Jump to content

Recommended Posts

Posted
:) Imao sam ja drugara u srednjoj koji je imao stvarno nehuman prdez, al' se uopste nije stideo da otkine kad mu dodje, pisemo mi tako kontrolni jednom prilikom, muk u odeljenju i samo cujes njega kako sapce ortaku(bila je takva tisina da su svi culi) :"E Micjo, pazi sad ovo!" i samo cujes :"Rrrrrrrrrrrrrrrk!", otkine Zvonimira, svi udare u plac od smeha, a profanka se samo kiselo nasmeshi i kaze nesto u fazonu "Sram da te bude", a smrdelo je, kunem vam se, ja sam hteo da povracam, a sedeo sam jedno 5 metara od njega, covek k'o da jede ukiseljene tvorove, neverovatno!
Posted

мислим да ову тему треба преименовати у "ко је где кад и како прднуо".

гадни сте :Р

Posted

ja se sad setih 4. osnovne, mi kod učiteljice i bila neka braća blizanci (bistri ko po litra boze), jedan od njih ustane i počne da plače na sred časa, svi se okrenu da vide šta je,a on: 'učiteljice, ja sam se ukakio!', naravno mi - klinci ko klinci smo plakali od smeha, jebiga, šta ćeš kad je smešno.

a jednom su neki likovi u gimnaziji odšrafili katedru pre filozofije, jer je profa uvek pomerao istu, da ste samo mogli videti njegovu facu kad se sve raspalo i tri lepe!!!

mene je jednom gledala direktor škole na velikom odmoru, koji sam inače uvek koristio (osim za pivo) za bubnjanje po katedri - uhvatila me u po pesme, jbg, a tad se slušao samo thrash, ništa joj nije bilo jasno

Posted
:) Imao sam ja drugara u srednjoj koji je imao stvarno nehuman prdez, al' se uopste nije stideo da otkine kad mu dodje, pisemo mi tako kontrolni jednom prilikom, muk u odeljenju i samo cujes njega kako sapce ortaku(bila je takva tisina da su svi culi) :"E Micjo, pazi sad ovo!" i samo cujes :"Rrrrrrrrrrrrrrrk!", otkine Zvonimira, svi udare u plac od smeha, a profanka se samo kiselo nasmeshi i kaze nesto u fazonu "Sram da te bude", a smrdelo je, kunem vam se, ja sam hteo da povracam, a sedeo sam jedno 5 metara od njega, covek k'o da jede ukiseljene tvorove, neverovatno!

:rockdevil: :rockdevil:

Posted
mene je jednom gledala direktor škole na velikom odmoru, koji sam inače uvek koristio (osim za pivo) za bubnjanje po katedri - uhvatila me u po pesme, jbg, a tad se slušao samo thrash, ništa joj nije bilo jasno

HAhahaha ovo je dobro :rockdevil:

Posted

ma najace je kad se jedan lik u osnovnoj posrao iza skole

мислим да ову тему треба преименовати у "ко је где кад и како прднуо".

гадни сте :Р

prdez u facuuuuuuuu :rockdevil:

Posted

Ma najace je kad su moji drugovi iz osnovne otisli u zabaste jedan se posro na terasu a druga dvojcia ispsiali prozore haha Mada ih nije niko video pa niej blam..Moj najveic blam je kada sam se napio i teturu po centu ,razbio sam neke crepove na nekom zidu,vakljo se u centur,bro lisce sa drveca i penjo se na kesten visko 20m,i to sve po datj bilo ej oko 20h al predvece jer pre se smracava.....i nakraju me dovukli drugovi kuci cale zvao doktoricu (sad nesmem da je pogeldau lice) ja mrtav pijan sam joj psovo sve po spisku....i najbojle iz svega toga ja se nesecam niceg sam ose secam da sam pio viono i odjenom se budim blatnjav na krevetu u 4h ujutru u majici Maidena koja je blatnjava i busna pitaj boga kako....ovo su mi sve drugovi ispricali sta sam radio i ublazili su mi pricu

Posted
:) :) :)

Jedan moj drugar kada je krenuo na posao prikenjalo mu se, nije imao gde pa se zabio iza neke trafo stanice. Inace, to bilo na Nbgu. I tako kenja on sve u 16, samo u jednom trenutku podigne pogled i ukapira da ga gleda jedno 15ak ljudi sa terasa obliznje tri zgrade :)

hahahahahahahh ovo je dobro hahahahahahahaha

Posted
Ma najace je kad su moji drugovi iz osnovne otisli u zabaste jedan se posro na terasu a druga dvojcia ispsiali prozore haha Mada ih nije niko video pa niej blam..Moj najveic blam je kada sam se napio i teturu po centu ,razbio sam neke crepove na nekom zidu,vakljo se u centur,bro lisce sa drveca i penjo se na kesten visko 20m,i to sve po datj bilo ej oko 20h al predvece jer pre se smracava.....i nakraju me dovukli drugovi kuci cale zvao doktoricu (sad nesmem da je pogeldau lice) ja mrtav pijan sam joj psovo sve po spisku....i najbojle iz svega toga ja se nesecam niceg sam ose secam da sam pio viono i odjenom se budim blatnjav na krevetu u 4h ujutru u majici Maidena koja je blatnjava i busna pitaj boga kako....ovo su mi sve drugovi ispricali sta sam radio i ublazili su mi pricu

ovaj lik je nepismeniji od mene

do jaja :)

Posted

ortak mrtav pijan krece oko jedan posle ponoci do stana jer mu je bilo muka ( stan udaljen nekih 2-3 minuta od diskoteke ) . u 6 ga nalazi profesorka ruskog u njenom dvoristu kako lezi u blatu , nacisto ispovracan . sto je najcrnje i njegova majka predaje u istoj skoli .

Posted
Milovic ( mladji )

majka mu predaje u tehnickoj

brat mu studira farmaciju

Знам ко је, то јест, знам му кеву.

Капирам да је сутрадан цела школа знала. Лепа је (у друштву са Миленом (социологија)) увек волела да оговара...

Posted
Знам ко је, то јест, знам му кеву.

Капирам да је сутрадан цела школа знала. Лепа је (у друштву са Миленом (социологија)) увек волела да оговара...

Ma naravno ... ta ekipa + Goca ( srpski ) i citav grad zna za pola sata . Mogu samo da zamislim kako je njegovoj majci bilo tesko da udje u zbornicu .

Posted
Mogu samo da zamislim kako je njegovoj majci bilo tesko da udje u zbornicu .

Исто као и мојој кад ми је оправдавала оне силне изостанке...

О, животе...

Нећемо о томе. :)

Posted
ovaj lik je nepismeniji od mene

do jaja :)

Ali je i mladji 2 godine.

Shto ga ipak ne opravdava,a bogami ni tebe. :)

Posted

Bravissimo,Pescani,svaka ti je zlatna...

ja mislim da je ipak moj najblam kad sam se spetlj'o u najavi pesme u nedelju... :mhihi: Koji sam ja tenkre...

Posted

Meme je blam sto ne znam da napisem dabogda, i jos jedno 20 reci... Time sam i ja nepismen, osim sto gresim u kucanjy... :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...