Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ambivalentnost (ili podeljenost) je istovremeno postojanje u jednoj ličnosti sasvim suprotnih emocija, težnji i stavova u odnosu na neki objekt (osobu, predmet, ideju ili situaciju). Ambivalencija, pored univerzalnog ispoljavanja, naročito je izražena u slučajevima delovanja jakih emocija (ljubav – mržnja, potčinjavanje – pobuna, povlačenje – napad i sl.). U slučajevima patološke ambivalencije, izvesne osobe su potpuno sputane u donošenju bilo kakve samostalne odluke i preuzimanju odgovornosti

izvor:Wikipedia

Mito, leba mu, pogledaj malo na netu i sam ;)

Posted

Sad ću, pošto se zbog svoje duge kose ne razlikujem od mora mjetalaca, morati da mijenjam frizuru...

shortlayers.jpg

...i biću originalna i unikatna - just like other emo kids. xD

Posted

Bitno je sta imas u glavi a ne sta nosis na glavi...izgleda vecina slabo sta ima u glavi, pa to misli da nadoknadi onim sto nosi na glavi, i odatle crpe svu pamet.

Posted
kožna jakna sa kojekakvim logoima, prišivačima i motivima, kožne ili maskirne pantalone i naravno svete nezaobilazne martinke

Nista od ovoga ne nosim. A svi su ti isti, samo zato sto ne obracas paznju. I meni su svi Kinezi isti. Ponekad se zapitam da li smo i mi njima svi isti. Potpuno sam siguran da je odgovor potvrdan.

A sto se frizure tice, i dole mi je dugacka, volim kad je do pola spolovila, sto ce reci, do kolena. :rockdevil:

Posted
Nista od ovoga ne nosim. A svi su ti isti, samo zato sto ne obracas paznju. I meni su svi Kinezi isti. Ponekad se zapitam da li smo i mi njima svi isti. Potpuno sam siguran da je odgovor potvrdan.

Ma, ne vrijedi raspravljati, čovječe. redneck.gif

Posted
Eto,je l' su ljudi na utakmicama nešto različiti među sobom?Svi su šablonski obučeni,air-max,bele čarape,u njih upasana treša,navučena kapuljača,šal ili majica nekog tima.I eto,uniformisanje,ništa drugačije od "metalskog" oblačenja.I takvih likova svuda ima,mnogo više nego metalaca,pa ne drvimo o njima(toliko često).

Što se kosa tiče,eto,takvi likovi uglavnom furaju neke kratke kose(šišaju se na "opasno" :) ),ali ne oni ni slučajno nisu iskompleksirani,jer,avaj,njihova je kosa kratka.

Zajebite,mene boli kurac kako se ko oblači i kakva mu je frizura.Pa zašto bi i vas boleo?

Немој тако, не носимо сви Air Max. Рецимо, ја имам Impax, а има и пуно људи са Reebok Classic.

:) :)

Немогуће је по начину одевања бити потпуно различит од свих других људи, а да тај изглед није ексцентичан. Свуда има и максерица и мартинки, и шушкаваца и војничких панталона. Проблем је што металци стално причају о разликовању, а сви изгледају исто.

Posted (edited)
Немој тако, не носимо сви Air Max. Рецимо, ја имам Impax, а има и пуно људи са Reebok Classic.

:) :)

Немогуће је по начину одевања бити потпуно различит од свих других људи, а да тај изглед није ексцентичан. Свуда има и максерица и мартинки, и шушкаваца и војничких панталона. Проблем је што металци стално причају о разликовању, а сви изгледају исто.

Ja sam metalac a nemam nit martinke nit vojne pantalone. Zar ljudi vi vishe nemozete da prihvatite da svet nije samo crno-beo.

Edited by Lunar
Posted

:):)

jel ovakve? :)

air-max-1-supreme-animal-pack.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...