Jump to content

Vaš najveći blam

Wise Owl

Recommended Posts

Vec cetiri ili pet puta sam ovo napisao negde,ali je toliko glupo da moram da napisem jos jednom. Evo jedne lepe i slatke gluposti koju je odvalio "gospodin" Hellonearth. (blam za njega)

Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil.

:) :) :) :) :) :)

Durok,brate koji je to bend na tvom avataru?

Blam? mozda kad sam pishao u autubusu a pilot naglo zakocio,imam ja josh strasnih blamova samo sramota me pred devojkama!

Nijedan bend, svinje sam stavio :) :) Sada me je sramota zbog toga... HOCUUUUUUUUUUUUUU DA MENJAAAAAAAAAAM NIIIIIIIIIIIIIIIICK !!!!!!!!!!!!!!!!

JBt, jeste normalni ? Pisate u busu ??

@Drobac: A, jbt !

You are sick !

Da se razumemo, prvo je ON napisao ovo. Onda sam ja to procitao i sokirao sam se ljudskoj gluposti pa sam TEK ONDA promenio potpis u ovaj postojeci. Sada ce neki shvatiti sta hocu da kazem ovim potpisom... Evo ga jos jednom taj citat cisto da se ne zaboravi.

Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil.

Nijedan bend, svinje sam stavio :) :) Sada me je sramota zbog toga... HOCUUUUUUUUUUUUUU DA MENJAAAAAAAAAAM NIIIIIIIIIIIIIIIICK !!!!!!!!!!!!!!!!

JBt, jeste normalni ? Pisate u busu ??

@Drobac: A, jbt !

You are sick !

Jbg, nuzda zakon menja. A i bio sam pijan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...