Џрк Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Juce sam ponovo poceo posle nedelju dana, radio ledja i biceps. Idem prav k'o daska citav dan Nije da boli, vise je onaj osecaj zategnutosti.
Feniks . Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Danas hodam a noge otpadaju, neka, tako treba Veceras radio ledja, imam upalu od pre par dana, sutra ocekujem da bude jos veca Edited August 13, 2009 by Feniks .
рогозуб Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 to sa bolom i upalama je jedno veliko govno.. mnogo je bolje raditi po 4,5 serija svaki dan, nego uraditi 15,20 serija pa onda praviti pauzu kolko vecj dana..
Џрк Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Brate, koliko god radio, ako si neaktivan/nisi radio tu grupu, mora da dodje do upale. Posle ih naravno vise nema, sem ako se ne preforsiras gadno. Sto se programa tice, ja sam ti vec rekao, a i naucno je dokazano da je dovoljno raditi jednu grupu misica 1 nedeljno, ako se radi pravilno i pogodi misic, a ne vise od 2-3 puta nedeljno, jer misici moraju da se odmore. Ti radi kako hoces... Edited August 13, 2009 by Џepk
Feniks . Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Brate, koliko god radio, ako si neaktivan/nisi radio tu grupu, mora da dodje do upale. Posle ih naravno vise nema, sem ako se ne preforsiras gadno. Sto se programa tice, ja sam ti vec rekao, a i naucno je dokazano da je dovoljno raditi jednu grupu misica 1 nedeljno, ako se radi pravilno i pogodi misic, a ne vise od 2-3 puta nedeljno, jer misici moraju da se odmore. Ti radi kako hoces... Mudro zboris...i ja sam jedno vreme radio svaki dan sve grupe, sve po malo, ali to je glupost. Moja pripravnica u firmi( i moja drugarica) je fitnes trener, pa mi je lepo objasnila neke stvari...Treba slusati upucenije, nije uzalud zavrsila tu skolu, i dobila diplomu... Ja sad radim svaku grupu po dva puta nedeljno...podelio sam svoje telo na tri grupe A stomak radim svako jutro, cim se ustanem...posto tu treba najvise da se radi...raskosan zivot vodim pa se vidi na stomacicu Edited August 13, 2009 by Feniks .
Џрк Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 To jedino trcanje/steper/bicikl/itd. Ja imam trenutno malih problema s' tim, nikako da nadjem vremena da trcim 3 puta nedeljno, a na sljaci ipak provodim najvise vremena sedeci.
рогозуб Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Sto se programa tice, ja sam ti vec rekao, a i naucno je dokazano da je dovoljno raditi jednu grupu misica 1 nedeljno, ako se radi pravilno i pogodi misic, a ne vise od 2-3 puta nedeljno, jer misici moraju da se odmore. Ti radi kako hoces... nauka je "dokazala" svashta, pa me nije briga. ti naravno da morash da pravish pauzu kada unishtish mishicje. ja sam nashao kolika mi je mera da radim dnevno taman da mi se mishicji odmore do sutra. Mudro zboris...i ja sam jedno vreme radio svaki dan sve grupe, sve po malo, ali to je glupost. reshenje je maksimalna vezhba. rezultati su daleko od glupih. A stomak radim svako jutro, cim se ustanem...posto tu treba najvise da se radi...raskosan zivot vodim pa se vidi na stomacicu nema nishta bez pivskog stomaka.. a shto se tiche vezhbi za trbushnjake, ovu vezhba sam pocheo da stalno radim, razmishljam, posle dosta vezhbanja do jaja cje biti za zashtitu bubrega.. http://www.muscleandstrength.com/exercises...side-bends.html
Feniks . Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Isao sam pre redovno na trcanje ali sad vec par meseci nisam...i sve vezbanje je nista bez trcanja...nista gluplje od ovih napucanih, nabildovanih tipova, a ne mogu sto metara da pretrce... Ma genestski imam slabije noge a stomacic, sta da se radi, mora se raditi vise na tome...a uvek sam trcanjem stomacic vrlo brzo sredio, na razumnu meru, he he...
Џрк Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 nauka je "dokazala" svashta, pa me nije briga. ti naravno da morash da pravish pauzu kada unishtish mishicje. ja sam nashao kolika mi je mera da radim dnevno taman da mi se mishicji odmore do sutra. Gde sam ja rekao da pravim pauzu zbog "unistenja"? Jel ti je to navika da izvrces reci, ili si mutav? Ja ti pricam da, kad ne treniras neko vreme (moj slucaj - koju godinu), dobices upalu od bilo cega. Ja sam npr. uradio prvi dan 3x10 prvi dan (posle sam presao na drugi program, no nebitno), pa sam dobio onu upalu da te pecka kad se smejes, itd.) Sto se programa tice, sve je individualno, ne pogadjaju svakog iste stvari. Ali postoji neki optimum. Isao sam pre redovno na trcanje ali sad vec par meseci nisam...i sve vezbanje je nista bez trcanja...nista gluplje od ovih napucanih, nabildovanih tipova, a ne mogu sto metara da pretrce... Ma genestski imam slabije noge a stomacic, sta da se radi, mora se raditi vise na tome...a uvek sam trcanjem stomacic vrlo brzo sredio, na razumnu meru, he he... Pa to. Dzabe hiljade i hiljade trbusnjaka (masovni treninzi), kad se ne vide ispod sala. Ja na primer (mada, nije to neko veliko). Ja sam mislio da se salo skida trbusnjacima, ali sam se malo raspitao, pa sam video da sam se zajebao
vegeta Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) da bi skinuo stomak moras puno da trcis Edited August 14, 2009 by vegeta
MissionVao Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Da bi skinuo stomak moras da imas mali procenat sala u organizmu (tj da bi se videli misici stomaka). Mrzim izjave koje su indirektne, zvuci kao reklama za Bozen kozmetiks (e pij ovo i smrsaces; e da i ne jedi nista osim toga ). Znaci pazljiva ishrana i HIIT (koji se moze raditi pri bilo kom kardiju pa i trcanju).
Josif Visarionovič Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja nemam ni trunke sala,cak ni pivski stomak a pivo bas dosta pijem
Џрк Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Znaci pazljiva ishrana i HIIT (koji se moze raditi pri bilo kom kardiju pa i trcanju). Bas sam hiit i bio poceo da radim (moja verzija: minut i po dzog, 30 sec sprint), ali sam propustio jednom, a onda i prestao. Moram da napravim plan sta i kada zbog dosta obaveza. Sto se ishrane tice, ja cak i ne moram puno da pazim jer imam brz metabolizam (inace bih do sada imao 120 kila), ali generalno izbegavam da jedem sranja. Ja nemam ni trunke sala,cak ni pivski stomak a pivo bas dosta pijem Opa decko, ti si jedan od ludjih? Edited August 16, 2009 by Џepk
Josif Visarionovič Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Ne kapiram znacenje tog izraza u ovom slucaju? Samo kazem da koliko god jeo uopste nemam sala,valjda mi je takav metabolizam
bezlichni Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Ne kapiram znacenje tog izraza u ovom slucaju? Samo kazem da koliko god jeo uopste nemam sala,valjda mi je takav metabolizam I to i vernovatno ne jedes puno i koliko\toliko si aktivan. Moz metabolizam da ti bude sila, al bez fizicke aktivnosti ugojis se kad tad. Znam po sebi jedno vreme sam malo sedeo kuci vise no sto sam trebao i nabacio sam malo stomache a dotle nista.
Josif Visarionovič Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Ja sam bio neaktivan jedno godinu dana,kad sam krenuo na faks u bg,al nisam se gojio nikako,jeo sam jebes ga.E onda sam krenuo da vezbam bas mnogo,sad mislim da sam i preterivao,nabildovao sam se kao da sam isao u teretanu i prestao pa se osusio,evo krenuo sam opet malo zesce pa cemo da vidimo sta i kako dalje
MissionVao Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Naletela na najbolji fitness sajt ikad (za moj ukus) - http://www.bodyrock.tv vezbe su univerzalne (teske ), kao i saveti za klopu (konacno bez mrsenja muda nego konkretno i nema 100 strana o tome)
Josif Visarionovič Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Danas su poceli radovi u dvoristu,ima da se polupa oko 300 kvadrata betona,eto teretane..
MissionVao Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Jbg nemamo svi beton za lupanje A neki smo i mnogo fensi pa bez plana i programa necemo ni da krenemo Kao sto kazu, 'Onaj ko hoce nadje nacin, onaj ko nece nadje izgovor' or smthng...
kuruz Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 http://www.exyu-fitness.com/forum/index.ph...amp;topic=469.0 Јеб'о те, одакле им времена за све ово? Студенти и запослени не би могли ово да испрате, да јебе рак рака.
Hail Metal Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Upravo to , ko ce da bude tako disciplinovan sto se jela tice , to je ceo zivot samo treninzi i odes u kurac . Po meni je najbolje jesti sto vise kuvanog mesa , govedine , ribe , povrca , voca , meda , i trenirati naravno bez puno alkohola i gaziranih sokova , ja jedino ove zadnje dve stavke nikako da izbacim iz prakse ali i ne zelim nesto preterano .
MissionVao Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) @Kuruz: pa ako su zavrsili dif i rade kao neki instruktori moraju da ulazu u svoje telo... ako su rekreativci onda imaju puno vremena ili su do jaja organizovani, sve je to moguce ako bas hoces. Skuvas ujutro sta ti treba i poneses na posao i sl... Poenta je da nikad nisi ni gladan ni presit, da se ne osetis teze nego energicnije posle klope pratim sad ono sto pise na bodyrock.tv, da je glupo meriti porcije, kalorije i sl nego nauciti koliko ti i kad odgovaras da ispunis pomenute uslove. I naravno sto manje zasicenih masti i gaziranih pica Imam sad 25% masti, znaci 16kg Valjda ce za godinu dana to sici na 10-15%, probacu da se potrudim. Ispod 10% i ne treba da ima zena (ne zbog zdravlja nego zenske gradje, vec sa 15% mogu da ti se vide plocice a ni one ne treba da budu puno izrazene). Za muskarce je oko 10% valjda super, samo manijaci imaju manje. Edited August 20, 2009 by Double Fire
Recommended Posts