Eternal Flame Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Šta reći, cenim ovog čoveka jer spaja 2 najbolje muzike na svetu klasičnu i metal. Treba proveriti novi album Revenge na kojem mu gostuju neki cool muzičari, sound je uglavnom neoclassic metal ali me je jedna pesma totalno iznenadila kao da ne pripada ovom albumu "Emperor's Will" koju mislim da peva Shawn Leahly i koja mi se jako dopada na neki uvrnuti način jer pre svega ovaj album doživljavam kao neoclassic ostvarenje. Lepo je prodiskutovati muzičko putešestvije ovog ludog Čeha. http://www.vitalijkuprij.com/rock/index.html Quote
Around The City Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Otvorio sam ja temu pre mesec dana,ali mislim da su stavili u djubriste . Cova zna znanje pokazao je sta je neoclassica.Jedan od najboljih klavijaturista,naravno nesmemo zaboraviti Tony MacAlpine koji pored gitare jebe mater klavijaturi i jos par instrumenta. . Svaka cast za: burning my soul,i don't believe in love,opus i (theme bypaganini),why, divided world,track on fire... Quote
Around The City Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Dali si cuo za Tony MacAlpine .Jer si mozda gledao Ring Of Fire koncert znaci Vitalij Kuprij,Tony,Mark Boals,Virgil Donati i onaj Filip zaboravim mu prezime. Quote
leonis Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 uuuuuuuuuu ovaj covek rastura kako svira. Quote
Divlji Tigar Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Jebeni genije, ima prva tri solo albuma, cuo sam i "Ring Of Fire" i "Artension" ali to mi se ne svidja. Quote
Leshina Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 ja sam slusao high definition!!! covek je boleZDan!!!!! Quote
kojan Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Lik je extra. Prvi album mu je potpuno u Neoclassical fazonu, a posle je radio vishe progresivne stvari. Mala ispravka prvom postu, Kuprij je Ukrajinac Quote
Guest dorian grey Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Vitalij Kuprij je akademski obrazovan muzicar, pijanista. Gledao sam cak neke njegove snimke klasicnih koncerata i mogu vam reci da covek UBIJA kako svira. Pored toga sto je jedan od najboljih metal klavijaturista (tehnicki je verovatno i najbolji), vrlo je cenjen i u svetu klasicne muzike (kao pijanista). Neki cak kazu da je jedan od boljih pijanista na svetu. Poslusajte njegov prog bend Artension. Imaju 7-8 albuma... Quote
Angelystor Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Pre svega ga cenim zbog rada u Rage-u, jednog od boljih heavy bendova, i definitivno mu daje novi spektar na zadnjih par albuma, no i solo radovi su mu stvarno extra, s tim sto se ovogodishnji "Glacial Inferno" i nije svideo toliko kao prosli. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ух, лик је фијук и по, човече! Скинуо пре неки дан "VK3" i "Glacial Inferno" и капирам да он збиља јесте дао овој музици нешто своје. Not bad. Quote
Dare Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Jurcam po netu danima neki Divx od Artension-a al uzaludno..............Rade li oni koncerte? Albumi su jebeno dobri!!! Quote
Apostol Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Jel ima neko link da skinem ovo, a da nije sa rapidshare-a??? Quote
Tanya Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Jel ima neko link da skinem ovo, a da nije sa rapidshare-a??? A sta ti odgovara? Evo ovde imas celu diskografiju na sharebee (biras izmedju par sajtova za dl ) http://anvil.nnm.ru/vitalij_kuprij_discography_19972007 Quote
AstralliS Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Aaaaa... Totalno sam zaboravio na Vitalija. Strašan muzičar, pravi perfekcionista. Preporučujem "High Definition", "Forward And Beyond" i "Revenge". Obavezno preslušati. Quote
Killing Hand Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ne verujem koliko malo komentara ima na ovom topiku, pa lik je keva Quote
Bata Trokrilni Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Sad kad sam čuo Emira Hota i dopalo mi se kako West peva (Mike Terrana je za mene odavno najbolji bubnjar), trebalo bi da nabavim i Artension, pa ću čuti i Kuprija. Quote
HEFEST Posted February 21 Report Posted February 21 Ode covek, a nije uspeo ni da obrne stranicu na Yumu. 🤔 Laka mu zemlja, bio je prava atrakcija na svom instrumentu. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 22 Report Posted February 22 Tuzna vest... Neka mu je laka zemlja...pocivaj u miru legendo.... Quote
Recommended Posts