Jump to content

Recommended Posts

Posted

...danas, odem ja u kladžu, prvi put u životu i dam soma ili glavu ili ciglu ili tako nešto, sve u svemu Vajferta, na Srbiju. Eeej, iz2u2. Blam. Posle smo se krpili za pivo. Sreća te je bilo ruma.

Posted

...danas, odem ja u kladžu, prvi put u životu i dam soma ili glavu ili ciglu ili tako nešto, sve u svemu Vajferta, na Srbiju. Eeej, iz2u2. Blam. Posle smo se krpili za pivo. Sreća te je bilo ruma.

treba orden za patriotizam da ti se dodeli :haha:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Juče išao do sajma da kupim neke farmerke i dolazim do stražara koji čuči na ulazu i pitam: Izvinite gde je Sala Iks, lik me gleda i kao: Dečko, to ne postoji. Ja ponovo: Ma postoji sigurno, treba mi Sala Iks, jurim neke farmerke. A stražar: Aaa misliš Sala 10 (X), to ti je ova odma' iza mene. A ja u fazonu double facepalm. :mrgreen:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Mora da si ti bio taj strazar , jer je ipak ovo tema "moj najveci blam " a ne "najveci blam nekog totalnog neznanca "

Posted

Jao, ma pogrešno sam se izrazio. Nisam mislio "facepalm" u smislu kako je stražar glup što me nije razumeo ili tako nešto već koji sam ja debil što tražim Salu Iks (kao fora, facepalm za samog sebe)... Ma nebitno...

Posted

Pre nekoliko godina od dobrog druga sestra se porodila i ja tih dana sretnem u centru grada zetica (znaci srecnog novopecenog tatu),zaustavim ga na ulici i pitam jel da ti odmah cepam majicu?A on kaze a sto bre bale (dosta sitniji od mene,malo se izgleda i uplasio) i tek tad provalim da to nije taj zet (kog sam video jednom ili dva puta u zivotu) vec neki decko dosta slican njemu rastom i likom.Nista,objasnio sam mu kako lici na drugarevog zeta koji je skoro dobio prinovu i izvinuo mu se ali me bilo jako sramota sto sam ispao budala sa onim na prvu "Jel da ti cepam majicu odmah"...

• Upvote 1
Posted

Pre nekoliko godina od dobrog druga sestra se porodila i ja tih dana sretnem u centru grada zetica (znaci srecnog novopecenog tatu),zaustavim ga na ulici i pitam jel da ti odmah cepam majicu?A on kaze a sto bre bale (dosta sitniji od mene,malo se izgleda i uplasio) i tek tad provalim da to nije taj zet (kog sam video jednom ili dva puta u zivotu) vec neki decko dosta slican njemu rastom i likom.Nista,objasnio sam mu kako lici na drugarevog zeta koji je skoro dobio prinovu i izvinuo mu se ali me bilo jako sramota sto sam ispao budala sa onim na prvu "Jel da ti cepam majicu odmah"...

jbg, druze. latentni homoseksualizam se uvek pripisuje onima koji imaju najmanje veze s time.

blamovi se grdno relativizuju s vremenom. nit ih se ljudski sećaš nit su tako strašni...

ja sam pre neku nedelju simulirao grdnu frustraciju (iz zajebancije) nad parkiranjem mislivshi da je za volanom koleginica. najgore od svega je shto je jadna isprepadana cura za volanom samo nastavila...bez rechi ili reakcije.

mislim da joj je trenutak mog prilaska da joj se izvinim i objasnim da je u pitanju greshka bio jedan od najduzhih u zhivotu...nije uspela ni ljudski da odgovori...bem ti život

• Downvote 1
Posted

Kakvim bre klincima koji su dobili prinovu,to su odrasli ljudi.Vi mislite to mu cepas preko grudi majicu pa mu lizes bradavice?E paljevine kako se odajete...:-)))

To se uzme pelcer parcence majice sa rukava cisto obicaja radi.Vidi se da ste odrasli na asfaltu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...