Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi?

hahahahahahahaha.... :) :) :)

Posted
Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi?

ja sam upao u zaru ceo, a bio samo u sorcu.

Posted
setio sam se jednog blama,kada sam bio mali iz nekog razloga sam voleo da se setam go.i jednom tako imao sam 6 godina i izasao sam go na dvoriste i u komisiluku na balkonu je stajala sa majkom jedna devojcica koja je usla u zabaviste sa mnom i videla me golog i onako cudno povikala "tesho?!!?" i ja sam video da me je videla golog i utrcao sam u kucu i bilo me je sramota.jebiga mali sam tada jos bio nisam znao

Шта ниси знао, да вршњакиња из забавишта жели приснији однос? :) :)

Posted

moj najveci blam je kad sam hrkao na vezbama na faksu a onda kad sam se probudio (momentalno jel' usled svog tog smejanja) sam u nekom bunilu izgovarao neke reci upucene asistentu. ne secam se sta sam govorio ali sam gotovo siguran da nije imalo nikakvog smisla

Posted
Podrignuo sam zubarki u facu na sistematskom u osnovnoj :)

Hahahahahahha... :lol: Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru...

Posted
Ovaj Sisus kad se izblamira, on se bas izblamira... :)

Steta sto nisi sisu polivao :)

Pa iskreno da ti kazem, mene i nije bilo blam, ali nekog drugog bi bilo da je bio na mom mestu, pa reko', ajde da podelim sa vama.

Posted
Hahahahahahha... :lol: Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru...

ne bih volio da sam bio na njegovom mjestu :)

Posted

Haha, to se desilo dok mi je uzimao otisak zuba (zbog izrade proteze), a prethodno smo ga upozorili da imam nevjerovatno jak nagon za povraćanjem kad mi neko gura stvari u usta (za one pametnjakoviće koje će ovo protumačiti na pogrešan način - redneck.gif ).

Posted
...imam nevjerovatno jak nagon za povraćanjem kad mi neko gura stvari u usta (za one pametnjakoviće koje će ovo protumačiti na pogrešan način - redneck.gif ).

Ne razumem. :)

Posted

hahaha i ja sam to uradio iz istog razloga.....

al onako ko u isterivanju djavola u mlazu... :evotigana:

Posted
jedan moj drugar je povracao po lekarima dok su mu namestali ruku i stavljali gips.bila neka gadljiva sestra pa i ona pocela da povraca.

pih. :no:

• 3 weeks later...
Posted

Sinoc sam pricao drugaru jedan dogadjaj sa faksa, a on mi kaze to je jedan od najgorih blamova koje sam cuo. Mene bas i nije bio blam, al ajde da ispricam.

Drzali mi na faksun eku prezentaciju iz predmeta koji nam je drzao dekan. Nas cetvorica smo radili neki seminarski u toku cele godine i na kraju drzali prezentaciju. I sad ja radio slajdove, nesto malo pricao i kad smo zavrsili kaze dekan, dobro je to sve, samo trebali ste pustiti Sisusa malo vise da prica. Ja tu popizdim, izlazimo mi napolje i jedna me koleginica pita, malo podalje, sta je Sisuse, ostao si bez glasa. Ja tu jos vise popizdim i proderem se na sav glas ispred faksa: "Pusio sam 'ladna kurca, pa me boli grlo".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...