rustik Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sinocj sam se na svirci ekstra blamirao...al jbg,bejah pijan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Evo necega, nije bas najveci blam ali je najsveziji. U utorak sam se odvalio kao dupe jer sam proslavljao uslov za III godinu i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem! Ispao si baja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 i onda sam poceo da se tripujem i imititram Bon Jovi-a i Fredija iz Queen-a, i tako obucen kao Bon Jovi, sa salom oko butine i u teksas jakni bez majice ispod, u najtesnijim farkama setim se da nema piva a radnja radi jos 5 minuta!! I tako kao retard, trk u radnju A posle sam se pred ljudima skidao u atlet majicu i duge bele gace i imitirao Fredija, sa sve usisivacem! Fredi je bio peder, ko zna sta si ti tamo sve radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 A Bon Jovi je metrosexualac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 imitirao Fredija, sa sve usisivacem! I want to break free... Јеси био некад у Загребу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Fredi je bio peder, ko zna sta si ti tamo sve radio I to jos sa usisivacem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 I to jos sa usisivacem To je bio opasan perfomans Ko zna kako sada hoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Ako je imao svetlo zelenu majicu - onda jeste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Jeste li primetili da nema vise najvecih blamova i da je vreme da tema nestane bez objasnjenja? jebite se.. dajte mi malo vremena, ne moze svaki dan da bude blam i bajram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ako je imao svetlo zelenu majicu - onda jeste :) Na Kreatoru sam bio daltonista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... I ja ga ispustim.... Da ne poverujes koliko delova ima jedna tako mala stvarcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... I ja ga ispustim.... Da ne poverujes koliko delova ima jedna tako mala stvarcica E jesi trapava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Neka ti decko kupi novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Pruza mi drugarica mobilni koji je danas kupila da pogledam... Zhena,kola,oruzje,mobilni telefon se nikome ne daju Edited June 18, 2007 by Doug Bradley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Zhena,kola,oruzje,mobilni telefon se nikome ne daju Tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Srecno smo ga sastavile i proradio je bez problema A onda me je pitala da li mi se svidja :) Sta ti je drugarstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Ne, ja sam plavi kratko osisani lik, ne znam nikog iz Vukovara i nisam bio u zelenoj majici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Reci ti meni jesi ti onaj crni kratko osisani lik sto je sinoc posle Kreatora pricao sa Bokijem iz Vukovara, ili se varam? Moguce je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ne, ja sam plavi kratko osisani lik, ne znam nikog iz Vukovara i nisam bio u zelenoj majici. Ko je teba sta pitao? Moguce je Znaci, ni ti se ne secas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Otkud znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Izblamirao si se na blam temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Znaci, ni ti se ne secas? Ja se savrseno svega secam, na koncertima sam uvek primeran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Izblamirao si se na blam temi Rishpekt za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts