Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ne, to ti bog pomaze da ojachas da mozes da bijes Muslimane, Jevreje, Budiste i sve ostale koji se ne uklapaju u tvoj koncept.

pa to se podrazumeva.

Sta si bre hibrid ne zanosi se, verovatno radis ko pickica il iseres.

ti mama

Pa sta to nas briga idi leci se.

ko se tebi obracja

Mada ne vidim kako mogu da ti se stvore vazdusni jastucici U TELU. Ono... posto sav VAZDUH u telu dolazi do pluca i to je to.

onda je unutra neka technost, il odkud znam.. neshto mi se pojavilo, pomalo mozhe da se pomeri, kad se pritisne..

Posted
Mene rastura upala nogu od cucnjeva! Ne mogu uz stepenice normalno :)

Isti slucaj kod mene od pre par dana, nista me ne ubija kao cucnjevi...

A radio sam i neke vezba za zadnjicu, pa me ista rastura :)

Ostalo, standardna upala...tek sutra ocekujem da me ledja rasturaju , sto od vezbi, sto od plivanja...

A uspeo sam da zaradim i zulj na tenisu, dakle, nema dela tela koji me ne boli, ali to me bas motivise...mora da sam mazohista :)

Posted
Ne zajebavaj se sa tim nego idi kod doktora da to vidi.

uzeo sam napravio pauzu sa vezhbanjem mislim 5 dana, i povuklo se malo i kad sam nastavio da vezhbam, o5 mi se pojavilo, zbog trbushnjaka verovatno.. ja kao chekao da se samo povuche, al cju morati kod doktora ozbiljno..

Posted (edited)

Izgleda da te rak naceo...

Inace, jedna preporuka. Negde procitah da se hormon rasta najvise luci "u nogama", pa se zato i preporucuje da se pre svakog treninga ruku, a i ostalih grupa, uradi par serija cucnjeva na suvo (tj. bez tezina). A i ne samo zbog toga, nego i zato sto cucnjevi ukljucuju prakticno celo telo u rad, pa se pluca dosta aktiviraju, sto je dobro za zagrevanje.

Ja radim 3 serije, po 15 komada.

Edited by Џepk
Posted (edited)
Rogozub je protiv nauke, tehnike i medicine.

Njega ce bog da cuva. Nek ide da se moli da se izleci.

A mi ce da gorimo u paklu.

Izgleda da te rak naceo...

MOguce rak stomaka mada lichno sumnjam.

Vise verovatno

da radi PRAVILNO VEZBE

pa je neku zilu uzjebo..

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

cucnjevi su zakon! evo vec 6ti dan me drzi upala al konacno popusta po malo... za 2-3 dana ce nestati :D dobio sam upalu od propadanja, 162 sam urado :)

Posted
TERETANA NBG:

Na vrhu trznog cntra Divan pogled,

klimatizovano,odlicne sprave,

kupujte kartice

radite masu 17kg

za 2,5meseca

mozete definiciju

ima sprave

kurac i Eksplozivnost

fudbaleri su glupi!-

Ko dobije 17 kilograma za dva ipo meseca prirodnim putem (da nije hemija ili neki poremecaj) ljubim ga u dupe.

Posted
Ko dobije 17 kilograma za dva ipo meseca prirodnim putem (da nije hemija ili neki poremecaj) ljubim ga u dupe.

17 kilograma misica xD

za 2 i po meseca?

Prirodnim putem? Nikad.

moz mozda kilo misica da izvuches za 2 i po meseca.

Posted (edited)
Decko moje sestre dize oko 200 na benchu a nogama gura pola tone,svinja

Nek ga infomise neko da je viljuskar davno izmisljen. Jako praktichna sprava.

chak ni uz jebachku dozu sterosa ne mozesh da nabijesh 17kg mishica za 2ipo meseca

ne mozes ni za 2 i po godine. Kamoli za 2 i po meseca.

Edited by Elitista u Povoju.
Posted
Hahaha

Kad smo vec kod toga,koliko gurate sa bencha? Ja sam najvise podigao 115 kila. Mada,da udjem u intenzivni trening (u teretani) mjesec-dva,gurao bih i 120-125.

sanuje li se po italiji?

Posted (edited)

Stiv:Dude,that is so 90s......sad je aktuelna Engleska i Svicarska

Ranis: to je super. Iako je kontra kosi najlaksi bench.

Edited by Poor Twisted Me
Posted

znam...tu sam najjachi pa sam zato to i stavio...kontam da mogu tu tezinu jednom izbaciti na normalnom...idem bash danas da probam pa cu da javim...

Posted (edited)

Može da se nabaci kilaža vežbama, moj brat je pre 2 i po godine imao 83 kg, sad ima 109 kg mišića, radi 110 zgibova u 7, 8 serija, 350 trbušnjaka u jednoj seriji itd svakog jutra. U teretanu nikad ušao nije.

Edited by Куруз
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...