Geozee Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Brate, trebaju da se stide ljudi koji mi gledaju u tuki... Edited May 23, 2008 by Geozee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Trebali su te u mesaru odvesti onda... Sto, da kupis kobaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ne znam koliko je blam,mene nije ali je svakako komicna situacija. sedim sa devojkom,poveo i psa i u momentu mi se tako jako prisere da me je probio znoj.sta cu ja,kazem devojci idem do obliznje trafike,u stvari odem izmedju nekih zgrada i iserem se kao svinja,psa sam pustio sa lanca,tu je okolo rovario po nekom cvecu dok sam ja obavio radnju,bez papirnih maramica ne idem nigde jer cesto slinim ali sada su imale drugu ulogu.to je potrajalo desetak minuta,pitala me sto sam se zadrzao,rekao sam da sam sreo ortakinju iz srednje i popricao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 :) Jedan moj drugar kada je krenuo na posao prikenjalo mu se, nije imao gde pa se zabio iza neke trafo stanice. Inace, to bilo na Nbgu. I tako kenja on sve u 16, samo u jednom trenutku podigne pogled i ukapira da ga gleda jedno 15ak ljudi sa terasa obliznje tri zgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Sto svi toliko vole da seru po NBG-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Zato shto i ovako smrdi,pa se i ne primeti. Moj blok na primer smrdi na kineze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) A,i ti si sa NBG-a? Vid' vraga.... Blam mog ortaka,a vala i mene...Idemo 26-com u smeru Lekinog brda oko 11 uvece,ortak pijan ko zemlja a ja na granici...Stojimo kod vrata da sidjemo,tu jos jedna gospodja ispred nas...Ortak pocinje da menja boje- zeleno,zuto,plavo,lila,tufne,strafte,bledo sa kariranim podocnjacima odakle se karirano siri po licu...i ni pet ni sest,dok si rekao piksla izvodi zevanje u tehnikoloru svud po gospodji...A mene blaaaaam,joj....I on mrtav 'ladan:Samo malo,gospodjo,da sidjemo.... Edited May 24, 2008 by The Joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 па има човијек права да изиђе из аутобуса, доврага... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Joj evo jedan moj. Sedeo sam u kaficu SINATRA(sada je zatvoren) inace lep jazz bar(od palacinkarnice Glumac na dole) sa jednom prelepom devojkom i udjemo tako ona jedno pivo naruci rokne ona 3 piva od pola litre i na kraju podrigne i dok je to radila uspela je da kaze BORANIJA... eto...inace kafice je bio malo otmeniji i tako...mada jos uvek je andjeo... ali ipak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 @Joker Tako je moj ortak po izlasku iz 23-ke povracao nekoj zeni po bundi @Enclave Moja devojka isto tako ceni da podriguje i pije pivo u malo elitnijim kaficima,inace je isto vrh devojka,lepa,zgodna-da ne kazem ribetina...Koliko puta uzme rakiju,hehe luda je 300% Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Moja devojka isto tako ceni da podriguje i pije pivo u malo elitnijim kaficima,inace je isto vrh devojka,lepa,zgodna-da ne kazem ribetina...Koliko puta uzme rakiju,hehe luda je 300% ova mi nije devojka muvam je 2 godine tvrdjava je bato pa nema pita me cesto kako mi ne dosadi da je muvam tako ali samo cvrsta ruka... Edited May 24, 2008 by enclave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 svaka cast na jakoj volji,pasce kad tad garant inace ne bi izlazila sa tobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 mora pasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 enclave, ja mislim da bi trebao da napises da ti je najveci blam to sto muvas ovu vec 2 god zez Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Muvacu je jos 3x toliko veruj mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ja cu verovatno sutra svesno da dozivim svoj najveci blam... ko prezivi pricace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ja cu verovatno sutra svesno da dozivim svoj najveci blam... ko prezivi pricace ocekujem da cujem detalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Muvacu je jos 3x toliko veruj mi. Znas kako kaze nas mudri narod -"Ne jebe lep, vec uporan", ziva istina inace Joj, juce sam mrtav uradjen kupovao maramice na trafici, lupetao sam neke gluposti sacuvaj boze, i ostavio sam kusur 50 dinara... Jesam kreten Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Sto bi reako moj ortak-Bacio si ispod inta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Meni je fascinantno to dugacko podrigivanje ne umem, pa mi je respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Joj, juce sam mrtav uradjen kupovao maramice na trafici, lupetao sam neke gluposti sacuvaj boze, i ostavio sam kusur 50 dinara... Jesam kreten Колико коштају те марамице које си купио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Meni je fascinantno to dugacko podrigivanje ne umem, pa mi je respect Da jeste ali kada ste sami to je totalno druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Znas kako kaze nas mudri narod -"Ne jebe lep, vec uporan", ziva istina inace Joj, juce sam mrtav uradjen kupovao maramice na trafici, lupetao sam neke gluposti sacuvaj boze, i ostavio sam kusur 50 dinara... Jesam kreten ako je od alkohola, onda je ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Колико коштају те марамице које си купио? Kostaju 10, a ja imao jednu novcanicu od 50 i jednu od 10, zguzvane zajedno, bacio to na pult od trafike i oteturao se dalje... Jbg, Lav 7 sece mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 @ Jabba-alal ti plajvaz matori.... Evo jedan od mojih-Sedim kod ortaka na gajbi,tu njegovi matorci,nesto se zajebavamo...i tek ja,ne secam se zasro,upotrebim onu narodnu-U kuci obesenog se o konopcu ne govori. Ortak me je diskretno munuo u rebra i uglom usana mi saopstio da mu se stric obesio...joooj,evo i kad se setim hocu da umrem od srama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts