Dead Man Walking Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Zvali su te "Sisus" na faksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Da, tako sam bio poznat. Ma necu da ostavljam svoje ime ovde, vidi sta je popaljenih zenskih u zadnje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ma necu da ostavljam svoje ime ovde, vidi sta je popaljenih zenskih u zadnje vreme. present... :) opusteno, necu te proganjati... mnogo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 C-c-c-c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pa da... Sisus anonimus in nomine patris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Био је то црни семинар пропасти твоје. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Kurcina, dobio desetku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 jedan moj ortak je dosao kuci mrtav pijan, usao u sobu, poceo da rusi neke stvari (slucajno) i keva mu uleti u sobu a on dole na podu kleci i vucem rukom po tepihu.. pita ga keva (koja ni ne konta da je pijan) sta trazi, a on kaze 'trazim moje drustvo'! :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Pre neko veće,sexam ženu,i radimo mi 69 pozu,,ja odozgo...nažalost.desilo se da sam joj prdno u facu dok mi lizala muda.baš me bilo blam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Smorio si za sve pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Pre neko veće,sexam ženu,i radimo mi 69 pozu,,ja odozgo...nažalost.desilo se da sam joj prdno u facu dok mi lizala muda.baš me bilo blam. ако си јој прдно у фацу онда није била више 69 него 61. :ко сконта фору добија црни колор ТВ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Skontala XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Skontala XD I tebi se to desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Haha. Ne Samo sam htela crni kolor televizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Haha. Ne Dobro, ja vec poceo da sazaljevam slucaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Secam se da sam jednom dok sam bio bas mali pisao sa moje terase koja je na 7. spratu Bilo je nesto tipa da taj dan nisam isao u obdaniste vec sam ostao kuci i bio sam-i onako iz cista mira i bez posebnog razloga izadjem ti ja na terasu negde oko 2 popodne usred bela i krenem da zalivam kroz resetke-dal' me neko video ne znam,sasvim moguce,ali niko nije vikao nista Pravi mali panker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Skontala XD да чујем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Mene je u drugom-trećem osnovne neko zalepio vratima posred face i izbio mi dva prednja mlečna zuba. Bilo krvi na sve strane al' mislim da nisam plakao Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ако си јој прдно у фацу онда није била више 69 него 61. :ко сконта фору добија црни колор ТВ: ''У мог стрица осам кобасица. Седам пржи, осму стрина држи...'' Је л' то? Добро би ми дош'о нови ТВ, за предстојеће утакмице ЛШ. Овај стари нешто почео да крчи. Ei конза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Pre neko veće,sexam ženu,i radimo mi 69 pozu,,ja odozgo...nažalost.desilo se da sam joj prdno u facu dok mi lizala muda.baš me bilo blam. trebalo bi da zamandalish analni ispust,pre nego sto predjete na nesto sto se zove siksti najn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 (edited) Уф, сетио сам се једне бруке од пре 5 - 6 година. Тек добио компјутер, и одма' почео са резањем хоум мејд компилација. Нарежем на Transcendental War, Bodom After Midnight, Burn In Hell, Conquer All итд, пустим на линији у дневној соби и кренем да хедбенгујем. После три песме, већ цркнут, погледам кроз прозор и видим да ме ћале посматра забезекнуто. :) Био сам млад металац... Edited May 16, 2009 by Scouse Buster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 (edited) slicno mi se desilo samo sto mene nije blam Edited May 16, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 'Тео сам у земљу да пропаднем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Jednom prilikom, hteo sam da kupim Orbit žvake na kiosku na Autokomandi. Bile su izložene ispred prodavca, ali polepljene selotejpom, što sam skontao kad sam povukao jednu od njih, ne mogavši da je odvojim od postolja. Uto sam začuo prodavca kako kaže "Jače!", što je za mene bio signal da još jače povučem. Zatim je ponovio isto, a ja zapeo kao sivonja, no ipak nisam uspeo da odlepim željenu paklicu žvaka. Na kraju sam razaznao prodavčeve reči: "Alo! JA ĆU ti dati!" Dakle, sve vreme je govorio "Ja ću", a ne "Jače", jer su izložene žvake služile samo za reklamu, dok su one za prodaju bile kod njega, unutra. Par godina kasnije, pokušao sam da uđem u video klub M2 da vratim DVD, ali automatska vrata nisu htela da se otvore. Pogurao sam ih i jedva su se malo pomerila. Onda sam zapeo da ih guram iz sve snage i napravio dovoljno prostora da provučem nogu i jedan deo tela, koji su ubrzo priklješteni vratima. Ispred sebe sam video momka koji radi u klubu. Rekao mi je da se vratim nazad i uđem na druga vrata. Ispostavilo se da vrata na koja sam pokušavao da uđem sasvim ispravno funkcionišu i automatski se otvaraju, ali prema SPOLJA, jer su u pitanju IZLAZNA vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Као она двојица дебила у Снечу. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts