soul reaper Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Testament - Live at Fillmore Slayer - Decade Of Aggression Quote
djuk Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Slayer - live undead ubija svirka, a i omot je vrh Quote
RNA Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 (edited) Хм, да видимо... Candlemass - Live (вероватно најбољи живи албум свих времена, иако није треш) Agent Steel - Mad Locust Rising-Live at Hammersmith (али комплетна верзија, не само песме које су се нашле на видео касети) Kreator - Live in East Berlin Testament - Live in London Overkill - Fuck You!!! (треба да набавим још неке бутлеге да видим какви су) Slayer/SA Slayer - Live in San Antonio 1984 bootleg, на коме Slayer свира ствари само са првог албума и "Haunting The Chapel" Sepultura - Under Siege Нисам нешто претерано луд за осталим живим албумима. Edited July 5, 2006 by RNA Quote
RNA Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Хм, сад кад размислим, вероватно би се на овој листи нашао и Coroner - No More Color Tour '90-Live In East Berlin, али то једноставно није живи албум, пошто је гро ствари наснимавано у студију, а најочигледнији је вокал. Sabbat - The End Of The Beginning... шта знам, звук је мало сјебан, Ендијева гитара се једва чује. Quote
Гласник смрти Posted July 10, 2006 Author Report Posted July 10, 2006 Мени су Sodom - One Night in Bangkok и Mortal Way of Life, Exciter - Better live than dead, Destruction - Live Without Sense, Slayer - Decade of aggression, Megadeth - Rude awakening и Sepultura - Under siege. 'Ладно сам заборавио Another lesson in violence!!! Који живи албум!!! Quote
WoI Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 e da dobro rece RNA za The End Of The Begining.Slabo se cuje gitara al je zato koncert ipak mnogo jebeno dobar Ne znam kako zaboravih da ga pomenem prvi put Quote
StarbreakeR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Slušam samo američki thrash, znači švabe ispadaju u startu... Na tvoju stetu ide... Quote
WoI Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 a u pre tri cetiri sata konacno dobih onja cuveni cert thrashing The East koji jurim vec godinama.vrh ali vrh Quote
Jabba the Hutt Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Exodus-Another Lession in Violence Sodom-Mortal Way Of Life i Lords of Deparvity(DVD) Live in San Antonio 1984 bootleg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! DE STO NABAVIO??! Ja to trazim sto i jednu godinu! Covece, moramo da se vidimo da mi to das ili vec da mi nekako posaljes pls!!!!! Quote
Teddy The Paparazzo Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Exodus-Another Lession in Violence Sodom-Mortal Way Of Life i Lords of Deparvity(DVD) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! DE STO NABAVIO??! Ja to trazim sto i jednu godinu! Covece, moramo da se vidimo da mi to das ili vec da mi nekako posaljes pls!!!!! e ovako. Što se tiče live albuma lista je sledeća: 1. EXODUS-ANOTHER LESSON IN VIOLENCE 2. SLAYER- DECADE OF AGRESSION 3. MEGADETH- RUDE AWAKENING 4.PANTERA- 101% OFFICIAL LIVE i to je to. Bolje od ovoga ne može da bude Quote
Vlaja Buraz Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Na tvoju stetu ide... Oprosti mi pape. Quote
RNA Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 DE STO NABAVIO??! Ja to trazim sto i jednu godinu! Covece, moramo da se vidimo da mi to das ili vec da mi nekako posaljes pls!!!!! Дупли винил из Бразила, њихово издање - размена! Quote
Guest Syrant Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Najbolji live albumi koje bih ja naveo ne bi bili baš thrash opredeljenja, ali vezano za thrash, mojih 5 favorita su definitivno: 1. Testament-Live at Eindhoven - 1987 2. Venom-Eine Kleine Nacht Musik - 1990 3. Sodom-Marroned Live - 1994 4. Overkill-Wrecking your neck live - 1995 5. Slayer-Homicidal Maniac-1985* (bootleg) *Kad je ovaj snimak bootlegovan ''Destruction'' su na toj svirci bili predgrupa ''Slayer-u''. Quote
М Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Testament - Live At Fillmore Naj naj! Quote
Goxy Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 slayer-decade of aggression pa normalno da najbolji metal bend snimi i najbolji live album hehe Quote
WoI Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 slayer-decade of aggression pa normalno da najbolji metal bend snimi i najbolji live album hehe dobices batine zbog ove izjave hahaha Quote
Goxy Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 dobices batine zbog ove izjave hahaha ok,fajt posle casova iza skole dodji ako smes Quote
Atheist Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 definitivno testament - filjmur Quote
Guest ljubisha Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 OVER KILL wrecking everything! Pogledali ste ovaj koncert??? Quote
Wild_HearteD_Son Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Metallica - Live Shit Binge & Purge: Seattle ... Bolesnilo !! Slayer - Decade Of Aggression Exodus - Another Lesson In Violence Testament - Live At Filmore Pantera - Live Bullet Proof 101 Quote
WoI Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 OVER KILL wrecking everything! Pogledali ste ovaj koncert??? o da o da oda oda oda oda hahaha dobio sam bio bas pre neki dan i ono sta da kazem...gledam non stop imam taj original audio cd i vec mi je bio jedan od omiljenih live albuma al sad kad sam ga i video definitivno mi je postao i omiljen prosto sam odusevljen Quote
krchulj Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) OVER KILL wrecking everything! Pogledali ste ovaj koncert??? to onaj gde Vulić peva ? Edited March 4, 2007 by krchulj Quote
mladen Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Nisam pristrasan ali mislim da je Megadeth-ov Rude Awakening prilicno dobar live, ali naravno Metallica - Live Shit Seattle '89, kao i Slayerov Live Intrusion, bolji mi je od Decadea. Quote
efendija Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Destruction je bogumi razvalio na ovom The curse of the Antichrist - Live in agony zvuci bolje neg 90% masno isproduciranih albuma.a set lista je bogovska. Quote
Drogarito Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Overkill 1995 - Wrecking Your Neck Live 1 Quote
Recommended Posts