Rehabilitovani Bagrem Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ja sam dosao u 5,ja sam nesto jos gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ja sam dosao u 5,ja sam nesto jos gore Da. Kako si mogao pilotirati mortus pijan, barabo?! Krembilu, rljčo! I to još u 5 izjutra, dok su svih 666 putnika utonuli u dubok san. Spodobo alkoholičarska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Da. Kako si mogao pilotirati mortus pijan, barabo?! Krembilu, rljčo! I to još u 5 izjutra, dok su svih 666 putnika utonuli u dubok san. Spodobo alkoholičarska! Dobro da ga nije uhvatio interventni lovacki puk sa Batajnice, oborili bi ga istog sekunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 pesacio sam i obitavam na zvezdaru i prolazim pored policijske stanice jer zivim blizu nje,mislim da je onaj cuvar usljokaniji od mene Mislim da mi nemamo intereventnu odje,a oni peugeoti im samo sluze za slikanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Mislim da mi nemamo intereventnu odje,a oni peugeoti im samo sluze za slikanje Peugeoti i inace nisu za nista osim za slikanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja koristim foto aparat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja koristim foto aparat... mnogo bolja sprava od Peugeota Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ovde u Nišu, inspektori se vozaju u Pežou 407. Stvarno prelepa limuzina, sunac im jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughtererKralj Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 To se i meni desilo posle Kataklysma u decembru. Spustam se dole pored Snajpera na Zelenom sa dve drugarice, prolazi nova Logan, cetvorica njih unutra, otvaraju prozore, i kao "stani, stani da razbijemo narkomana," nesto na tu foru. Ja stao, vidim deca. Nisu stali, naravno. Pa nisam stao zato što sam imao neke obaveze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pa nisam stao zato što sam imao neke obaveze! Stani sledeci put, evo sad posle In Flamesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughtererKralj Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 setio sam se jednog blama,kada sam bio mali iz nekog razloga sam voleo da se setam go.i jednom tako imao sam 6 godina i izasao sam go na dvoriste i u komisiluku na balkonu je stajala sa majkom jedna devojcica koja je usla u zabaviste sa mnom i videla me golog i onako cudno povikala "tesho?!!?" i ja sam video da me je videla golog i utrcao sam u kucu i bilo me je sramota.jebiga mali sam tada jos bio nisam znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 :) jebote, koja si ti legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Моје комшинице су '80. и '82. годиште, па пошто су имале по 8 и 10 година кад сам ја имао две, волеле су да се играју са малим дететом. Тако бих ја проводио са њима по неколико сати, а онда бих свукао гаће и почео да их јурим по њиховом дворишту. Мами сам сто пута рекао да би било боље да ми није то испричала, увек ме срамота кад их видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Моје комшинице су '80. и '82. годиште, па пошто су имале по 8 и 10 година кад сам ја имао две, волеле су да се играју са малим дететом. Тако бих ја проводио са њима по неколико сати, а онда бих свукао гаће и почео да их јурим по њиховом дворишту. Мами сам сто пута рекао да би било боље да ми није то испричала, увек ме срамота кад их видим. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Egzibicionista do egzibicioniste. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ma ti ispadi kad si klinac su super i nikad se niko ne naljuti na tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) :) car... Edited April 4, 2009 by DarkMiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) Kod nas u komsiluku nije bilo devojcica, kad smo bili mali. Tako da smo se uglavnom u muskom drustvu skidali goli. Bolno je, sada kad se setim. Takodje se jedan decko, nas komsija, koji je bio veci egzibicionista od ostalih, jednom prilikom dok smo igrali klikere skinuo go i pokusao da gurne u giltu u zemlji. Aj sad da vas vidim, da neko njega zajebe. :) Edited April 4, 2009 by Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Imam ja jednog druga koji je prvog maja, na kampovanju, u teskom alkoholisanom stanju, pokusao da jebe mravinjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Kod nas u komsiluku nije bilo devojcica, kad smo bili mali. Tako da smo se uglavnom u muskom drustvu skidali goli. Bolno je, sada kad se setim. Било важно бити го. Imam ja jednog druga koji je prvog maja, na kampovanju, u teskom alkoholisanom stanju, pokusao da jebe mravinjak. Зајеб'о је овог изнад за три копља. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Imam ja jednog druga koji je prvog maja, na kampovanju, u teskom alkoholisanom stanju, pokusao da jebe mravinjak. Nadam se da je prosao nepovredjeno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) Sad sam se setio jos jednog manje vise blama iz detinjstva. Mi smo bili bas napaljeni klinci i kao sto rekoh nismo imali devojaka u ulici pa smo se sami igrali. I tako nama palo na pamet da brata (tada je imao 17-18 godina) jednog naseg ortaka i sestru (imala je 16 godina recimo) drugog ortaka, zatvorimo u supu i cekamo da se pojebu. I mi sve to lepo smislili, namestili supu, pospremili, i gore poskidali crep sa par mesta da mozemo da gledamo. Al ih nikad nismo navukli unutra. edit: mi smo tada imali 5-6 godina, cisto da se zna. Edited April 4, 2009 by Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 nezmozes da budes popaljen u tim godinama,mislim dize ti se ali nema te napaljenosti i toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts