Jump to content

Vaš najveći blam

Wise Owl

Recommended Posts

Pre dva dana sam gledala crtac "Barbi i 12 princeza balerina"... Na kraju, posle svakojakih peripetija, dobro je pobedilo, na zlu rodjaku je bacena cin koja joj nikad nece dopustiti da prestane da igra, a ostali su zajedno plesali oko fontane...

Nikada necu moci da oprostim sebi! :udri: :udri: :udri:

:lol:

Ja mislim da cjesh pravo u pakao zbog toga. :no:

:)

hmm sada sam se setio kad sam bio klinac posto sam od 4 osnovne putovao iz centra grada u batajnucu autobusom po sat i po.. jednom sam imao neku prehladu ( upalu creva ) i ukenjao sam se na putu kuci tacnije nisam stigao na vreme da utrcim u javni wc na zalenjaku tako da sam hodao do kuce peske jel me bio blam da ucem u autobus .....

sad ase sethi jos jednog kad anisam bio tako mali ehhhh

bio kod ortaka na gajbi sa jednom devojkom ( bili smo sami sta je bio znate ) ali u toku mi je puko ... tak oda je "boban , stojko " ili kako god da ga zovete prokrvario ... ka kraju je bilo malo krvi i na carsafu na kojem ortak spava.... bilo mu je posle tesko objasniti sta je bilo ... u svako msucaju nisam moga normalno da " mocam " neko vnreme jel mi je mokraca slolia krastu :P

naravno tu je i dosta blamova tipa

posle se krstili

sve satro cudili

s kim smo bili

i pored kakvih smo se krokodila budili

ali to cemo da ostavimo za kasnije :P

sad ase sethi jos jednog kad anisam bio tako mali ehhhh

bio kod ortaka na gajbi sa jednom devojkom ( bili smo sami sta je bio znate ) ali u toku mi je puko ... tak oda je "boban , stojko " ili kako god da ga zovete prokrvario ... ka kraju je bilo malo krvi i na carsafu na kojem ortak spava.... bilo mu je posle tesko objasniti sta je bilo ... u svako msucaju nisam moga normalno da " mocam " neko vnreme jel mi je mokraca slolia krastu :P

naravno tu je i dosta blamova tipa

posle se krstili

sve satro cudili

s kim smo bili

i pored kakvih smo se krokodila budili

ali to cemo da ostavimo za kasnije :P

qratz ti je bas pickica

Guest Brainsaladsandar Guuuz

moj školski je imao sličan ''doživljaj'', to mu se desilo u petak veče i dolazi on u subotu kod mene da pitam mog matorog (koji je lekar) šta da radi, matori kad je čuo , popizdeo i napičkao ga što nije odmah išao na ušivanje, jer je ovaj baš odvalio alatku, jbg čovek je trpao '' tamo gde se ne smije'' a nije koristio lubrikante (naravno da sam ga zajebavao da je trebao da umoči ćunu u kantu s mašću ili tako već nešto), a setih se i nekih zajebantskih stihova tipa - ''na čaršafu dve tri kapi krvi - to je znak da si bija prvi'' :) , koji su dobili potpuno novo značenje

nije se to deslio zbog " suvog terena " i trenja vec zbog prevelikog pritiska / zatekrnutosti kozice...

P.S. nije to jedini slucaj znam jos par ljudei koji su imali slicne probleme jedan je zavrsio na sivanju

E, zbog toga vredi biti ''obrezan'' :cool:

U stvari, obrezanost sama po sebi ima gomilu prednosti, ali ovo je ipak ... METAL forum,

mislim na ''sofisticiranost'' samog ''glavenog regiona'' falusa, ovaj ... :redface:

Ma, puca mi KURAC da objašnjavam! :)

:red:

nije moj al je po meni dobar:Drug recituje pesmicu na vecheri se zvala cini mi se i krene on i kaze na lomaci ... ovaj na veceri ne ... na lomaci i mi pukli i on krene da plache i kaze uciteljice oni se meni smeju a mi jos vise....

Guest Brainsaladsandar Guuuz
E, a da ne beše to Alexa Šantić ?

svetli grobovi, ne bi bio loš naziv za neki hrišćanski metal bend

Edited by Brainsaladsandar Guuuz

Haha, opasna fora ovo za kurac :) Znam ja jednog matorca kome se to desilo kad je prvi put jebao kevu tog mog ortaka kome je on inace cale. Nije znao kako treba pa navalio ko sivonja i onaj deo kozice sto spaja glavic i stablo se pocepa. Pazljivo treba rukovati sa tim. Mozda bi oni po skolama kad deci u 6 - 7 razredu dovedu one da pricaju o tim ''seksualnim stvarima'' trebalo da pocnu da proizvode uputsvo za upotrebu kurca.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...