Jump to content

Vaš najveći blam

Wise Owl

Recommended Posts

ne znam koliko je blam,mene nije ali je svakako komicna situacija.

sedim sa devojkom,poveo i psa i u momentu mi se tako jako prisere da me je probio znoj.sta cu ja,kazem devojci idem do obliznje trafike,u stvari odem izmedju nekih zgrada i iserem se kao svinja,psa sam pustio sa lanca,tu je okolo rovario po nekom cvecu dok sam ja obavio radnju,bez papirnih maramica ne idem nigde jer cesto slinim ali sada su imale drugu ulogu.to je potrajalo desetak minuta,pitala me sto sam se zadrzao,rekao sam da sam sreo ortakinju iz srednje i popricao.

:) :) :)

Jedan moj drugar kada je krenuo na posao prikenjalo mu se, nije imao gde pa se zabio iza neke trafo stanice. Inace, to bilo na Nbgu. I tako kenja on sve u 16, samo u jednom trenutku podigne pogled i ukapira da ga gleda jedno 15ak ljudi sa terasa obliznje tri zgrade :)

A,i ti si sa NBG-a? Vid' vraga....

Blam mog ortaka,a vala i mene...Idemo 26-com u smeru Lekinog brda oko 11 uvece,ortak pijan ko zemlja a ja na granici...Stojimo kod vrata da sidjemo,tu jos jedna gospodja ispred nas...Ortak pocinje da menja boje- zeleno,zuto,plavo,lila,tufne,strafte,bledo sa kariranim podocnjacima odakle se karirano siri po licu...i ni pet ni sest,dok si rekao piksla izvodi zevanje u tehnikoloru svud po gospodji...A mene blaaaaam,joj....I on mrtav 'ladan:Samo malo,gospodjo,da sidjemo....

Edited by The Joker

Joj evo jedan moj. :)

Sedeo sam u kaficu SINATRA(sada je zatvoren) inace lep jazz bar(od palacinkarnice Glumac na dole) sa jednom prelepom devojkom i udjemo tako ona jedno pivo naruci :) rokne ona 3 piva od pola litre :) i na kraju podrigne i dok je to radila uspela je da kaze BORANIJA... eto...inace kafice je bio malo otmeniji i tako...mada jos uvek je andjeo... :wub: ali ipak... :)

Moja devojka isto tako ceni da podriguje i pije pivo u malo elitnijim kaficima,inace je isto vrh devojka,lepa,zgodna-da ne kazem ribetina...Koliko puta uzme rakiju,hehe luda je 300%

ova mi nije devojka muvam je 2 godine :) tvrdjava je bato pa nema :da: pita me cesto kako mi ne dosadi da je muvam tako ali samo cvrsta ruka... :)

Edited by enclave

:)

Muvacu je jos 3x toliko veruj mi. :bigblue:

Znas kako kaze nas mudri narod -"Ne jebe lep, vec uporan", ziva istina inace :)

Joj, juce sam mrtav uradjen kupovao maramice na trafici, lupetao sam neke gluposti sacuvaj boze, i ostavio sam kusur 50 dinara... Jesam kreten :D

Joj, juce sam mrtav uradjen kupovao maramice na trafici, lupetao sam neke gluposti sacuvaj boze, i ostavio sam kusur 50 dinara... Jesam kreten :D

Колико коштају те марамице које си купио?

Znas kako kaze nas mudri narod -"Ne jebe lep, vec uporan", ziva istina inace :)

ako je od alkohola, onda je ok...

@ Jabba-alal ti plajvaz matori....

Evo jedan od mojih-Sedim kod ortaka na gajbi,tu njegovi matorci,nesto se zajebavamo...i tek ja,ne secam se zasro,upotrebim onu narodnu-U kuci obesenog se o konopcu ne govori.

Ortak me je diskretno munuo u rebra i uglom usana mi saopstio da mu se stric obesio...joooj,evo i kad se setim hocu da umrem od srama...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...