Bejbe Kompajler Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Mene je u drugom-trećem osnovne neko zalepio vratima posred face i izbio mi dva prednja mlečna zuba. Bilo krvi na sve strane al' mislim da nisam plakao Meni je u prvom-drugom osnovne keva izbila dva prednja mlečna... frizbijem.... bilo je krvi.... plakala sam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Уф, то ми је највећи страх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Šta, da ti neko razbije zube frizbijem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Jedan moj ortak iz srednje se kao klinac okliznuo u kadi i opalio o ivicu gornjim zubima. I dan danas se najezim kad to cujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Не, него да ће ми неко избити зубе на баскету, фудбалу, било где.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Ne brigaj, Kuruze, nije tako strašno... brzo prođe bol, samo je trip kad vidiš rupu đe su nekad bili zubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Не, него да ће ми неко избити зубе на баскету, фудбалу, било где.. kupi, brate, onaj stitnik za zube. ja planiram to vec 100 god, al nikako da nadjem gde ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Хах, и ја, ал' увек заборавим да се распитам по граду. Купиш гуму, скуваш је и гурнеш у уста да се обликује. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 I onda je progutas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Селектор Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Уф, сетио сам се једне бруке од пре 5 - 6 година. Тек добио компјутер, и одма' почео са резањем хоум мејд компилација. Нарежем на Transcendental War, Bodom After Midnight, Burn In Hell, Conquer All итд, пустим на линији у дневној соби и кренем да хедбенгујем. После три песме, већ цркнут, погледам кроз прозор и видим да ме ћале посматра забезекнуто. :) Био сам млад металац... Очигледно нам се не подударају значења термина "хедбенговање". :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Не капирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 чини ми се да нисам овде писао. ако јесам, јбг, погреши човек xD у сваком случају, пре пар година, један дан сам био баш уморан (хаха, ово почиње као писмени састав неког првака/другака), возећи се 16тицом у једном тренутку сам задремао у бусу, и тако провео неколико наредних станица. е сад, не би било ама баш ништа чудно код тога да, кад сам се пробудио, нисам своју главу затекао на рамену лика који је седео поред мене, и чудно ме гледао... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Не капирам? Hedbengovanje = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 чини ми се да нисам овде писао. ако јесам, јбг, погреши човек xD у сваком случају, пре пар година, један дан сам био баш уморан (хаха, ово почиње као писмени састав неког првака/другака), возећи се 16тицом у једном тренутку сам задремао у бусу, и тако провео неколико наредних станица. е сад, не би било ама баш ништа чудно код тога да, кад сам се пробудио, нисам своју главу затекао на рамену лика који је седео поред мене, и чудно ме гледао... xD Hahaha, nije to nista, znam lika koji je zaspao i nasao se na stanici u zakljucanom autobusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Hahaha, nije to nista, znam lika koji je zaspao i nasao se na stanici u zakljucanom autobusu. па добро, дешавају се такве ствари. мени се редовно дешава да у првој јутарњој 72ци заспим и завршим на аеродрому. али ипак, победничка ситуација је била пре скоро годину дана. другар и ја се враћали из КГа неким бусом у 6 ујутру (наравно обојица одваљени од живота), и наравно да смо заспали. пробудио нас је возач и то кад је одвезао бус у гаражу! а најгоре од свега је то што смо били на оних 5 седишта позади, ја сам седео до прозора, а тај другар се испружио преко осталих 4 седишта и ставио главу у моје крило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Jesam ja pričao kad sam pišao u busu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Mislim da si samo ćutao i pišao...mada kad bolje razmislim ti retko kad ćutiš tako da je moguće i da si pričao nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Jesam ja pričao kad sam pišao u busu? како је то успело да се догоди?!?! мада добро, један другар је пишао у троли, и кад је ова кренула низбрдо, можеш мислити каква је била возачева реакција кад је то видео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Hahah! :) Jbt, ovaj forum... Pa, to je zlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Mada moguće je i da je pevao...ljudi to rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 како је то успело да се догоди?!?! мада добро, један другар је пишао у троли, и кад је ова кренула низбрдо, можеш мислити каква је била возачева реакција кад је то видео Slatka moja Vojvodino. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Mislim da si samo ćutao i pišao...mada kad bolje razmislim ti retko kad ćutiš tako da je moguće i da si pričao nešto Smejao sam se k'o lud i pisao iz saraga. Sve se slilo do vozaca. Jbg, dug put od Apatina do NSa, a ja se napio piva i pisa mi se u pizdu materinu. Nije vozac primetio. Ili jeste, a nije smeo nista da kaze ili ga je boleo kurac. Posle sam u Srbobranu pisao na stanici i oterao deda-seru u pm kad mi je trazio pare. Posle mi bilo zao dede, jbg. A nisam imao sitno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Pa jebem mu sto mu nisi rekao da stane negde u putu Kazes "majstore jebem mu priteralo,aj stani da se olakasam" a ako nece reci da ces da se ispisas na sred autobusa-kako si i uradio vidim Edited May 17, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Hedbengovanje = Нисам знао за то тумачење. oterao deda-seru u pm kad mi je trazio pare. Posle mi bilo zao dede, jbg. A nisam imao sitno. К'о кад смо се враћали из Грчке са матурске. Чекали на граници 3 сата и чим смо ушли у Србију, сви у веце, а баба 'оће да наплати. Одмах смо се лоцирали иза те кућице и бесплатно обавили посао. Још јаче је било у одласку, тек што смо прешли грчку границу, сви у жбуње, а водич урла: "ААААЛООО БРЕЕЕ, ОВО ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИШАТЕ ГДЕ ВАМ СЕ ЋЕФНЕ!!!" :) Edited May 17, 2009 by Scouse Buster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ne znas ti pricu kad su ljudi iz Cradle of Filth usli u wc na srpsko-rumunskoj granici i prvi put u zivotu videli cucavac. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts