Metal_Heart Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ja isto radim kao ti, samo sto radim i noge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 3+1 - tri dana radis jedan odmaras ma ja vezbam svaki dan ali nisam pro kao vi.. tek da mi ne bude dosadno i da se lepo oznojim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ma fora je u tipovima koji se zadovoljavaju sve losijim i losijim, bukvalno im je postalo dovoljno da ima neki deo tela dobar Khm, cast izuzecima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 hahha, pa sad treba da kazem "e, necu da te jebem dok ne budes skroz dobro gradjena, mars u teretanu, ja cu da drkam za to vreme" ??? Da :-) Ili da nadjes drugu odgovarajucih karakteristika :-) Zabavljanje treba da bude zabavno. Mislim, zove se tako - "zabavljanje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Treba poceti na vreme... Ne idem u teretanu... Nekako se ne slaze uz moj profil. Sta cu kad sam renesansni tip zene... Vise mi lezi drugi tip vezbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ma fora je u tipovima koji se zadovoljavaju sve losijim i losijim, bukvalno im je postalo dovoljno da ima neki deo tela dobar To ne važi za sve. I još jedna je fora da većina (90%) likova ne vodi računa o svom izgledu, pa takvi ni od devojaka ne mogu da očekuju mnogo zar ne? Dobra stvar je da i dalje ima onih koji vežbaju za sebe. A što se tuđih kriterijuma tiče - koga šta zadovoljava i čini ga/je srećnim, pa bile to i debele mlohave ribe - sve je to ok. Ne idem u teretanu, vežbam kod kuće svakodnevno oko 45min i trčim. To mi je sasvim dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Debele goticarke su najjace, despite what others says... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talichni Tom Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 :offfuckin'topic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 To ne važi za sve. I još jedna je fora da većina (90%) likova ne vodi računa o svom izgledu, pa takvi ni od devojaka ne mogu da očekuju mnogo zar ne? Dobra stvar je da i dalje ima onih koji vežbaju za sebe. A što se tuđih kriterijuma tiče - koga šta zadovoljava i čini ga/je srećnim, pa bile to i debele mlohave ribe - sve je to ok. Ne idem u teretanu, vežbam kod kuće svakodnevno oko 45min i trčim. To mi je sasvim dovoljno. Ima bas puno muskaraca koji ne brinu o izgledu svog tela, ali se opet vise krecu i imaju mnogo manje problema od devojaka. (generalno gledano) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Ne idem u teretanu, vežbam kod kuće svakodnevno oko 45min i trčim. To mi je sasvim dovoljno. ja to trcanje odlazem cele godine... nikako da nadjem trc-partnera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 ja to trcanje odlazem cele godine... nikako da nadjem trc-partnera Sutni nekog dzukca i zagarantovan partner u trcanju if you got the picture... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 nikako da nadjem trc-partnera Meni je najbolje da idem sama, ne mogu da usaglasim tempo ni sa kim. MP3 player je najbolje društvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radivoj Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Meni je najbolje da idem sama, ne mogu da usaglasim tempo ni sa kim evo pozajmitju ti ja mog kutjnog ljubimca... biraj..puz il kornjacha?? Mozda i nabijesh neku kondiciju pored njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja cu danas na trcanje, 4-5 km i dosta. Nisam isao dve nedelje, danas nema izgovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radivoj Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 blago tebi ti mozes toliko da trchish... Pljuge chine svoje..a tek alkohol Mogla sam i ja nekada davno, ali sada bi riknula posle 200m sad jedino treniram bacanje pogleda u vis a i ako mi treba da predjem neku kilometrazu...tu su kola..xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja ne pusim ali se pije, uglavnom vikendom. Pa ne moras odjednom da ides na duge staze, pocnes sa 500-600 metara pa postepeno pojacavas. Ja sam pre par meseci isao 6 km ali sam zakljucio da nije potrebno toliko. Bas zato sto pijem vikendom(a onda i jedem kao nezdrav) trcanje je neophodno. Plus par vezbica u sobi. Kola izbegavam sto vise, gledam da idem biciklom svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Danas lagano istrcao 4 km. So bzirom da 15-20 dana nisam trcao, super sam zadovoljan kako sam izdrzao. Posle kuci uradio par serija trbusnjaka i par vezbica sa tegovima. Sad sam jako zadovoljan i ponosan na sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Od sutra tj danas krećem na trčanje, moram da nabijem kondiciju pošto planiram da pređem u bolji klub na rukometu, pa moram da nabacim kondiciju A bajs sam ovih dana dosta vozio, guzica me boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 A bajs sam ovih dana dosta vozio, guzica me boli E to i mene muci, sav se ukocim Moracu da menjam sic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ma džabe ti, mora da boli Jedino što ne bih preporučio je vožnja bajsa po mraku uz hajdučku česmu bez svetla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Jel voznja bicikla ista radi za zadnjicu? Posto mi je nekako bzvz da sedim i vozim, osecam da se tu ne radi dovoljno Mada mogla bih makar za ruke da ubacim tegove dok motam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pa možeš tegove ako voziš kućni bajs.... mada šta znam, mislim da to nije tako, to jest da ne bi dobro izvodila vežbu kako treba. A da li radi nešto guzici, hm pa šta ga znam, trebalo bi makar malo, ali radi noge samo tako Ako vidite nekog sa crvenim čirokiem i naočarama kako vozi bajs kroz grad, taj sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Jel voznja bicikla ista radi za zadnjicu? Posto mi je nekako bzvz da sedim i vozim, osecam da se tu ne radi dovoljno Mada mogla bih makar za ruke da ubacim tegove dok motam bolje trcanje...mnooogooooo bolje... jel tebe interesuje Pilates????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pilates? To je ono mnogo usporeno jelda? Pa zanima me ono pri cemu bih se preznojila i ne bih zaspala Ako je to takvo, onda da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ako vidite nekog sa crvenim čirokiem i naočarama kako vozi bajs kroz grad, taj sam Ciroki ti sigurno sluzi kao osvetljenje, blago tebi, bar te niko nece zgaziti ako vozis nocu A cirokijem mozes i da regulises tj. uspostavis ravnotezu prilikom naleta vetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts