rustik Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem!
Blathaddar Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Sinocj sam se na svirci ekstra blamirao...al jbg,bejah pijan...
Geozee Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem! Ispao si baja...
Feniks . Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem! Fredi je bio peder, ko zna sta si ti tamo sve radio
Axeanosilas Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 imitirao Fredija, sa sve usisivacem! I want to break free... Јеси био некад у Загребу?
Sisus Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Fredi je bio peder, ko zna sta si ti tamo sve radio I to jos sa usisivacem
Feniks . Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 I to jos sa usisivacem To je bio opasan perfomans Ko zna kako sada hoda
Sisus Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam?
Wise Owl Posted June 18, 2007 Author Report Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Ako je imao svetlo zelenu majicu - onda jeste :)
blondie Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Jeste li primetili da nema vise najvecih blamova i da je vreme da tema nestane bez objasnjenja? jebite se.. dajte mi malo vremena, ne moze svaki dan da bude blam i bajram
Sisus Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ako je imao svetlo zelenu majicu - onda jeste :) Na Kreatoru sam bio daltonista
Azaralena Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... I ja ga ispustim.... Da ne poverujes koliko delova ima jedna tako mala stvarcica
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... I ja ga ispustim.... Da ne poverujes koliko delova ima jedna tako mala stvarcica E jesi trapava
Doug Bradley Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... Zhena,kola,oruzje,mobilni telefon se nikome ne daju Edited June 18, 2007 by Doug Bradley
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Zhena,kola,oruzje,mobilni telefon se nikome ne daju Tako je
Azaralena Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Srecno smo ga sastavile i proradio je bez problema A onda me je pitala da li mi se svidja :) Sta ti je drugarstvo
rustik Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Ne, ja sam plavi kratko osisani lik, ne znam nikog iz Vukovara i nisam bio u zelenoj majici.
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Moguce je
Sisus Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ne, ja sam plavi kratko osisani lik, ne znam nikog iz Vukovara i nisam bio u zelenoj majici. Ko je teba sta pitao? Moguce je Znaci, ni ti se ne secas?
Feniks . Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Znaci, ni ti se ne secas? Ja se savrseno svega secam, na koncertima sam uvek primeran
Jabba the Hutt Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Izblamirao si se na blam temi Rishpekt za to
Recommended Posts