darkmiss Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi? hahahahahahahaha.... :)
Aces High Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ovaj Sisus kad se izblamira, on se bas izblamira... Steta sto nisi sisu polivao
Grobodan Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Meni se desilo da upadnem licem u koprive. Koji je to bol jbt...
Aces High Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Jeste bol ali nije blam. Kopriva je zdrava!!!
Night Prowler Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Podrignuo sam zubarki u facu na sistematskom u osnovnoj
Grob Bez Dna Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ja za jedan 1. Maj bio na Hopovu, igrali fudbal, bila vrucina i ja se skinem u bokserice. ODe lopta negde u pm uzbrdo i tu zastane. Odem ja po loptu i kad sam se vracao okliznem se i krenem da se kotrljam do dole. U tom momentu mi ispadne kita iz bokserica i ozarim je o koprivu. Kad sam se skotrljao do dole, izvadio sam kitu, drzao je u ruci, polivao vodom i derao se na sav glas. Treba li da pomenem da je okolina bila puna ljudi? ja sam upao u zaru ceo, a bio samo u sorcu.
vudun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 setio sam se jednog blama,kada sam bio mali iz nekog razloga sam voleo da se setam go.i jednom tako imao sam 6 godina i izasao sam go na dvoriste i u komisiluku na balkonu je stajala sa majkom jedna devojcica koja je usla u zabaviste sa mnom i videla me golog i onako cudno povikala "tesho?!!?" i ja sam video da me je videla golog i utrcao sam u kucu i bilo me je sramota.jebiga mali sam tada jos bio nisam znao Шта ниси знао, да вршњакиња из забавишта жели приснији однос? :)
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Шта ниси знао, да вршњакиња из забавишта жели приснији однос? :) ne vec da ne treba da me bude sramota zato sto sam go jer je to prirodno
MudriPanj Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 moj najveci blam je kad sam hrkao na vezbama na faksu a onda kad sam se probudio (momentalno jel' usled svog tog smejanja) sam u nekom bunilu izgovarao neke reci upucene asistentu. ne secam se sta sam govorio ali sam gotovo siguran da nije imalo nikakvog smisla
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Podrignuo sam zubarki u facu na sistematskom u osnovnoj Hahahahahahha... Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru...
Sisus Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ovaj Sisus kad se izblamira, on se bas izblamira... Steta sto nisi sisu polivao Pa iskreno da ti kazem, mene i nije bilo blam, ali nekog drugog bi bilo da je bio na mom mestu, pa reko', ajde da podelim sa vama.
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Hahahahahahha... Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru... Odvratna si.
hypnos Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Hahahahahahha... Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru... ne bih volio da sam bio na njegovom mjestu
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Haha, to se desilo dok mi je uzimao otisak zuba (zbog izrade proteze), a prethodno smo ga upozorili da imam nevjerovatno jak nagon za povraćanjem kad mi neko gura stvari u usta (za one pametnjakoviće koje će ovo protumačiti na pogrešan način - ).
Josif Visarionovič Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 jedan moj drugar je povracao po lekarima dok su mu namestali ruku i stavljali gips.bila neka gadljiva sestra pa i ona pocela da povraca.
Denny Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ...imam nevjerovatno jak nagon za povraćanjem kad mi neko gura stvari u usta (za one pametnjakoviće koje će ovo protumačiti na pogrešan način - ). Ne razumem.
EL Diablo Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Hahahahahahha... Ja sam jednom, tokom pregleda, povratila i po sebi i po zubaru... hahaha i ja sam to uradio iz istog razloga..... al onako ko u isterivanju djavola u mlazu...
MudriPanj Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 jedan moj drugar je povracao po lekarima dok su mu namestali ruku i stavljali gips.bila neka gadljiva sestra pa i ona pocela da povraca. pih.
Brynhildr Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 To sam i ja primetila. Kako sestre mogu da budu gadljive? Pa posao im je da se bakću sa gadnim stvarima.
Sisus Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Sinoc sam pricao drugaru jedan dogadjaj sa faksa, a on mi kaze to je jedan od najgorih blamova koje sam cuo. Mene bas i nije bio blam, al ajde da ispricam. Drzali mi na faksun eku prezentaciju iz predmeta koji nam je drzao dekan. Nas cetvorica smo radili neki seminarski u toku cele godine i na kraju drzali prezentaciju. I sad ja radio slajdove, nesto malo pricao i kad smo zavrsili kaze dekan, dobro je to sve, samo trebali ste pustiti Sisusa malo vise da prica. Ja tu popizdim, izlazimo mi napolje i jedna me koleginica pita, malo podalje, sta je Sisuse, ostao si bez glasa. Ja tu jos vise popizdim i proderem se na sav glas ispred faksa: "Pusio sam 'ladna kurca, pa me boli grlo".
Recommended Posts