno kaze. prokleti bili predrkani vozaci gsp-a. Majke im ga spalim,svi su isti: 500kg,tregeri,na sofersajmni obavezno poster gole zene i krstaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Predala dokumenta Australijskoj i Novozelandskoj amabasadi (na istom su mestu), ali se odgovor ceka bar godinu dana... Pa zakljucite sami dokle je doslo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 To je tvoj najveci blam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Naravno da nije, nego je najveci blam doveo do toga da trazim iseljenicku vizu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Ok onda.... Cuvaj se dingoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Pa, da, ali ne verujem da ce mi dati useljenicku vizu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Pa, godinu dana je dug period... Imace dosta vremena da porazmisle Ja jedino da ti pozelim mnogo srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Pa, hvala na lepim zeljama, ali ja sama sebi ne bih dala useljenicku vizu da sam neka vlast u zelji u koju hocu da emgriram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 devojke, kada idete u teretanu nemojte nikad da oblacite stare helanke da vam se ne desi ono sto se meni danas desilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Ko jos ide u teratanu? Poslednji put bila tamo pre skoro dve godine! Cak iako burazer mog boyfrenda drzi jednu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 devojke, kada idete u teretanu nemojte nikad da oblacite stare helanke da vam se ne desi ono sto se meni danas desilo... a sto ti se desilo? reci, da ne nagadjamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 pukle joj elanke. nema veze, meni je jednom spala suknja u kstu. ostado' u charapama, bilo je to davno, i primetila sam tek kad sam zakorachila. inache, pre neki dan na adi videh ribu koja je istripovala da su charape helanke, poshto je samo nji' navukla a ispod se vide chipkane tange i bela etiketa na dotichnim, kao i ostatak dupeta. sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) a sto ti se desilo? reci, da ne nagadjamo Како, бре, шта? Ове што су биле унутра су све имале нове, "брендиране" хеланке па су је зезале да је сиромашна... inache, pre neki dan na adi videh ribu koja je istripovala da su charape helanke, poshto je samo nji' navukla a ispod se vide chipkane tange i bela etiketa na dotichnim, kao i ostatak dupeta. sjajno Мање приче, више фотографисања. Edited April 26, 2007 by Аксеаносилас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts