Jump to content

Recommended Posts

Posted

odlicno.. to je vec `nesto` pored silnih kopanja noseva, prdenja i sl.

imam jednu kravu ovdje, amerikanku naravno.. bila je `student of honor` u srednjoj skoli.

nikad nije cula za Amazon. ne zna razliku izmedju nilskog konja i nosoroga. ne zna koliko kontinenata postoji na planeti. zna nabrojati dva okeana, ali ne zna da pokaze gdje se koji nalazi. nikad nije cula za Inke. postavlja pitanja poput - `kad se Isus Hrist rodio`.. ili `koliko vijek ima godina`.. `koji se jezik govori u Spaniji`.. ili najcrnje `kako se zove onaj narandzasti most u san franciscu` (a nekoliko puta mjesecno ide u SF :) )..

Posted

Kad su pitali amerikanca jel cuo za srbiju,kaze on 'Cuo sam da je to ostrvo pored japana'

Ja se skenjao.

A preko soul seeka sam chatovao sa nekim likom iz dalasa i pitam ga ja 'pa jer znas da je NATO bombardovao srbiju pre 5 godina'

a on na to odgovara pitanjem 'we are in war?'

Ja reko prosao je rat pre 5 godina,a on odgovara da nema blage veze,nikad nije cuo za irak i bliski i daleki istok.Cuo je sa koka kolu mc donald's i mtv.Takva je vecina amerikanaca.

Drugarica koja je zivela tamo pa se preselila u australiju u brizbejn kaze da je brizbejn na zapadu a na karti prstom trazi SVOJ grad na servernoj obali a u stvari je na istoku.

Posted (edited)
blam.

Бољи су они "испушни плинови" и "Ивица и Јаница", као и онај несрећник са Радио Бгд-а који није знао да азбука има 30 слова.

Edited by Нежни Аксеаносилас
Posted
Meni se desi da izvadim telefon iz dzepa iz dosade i kada ga vratim nazad posle minut skontam da nisam gledao koliko ima sati,a u stvari to mi je i bio cilj...

A ja mislio da sam jedini retard kome se to dešava... :udri:

To se i meni deshava. :)

Ili onaj trip kad se upoznajesh sa nekim i tri sekunde kasnije nemas pojma kako se zove. :)

Sto se tiche glupih amera, ja sam gledao neki video clip gde treba valjda da pokazu gde je irak ili tako nesto. U glavnom, oni njim napishu recimo IRAK na povrshini na karti gde je australija, i ameri ladno pokazu na australiju. :) Koji idijoti. :)

Posted
Ili onaj trip kad se upoznajesh sa nekim i tri sekunde kasnije nemas pojma kako se zove. :)

vidis, u Bon Tonu postoji rjesenje i za to. naime, kad se upoznajes sa nekim i taj neko ti kaze svoje ime ponovi ga odmah zatim (npr. reci: "Drago mi je (i ovdje ubacis ime te osobe). Ja sam taj-i-taj) tako ti se nikad nece desiti da zaboravis.

Posted

Desava se i meni da vratim telefon u dzep, a da ne pogledam koliko je sati!!! Ali najgore mi je kad u drustvu promasim dzep pa se telefon pukne o pod i svi pogledaju u mene i cepaju se!!! :udri:

Posted (edited)
Sto se tiche glupih amera, ja sam gledao neki video clip gde treba valjda da pokazu gde je irak ili tako nesto. U glavnom, oni njim napishu recimo IRAK na povrshini na karti gde je australija, i ameri ladno pokazu na australiju. :) Koji idijoti. :)

Jel' ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=6GqrOY6x2eU

http://www.youtube.com/watch?v=TmOXXcdDhXw

Edited by Doug Bradley
Posted

heh juče mi se desio lapsus u piceriji :) rekla sam ''daćete mi dva parceta piče'' . Žena je pala u nesvest od smejanja...

Posted
To se i meni deshava. :)

Taj fenomen je poznat pod nazivom "sekundarno pamćenje" jer podatak (tj. ime dotične osobe) ostaje u operativnoj memoriji u proseku jednu sekundu.

heh juče mi se desio lapsus u piceriji :) rekla sam ''daćete mi dva parceta piče'' . Žena je pala u nesvest od smejanja...

A šta je tu smešno? Ja to stalno govorim...

Posted

Pa sta? :rolleyes:

Poznanica komsinice tetke bratovljeve zaove, ona sto zivi iza Zivkovica-kukuruza, je takodje pr'nula kad je isla na pijac'! :da:

Posted (edited)
Pred jos 30 ljudova!!! I svi su mi se smejali! :redface::):)

A sta mislis kako je jadnoj zeni bilo dok joj se celo selo smejalo? :no:

Edited by Azaralena
Posted

Ja sam vise puta pri narucivanju pljeskavice rekla "pljesnite mi dve... pardon, dajte mi dve pljeskavice" :)

Posted

1. ja ne pamtim imena pri upoznavanju, iskljucivo zato sto pri predstavljanju cujem samo svoje ime :ph34r::D:)

2. Azaralena, da to nije bila jadna Stanojka? "ja cula da u neko selo.. pale Grozdana, pale.. sve sto si ti cula, i mi smo" :lol:

3. idem na posao prije neki dan.. nova lokacija, uglavnom, nikad bila. ulazim u tu ulicu, i na samom pocetku skontam kapiju.. gdje naravno treba da ukucam kod da bi mi se otvorila.. inace, kraj je ono poskup - milijunaske kuce, jel`te, sve neki fini narod..

ukucam ja kod, ono nece.. probam ponovo - nece.. posto prirodom posla mnogo putujem, tako i znam sve moguce varijante kapija i kodova, ali ova me bas zajebava..

nekoliko puta ukucavam, nista.. pukne mi film, izadjem iz auta i krenem da stiskam sve moguce dugmice. ono pisti na sve strane, probi glavu, ali KAPIJA SE NE OTVARA.. kud cu sta cu, ja drmnem nogom tablu s dugmicima, i jos je odozgo sakom zakucam, jel`te - pride, nikad se ne zna..

tek cujem iza sebe glas - "It`s not Russian, it`s American technology" :lol::redface:

izlazi lokalni milijunas iz svog lincoln navigatora - nonsalatno, ukucava kod - ni njemu ne radi.. ja kontam, gdje ce raditi, kad sam mu jebala znanje..

nazove on servis koji se bavi tim tablama, i frajer s druge strane zice veli - "try to hit it on the back and it should work".. :) kad ce meni ovaj milijunas - "there you go, you look like expert in hitting things.." :)

naravno, skucam je nogom pozadi, i TA-NA! kako je to bio svecan trenutak.. :)

Posted
Hoces reci system restore...Amnezija je privremeno gubljenje pamcenja,format hard diska je trajno gubljenje podataka,ako ne uradis backup haha

nije!

podaci su u dobrom procentu salvageable nakon low level formatiranja, nakon high level f 100%

s tim da se llf maltene ne radi vise na danasnjim racunarima/hd-ovima

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...