vegeta Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 (edited) Ja nisam mogao nijedan zgib da uradim kad sam dobio sipku... Al sam probao, i jedan po jedan, dogurao do 10-15 u seriji. Mrsavost nema veze sa time Ponekad stavim ranac od 17 kila na ledja pa odradim 5-6 komada Edited July 21, 2009 by vegeta
Goxy Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 samo siroki zgibovi se racunaju.oni uski su pickin dim.
kuruz Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Уски су добри за бицепсе, широки за леђа. Уосталом, само ћу да радим исто што и бураз и нема зиме.
bezlichni Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Ja nisam mogao nijedan zgib da uradim kad sam dobio sipku... Al sam probao, i jedan po jedan, dogurao do 10-15 u seriji. Mrsavost nema veze sa time Ponekad stavim ranac od 17 kila na ledja pa odradim 5-6 komada jos da kupis kozne gace i pravi si manowar. Уски су добри за бицепсе, Trabezius, rame i solidno podlaktichne. Donkle svi zgibovi su za ledja. samo uski pogadjaju malo vise trapezius, siroki lepeze. Mnogi zaboravljaju da zgubovi ne pogadjaju nesto puno donja ledja, koja su itekako bitna. Edited July 22, 2009 by Elitista u Povoju.
vegeta Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) samo siroki zgibovi se racunaju.oni uski su pickin dim. sirokih radim 8-10 u seriji jos da kupis kozne gace i pravi si manowar. ne trebaju mi kozne gace da bi bio manowar postoje druge vezbe za donja ledja Edited July 22, 2009 by vegeta
bezlichni Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 (edited) postoje druge vezbe za donja ledja To se podrazumeva. POenta je sto ljudi kao rade ledja i sve rade vezbe za gornji deo ledja. Lepeza, trapezius etc. I zaboravljaju da rade donji. Ovaj lik je baja, kakav kurac teretana. Edited July 24, 2009 by Elitista u Povoju.
F4R15 Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 jos da kupis kozne gace i pravi si manowar. ko kaže da ih nema ?
voodoo_ Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ovaj lik je baja, kakav kurac teretana. Kad mu je genetika završila 75% posla.
MissionVao Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 I sve se plasim da je na keca pre prvog treninga u zivotu mogao da uradi ove stvari... cime je napravio misice kojima sad moze sebe da drzi horizontalno u vazduhu? Ja mu se divim naravno i to vec jedno 8 meseci al kako doci do toga da ti treninzi vise nisu u teretani nego ovakvi?
Denny Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ja mu se divim naravno i to vec jedno 8 meseci al kako doci do toga da ti treninzi vise nisu u teretani nego ovakvi? Ideš u teretanu.
bezlichni Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) I sve se plasim da je na keca pre prvog treninga u zivotu mogao da uradi ove stvari... cime je napravio misice kojima sad moze sebe da drzi horizontalno u vazduhu? malo po malo? Normalno. Problem kod teretane zbog toga sto tamo postoje sprave koje pogadjaju odredjene grupe misica ali neke misice MNOGO VISE NEGO OSTALE. Naprimer antomija ruke ne sadrzi biceps i triceps. Samo. Vec josh par sitnijih i takodje jako znacajnih misica. Koji se dosta nesrazmerno razvijaju dok se rade vezbe iskljucivo za biceps i tricpes. Pa pobogu parkurovci mogu da rade vecinu vezbi koje on radi, ljudi su vecinski gimnastichari kakva teretana. Doduse ne istim intezitetom. Kad mu je genetika završila 75% posla. jok 'iljadu. Jes da ima vece predispozicije nego ja i ti, kad mu od pradete pa 60 kolena u nazad bezali vikendom od tigrova i lavova iz hobija. Al da to moze vecina moze. Rad trud. To je to. Edited July 25, 2009 by Elitista u Povoju.
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 JEdine ljude koje sam video da imaju takve mishice i da mogu to sto i ovaj su oni koji se bave free climbingom ,znaci svaki misic
Guest Yerathroth Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 sirokih radim 8-10 u seriji ne trebaju mi kozne gace da bi bio manowar postoje druge vezbe za donja ledja SAMO MANOWAR !!!
vegeta Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 imam ortaka u skoli koji ima mnooogo pehara iz free climbinga, decko je zivotinja
MissionVao Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 kad mu od pradete pa 60 kolena u nazad bezali vikendom od tigrova i lavova iz hobija. :) e zbog ovoga sve prastam nije da imam sta ali eto. sutra idem da probam elipticni trenazer koji nosi 150kg ladno. ako mi se svidi znam za sta stedim pare 405 eur valjda. nije da ja imam 150kg ali ako ja od 60 (potencijalno 50 ) uzmem takav nadzivece me. plus moze jos neko tezi da vezba.
bezlichni Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) JEdine ljude koje sam video da imaju takve mishice i da mogu to sto i ovaj su oni koji se bave free climbingom ,znaci svaki misic Rimsko rvanje. Takodje. Doduse malo slabije definicija. Freeklimbing dabome. Gimnastika takodje. Dobar deo borilackih vestina takodje. Istocnjackih naravno. I ja, naravno. Salim se lazem nemoj da se palite. AL IMACU KAD TAD! TADIJAAAAAAA NAJJACHI SAM! Edited July 25, 2009 by Elitista u Povoju.
vegeta Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jel mi moze neko reci kolko propadanja uticu na koji misic? kontam da najvise razvijaju ramena pa triceps pa sise, tako je barem kod mene
Ranis Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) razvijaju najjache triceps...pa donji deo grudi...pa prednji deo ramena pa latisimus... ako se nagnesh jache napred rade jache grudi + ako je shiri hvat...takodje jache pogadjaju grudi... ako si uspravniji bolje pogadjaju latisimus i triceps... ako hocesh da pogodish grudi..trudi se da se skoncentrishesh da vishe gurash grudima, nego tricepsom i da se vishe nagnesh napred... to probaj kada ti je mishic odmorniji...tehsko da mozesh da se skoncentrishesh na sredini treninga kad se obichno rade propadanja... josh jedna fora...samo je mnogo teza...da povuchesh noge napred...prema stomaku...tj da ih spojish sa grudima i onda da radish propadanja = jebanje keve! Edited July 28, 2009 by Ranis
vegeta Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ja kad radim propadanja savijem kolena i nagnem se malo nazad. Posle propadanja me najvise zatezu ramena, pa onda triceps i sise
Goxy Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 prvi put cujem da propadanja pogadjaju ramena,nikada nisam imao taj osecaj u ramenima posle te vezbe..uglavnom kad sam okrenut napred,pogadja grudi,a okrenut unatraske,pogadja triceps.
voodoo_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Same here. A i za ramena ova mašina ubija koliko je dobra:
Goxy Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 kontam da je nesto slicno kao letenje sa bucicama za srednju glavu ramena.
kuruz Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Само склекови и згибови... Бавио сам се атлетиком, био пети у држави на 110 с препонама пре 5 година, имао снаге и кондиције к'о змај. Е кад сам баталио атлетику због школе, мрзело ме да радим вежбе. Кондиција остала, снаге ни од корова. Пре три месеца сам почео да радим склекове и згибове и фино ми иде, не треба ми теретана.
Hail Metal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Само склекови и згибови... Vidi se da zivish na Zvezdari . Premotati na 8:00 Edited July 29, 2009 by Hail Metal
Recommended Posts