ruhmeez Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ulazim juče u apoteku. apotekarka: "Dobar dan! Izvolite?" ja: "Apoteku!"
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Bese , pre nekog vremena, setam ulicom, ispred mene iskoci neka voditeljka, sa celom ekipom, intervjuisu ljude, nesto o Mladicu... Pita me da li treba Ratko da se preda, bla, bla... A, ja, po obicaju, nesto nervozna, i dam izjavu: "Ma, koga briga za Mlatka Radica"! Nastavim svojim putem, shvatim sta sam odvalila, i pocnem da trcim. Oni, naravno, i dalje snimaju kako bezim! Nisam to, jos, videla, ni na jednom kanalu, i nadam se da necu!
Axeanosilas Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Bese , pre nekog vremena, setam ulicom, ispred mene iskoci neka voditeljka, sa celom ekipom, intervjuisu ljude, nesto o Mladicu... Pita me da li treba Ratko da se preda, bla, bla... A, ja, po obicaju, nesto nervozna, i dam izjavu: "Ma, koga briga za Mlatka Radica"! Nastavim svojim putem, shvatim sta sam odvalila, i pocnem da trcim. Oni, naravno, i dalje snimaju kako bezim! Nisam to, jos, videla, ni na jednom kanalu, i nadam se da necu! Сасвим сигурно ће завршити као јунакиња једног од оних клипова којима се сви смејемо, а наравно да те неће пустити на ТВ-у... Неки монтажер ће то сачувати, а онда ћеш се наћи на оном кобајагранде сајту...
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Сасвим сигурно ће завршити као јунакиња једног од оних клипова којима се сви смејемо, а наравно да те неће пустити на ТВ-у... Неки монтажер ће то сачувати, а онда ћеш се наћи на оном кобајагранде сајту... Bas si me utesio! Hm... Internet zvezda?! Nije to, tako, lose!
esquona Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Moj razredni iz gimnazije je bio prosto nenadjebiv u provalama.... Bese to u 1.razredu...valjda... Upada moj ortak Dzefta sav zadihan na razredni cas. RAZREDNI: Sto kasnis Jevticu?Ide neopravdani... DZEFTA: Joooooj,neeeeemojte molim vas...danas mi je rodjendan.....(ali stvarno) RAZREDNI: Stvarno? Koji? DZEFTA: Pa,16. RAZREDNI: Eeee,'ajde...nek'ti je sa srecom i da pozivis jos toliko.... Razredni....
WIZARD OF GORE Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Bese , pre nekog vremena, setam ulicom, ispred mene iskoci neka voditeljka, sa celom ekipom, intervjuisu ljude, nesto o Mladicu... Pita me da li treba Ratko da se preda, bla, bla... A, ja, po obicaju, nesto nervozna, i dam izjavu: "Ma, koga briga za Mlatka Radica"! Nastavim svojim putem, shvatim sta sam odvalila, i pocnem da trcim. Oni, naravno, i dalje snimaju kako bezim! Nisam to, jos, videla, ni na jednom kanalu, i nadam se da necu! Neverovatno!!! Video sam ovo na tv-u!!!
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 I ja sam,bilo u Utisku nedelja,zvao se Nisam Obavestena!I zamalo da pobedi!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Neverovatno!!! Video sam ovo na tv-u!!! Neeeee!!!!!
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 I ja sam,bilo u Utisku nedelja,zvao se Nisam Obavestena!I zamalo da pobedi!!! O cemu se radilo? Ne mogu da se setim po nazivu predloga, a redovno pratim Utisak.
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Zanimljiv dogadjaj mi se desio pre dva dana. Posto nisam bio par dana na kupanju, da ljudi ne plazi ne placu ja odlucim da se pojavim i svojim gracioznim telom izazovem njihovo ushicenje Sve ide po planu, obukao sam fensi zeleni sorc i posle izvesnog vremena primetim dok smo se brckali u plicaku da se sve providi Sad meni to i nije nesto smetalo ali je drustvo odmah pocelo sa prozivkama, kao, Ostani u vodi dok se sorc ne osusi, neces kuci do mraka(dok svi ne odu) itd. Izadjem iz vode, ono bas se providi, drustvo me i dalje zeza, ja odgovorim da mi se nista lose ne moze desiti, kad oni kako koji muskarac prodje pored nas, vicu meni, Cuvaj guzu E tu sam se vec malo zabrinuo Znam da kod nas nema pedera ali moja neodoljiva pojava bi mogla i to da promeni Juce sam ipak nosio drugi sorc, jer posle onog dogadjaja nisam mogao ziveti od telefonskih poziva i cimanja A danas odem do knjigovodje, tamo radi 5 zena/devojaka, jedna me videla na kupanju i naravno pocelo zezanje na moj racun. Ja odgovorio da sam mislio da je to nudisticka plaza Naravno, broj posetilaca na plazi je posle tog dogadjaja udvostrucen
Novaliis Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Strahinja, djavolcicu jedan.. @MORBIDANGELA-Sta reci, carica si!
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Strahinja, djavolcicu jedan.. Juce su svi bili razocarani sto sam promenio opremu Sad cu da ih drzim u neizvesnosti, da nikad ne znaju kako cu se pojaviti
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 @Varg- Hvala! Sta reci!? Volim da se blamiram u javnosti! Ako uradim nesto slicno, javljam!
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 @Varg- Hvala! Sta reci!? Volim da se blamiram u javnosti! Ako uradim nesto slicno, javljam! Sta te briga, bices slavna! Da li mi mozemo dobiti autogram odmah, dok jos nisi zvezda? Posle pricamo kako smo te poznavali dok si bila anonimna Obecavam da necemo te autograme i slike posle preprodavati po astronomskim cenama
Guest Tortica Od Mrkvice Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Znam da kod nas nema pedera ee, moj gazda-strahinja.. nego, a sto ne nosis sorc namenjen za kupanje nego kao Bosancherosi momci: obicno nose sortseve koji nisu namijenjeni za kupanje (pamucni ili od nekog drugog srodnog materijala). njih niko ne voli.
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Sad si ti kao pametan Sorc je specijalan, sluzi da devojkama ulepsa boravak na plazi
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Sta te briga, bices slavna! Da li mi mozemo dobiti autogram odmah, dok jos nisi zvezda? Posle pricamo kako smo te poznavali dok si bila anonimna Obecavam da necemo te autograme i slike posle preprodavati po astronomskim cenama Autogram, uvek, vernim fanovima! I, kada budem, skroz, popularna, udam se za Savu, iz Kikinde, i budemo najbolji tandem, svih vremena!
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Autogram, uvek, vernim fanovima! I, kada budem, skroz, popularna, udam se za Savu, iz Kikinde, i budemo najbolji tandem, svih vremena! Jeeeeeeeeaaaaaaaa!
Dark Sonja Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Zanimljiv dogadjaj mi se desio pre dva dana. Posto nisam bio par dana na kupanju, da ljudi ne plazi ne placu ja odlucim da se pojavim i svojim gracioznim telom izazovem njihovo ushicenje Sve ide po planu, obukao sam fensi zeleni sorc i posle izvesnog vremena primetim dok smo se brckali u plicaku da se sve providi Sad meni to i nije nesto smetalo ali je drustvo odmah pocelo sa prozivkama, kao, Ostani u vodi dok se sorc ne osusi, neces kuci do mraka(dok svi ne odu) itd. Izadjem iz vode, ono bas se providi, drustvo me i dalje zeza, ja odgovorim da mi se nista lose ne moze desiti, kad oni kako koji muskarac prodje pored nas, vicu meni, Cuvaj guzu E tu sam se vec malo zabrinuo Znam da kod nas nema pedera ali moja neodoljiva pojava bi mogla i to da promeni Juce sam ipak nosio drugi sorc, jer posle onog dogadjaja nisam mogao ziveti od telefonskih poziva i cimanja A danas odem do knjigovodje, tamo radi 5 zena/devojaka, jedna me videla na kupanju i naravno pocelo zezanje na moj racun. Ja odgovorio da sam mislio da je to nudisticka plaza Naravno, broj posetilaca na plazi je posle tog dogadjaja udvostrucen svaka cast...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 svaka cast... A kod knjigovodje radi sestrina drugarica, ja udjem u kancelariju, predajem brdo papira a ona me pita zasto sam uobrazen? Ja kazem da nisam i da sam se javio kad sam usao a ona kaze da sam na plazi bio uobrazen i da se nisam javio i naravno spomene moj sorc. Naravno, ostale cetiri se okrenu i pocnu dobacivati, no ja se ne dam zbuniti i kazem da sam spreman da ucinim sve kako bi ljudima tj. devojkama ulepsao boravak na plazi. Naglasim da cu svoju firmu prepisati kao humanitarnu organizaciju, svi budu na dobitku, ja ne placam porez a devojke/zene uzivaju Ma, 10 minuta nije smeh prestao, jedva mi sredile papire
Vule iz Kule Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Blam mog druga: Zovem ja njega na telefon i kazem: E, cao, sta ima, bla, bla... e, slusaj, zovem te jer sam izgubio tvoj broj telefona! I on pocne da mi govori! A ja sve ono kao, cekaj da uzmem papir i olovku, i tek na kraju mu kazem: "brate, da ne znam tvoj broj, kako bih te sad pozvao"? I on cuti, pa tek posle jedno minut kaze meni: "cekaj malo... je l' ti to mene zezas?" I onda je u blamu rekao da imam los smisao za humor.
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ja odoh na kupanje, videcemo sta ce danas biti
blondie Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 (edited) nego, a sto ne nosis sorc namenjen za kupanje nego kao Bosancherosi momci: obicno nose sortseve koji nisu namijenjeni za kupanje (pamucni ili od nekog drugog srodnog materijala). njih niko ne voli. meni nije jasno zasto se prodaju sorcevi za kupanje koji su providni. rozi, bijeli, crveni - uski ili siroki, svejedno, gace ili sorc i to od speedo kompanije (a nije da oni imaju losu robu i nije u pitanju pamuk) PROVIDNO da mu jebes mater. ja se par puta zeznula, pa na kraju zamjenila za crni. a fala Bogu u bazen niko nikad ne ulazi od 200-250 ljudi koliko ovdje zivi (treba izjesti sav taj cips i popiti svu tu koka kolu ), osim mene pa moze i bez kupaceg Edited July 11, 2006 by blondie
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ja danas nosio crni, svi na plazi bili razocarani
Recommended Posts