Bejbe Kompajler Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Sram te bilo. .i. .i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 prije par dana sam se gadno izblamirao pred jednom curom za koju sam ocekivao (a i ona bogami) da ce mi biti buduca cura. uzimajuci u obzir sto mi je sve rekla nakon toga, sa sigurnoscu mogu ustvrditi da su mi sanse sada ravne nuli. mislim, nisam ja kriv sto ona nema smisla za humor, jel' tako? e da, sustinu blama ne mogu objelodaniti jer me blam sto ces, you win some, you lose some. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 prije par dana sam se gadno izblamirao pred jednom curom za koju sam ocekivao (a i ona bogami) da ce mi biti buduca cura. uzimajuci u obzir sto mi je sve rekla nakon toga, sa sigurnoscu mogu ustvrditi da su mi sanse sada ravne nuli. mislim, nisam ja kriv sto ona nema smisla za humor, jel' tako? e da, sustinu blama ne mogu objelodaniti jer me blam sto ces, you win some, you lose some. Nista nam nisi ni rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Da, boplje da nisi ni rekao... :nene: Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 moja profesorka fizike je pre neki dan podrignula na casu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 moja profesorka fizike je pre neki dan podrignula na casu.. hahah ! :) Mi na fizici i kaze nama nastavnica, deco jel ima neko zvaku, pojela sam burek, kao gvozdje da sam jela :puke: Niko nije pisnuo osim nas trojice... :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 hahah ! :) Mi na fizici i kaze nama nastavnica, deco jel ima neko zvaku, pojela sam burek, kao gvozdje da sam jela :puke: Niko nije pisnuo osim nas trojice... :rockdevil: Kao gvozdje da je jela??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 To je ona rekla... NE JA !!! Mogli smo biti isterani, al ajd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ако обелоданим да сам и сам наставник оће ли то бити блам ,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ne ! Ako si dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 predajem istoriju slušaju me i kad dajem 1ce jel blam, metalac a tičer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kamo srece da je vise takvih profesora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 predajem istoriju slušaju me i kad dajem 1ce jel blam, metalac a tičer Sto ja nisam imao profesora koji voli Alice Coopera i Megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ja imam profesora istorije koji slusa zeppeline, purple, sabbath, status quo itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Moj profesor istorije je bio pilot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 nista onda poshto nije blam Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Sto ja nisam imao profesora koji voli Alice Coopera i Megadeth EEEEEEEEEEEEE.... ja imam profesora istorije koji slusa zeppeline, purple, sabbath, status quo itd... Pametan co'ek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 nista onda poshto nije blam bio bi blam da slusas nesto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzzz Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 moj najveci,nazovimo ga blamom,je,kad mi je ortak u 4 razredu pred punim skolskim dvoristem skino pantalone sa sve gacicama ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 4. основне или средње? :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 4. основне или средње? 4. osnivne ili srednjeeee?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ??? ... Pojacavam tvoje pitanje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 moj najveci,nazovimo ga blamom,je,kad mi je ortak u 4 razredu pred punim skolskim dvoristem skino pantalone sa sve gacicama ;) Nadam se da je dole sve bilo po P.S.-u (pod uslovom da je 4-ti srednje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 nja, ja nemam nekih velikih blamova. eventualno shto sam, ne znajucji da mi je bivshi dechko iza ledja izjavila da je njegov najbolji drug tolika seljachina da mu viri praziluk iz dupeta. malo sam se glupo osecjala al u principu to i nije blam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts