Jump to content

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakva teretana i trice

Ovo je nevjerovatno!

http://www.youtube.com/watch?v=KCpK7GZR700

olaksavajuca okolnost su mu tanke nogice koje likovi kao on,kriju uz pomoc ovih 4/5 bermuda..

svi se razbiju od tricepsa,bicepsa,sklekova a noge ni da pipnu...ko patke :) umrem od smeha svaki put kad u teretani vidim tako nekog lika...dok sam isao tamo,naravno

vrlo je lako,naravno ne sporim njegov ogromoan trud i sada sposobnost,da teziste zbog tankih nogu prebacis na gornji deo tela..

ispravite me ako gresim..

Edited by april ethereal
Posted

Jedna banana, supena kašika meda i pola litra mleka u blender, popiješ i lud si celog dana. :D

I ja sam razmišljao o soji i sranjima, al' onda vidim šta jede brat i cepam samo normalnu hranu.

Vratio mi se apetit, celog leta sam slabo jeo, al' čim sam dao ispit od 1300 strana, sve se vratilo u normalu. :D

Brate ja sam danas pojeo 5 banana i popio dve litre mleka. Jeo sam tri puta i pojeo sam celu domaćicu. Sad sam opet gladan. Mene to ne bi držalo ni dva sata.

Ako os eksplozivnost, radi onaj plyometrics training sto sam ja pitao pre koju stranu (u medjuvremenu sam se informisao jos malo o tome :da: ) To ti je to otprilike, sklekovi sto brze, s tim da sam ja svuda na netu video verziju sa tapsanjem konkretno da je za eksplozivnost, tj izvlacenje max regrutacije misicnih vlakana. Uz to, uglavnom se za misice gornjeg dela tela preporucuje vezbanje s medicinkom (da,da, nazad u osnovnu skolu! xD )

Skontao sam da ti sklekovi sa tapšanjem uopšte nisu tako teški kao što sam mislio. Radiću tako jedno vreme pa ću da menjam...

Posted

Brate ja sam danas pojeo 5 banana i popio dve litre mleka. Jeo sam tri puta i pojeo sam celu domaćicu. Sad sam opet gladan. Mene to ne bi držalo ni dva sata.

Ama ja ujutru to popijem posle doručka, a u toku dana jedem još bar 4 puta.

Slatkiše sam izbacio, mnogo mi nedostaju. :(

Posted

"Jedna banana, supena kašika meda i pola litra mleka u blender, popiješ i lud si celog dana. "

ovo nema veze s vezom ,od ovoga nemoz biti lud celog dana, a i ne treba da budes lud celog dana :)

jednostavno pojedi jabuku ili bananu sat pre treninga ,to ti je dovoljno ,tokom treninga pij vodu

...najvaznije je da imas kvalitetnu ishranu ,kad to postignes onda mozes da koristis energetske i proteinske napitke

bez ishrane,nista ti ne vredi...

a bitan je obrok neposredno posle treninga,tacnije proteinski napitak , e sad , ima slican recept ko ovo kuruzovo

samo se jos dodaju min 5 jaja , mada nisam nesto siguran u ovo..najbolje napravis whey shake :)

Posted

olaksavajuca okolnost su mu tanke nogice koje likovi kao on,kriju uz pomoc ovih 4/5 bermuda..

svi se razbiju od tricepsa,bicepsa,sklekova a noge ni da pipnu...ko patke  :) umrem od smeha svaki put kad u teretani vidim tako nekog lika...dok sam isao tamo,naravno

vrlo je lako,naravno ne sporim njegov ogromoan trud i sada sposobnost,da teziste zbog tankih nogu prebacis na gornji deo tela..

ispravite me ako gresim..

Grijesis samo u ovome podvucenome. Ovo sto on radi je sve bez lako. Naravno da to sto mu je tezina gornjeg dijela tijela veca od nogu,kao i visina (cini mi se da je nizak) umnogome pomazu,ali ove vjezbe 2 % muske populacije koja trenira ne moze da izvede.

Mislim da najbitniji misici za ovo sto on radi jesu trbusni. Bez mnogo jakih trbusnih misica,80% ovoga ne bi mogao da izvede. Prvenstveno mislim na ono kad se drzi samo rukama za sipke,i dodje u vodoravni polozaj,pa mlatara nogicama.

Posted

pa da, za tripove s zezanjem gravitacije i odrzavanje ravnoteze je najbitnije srediste tj kako kazu 'core muscles' :da:

sto jes' jes' glupo je zaobici noge... evo primer glumca kog gotivim

f_training8m_df64fb8.jpg

nogice

f_n5536107046m_751a0e3.jpg

ne znam sto ne rade i noge redovno, meni npr nije nikakav problem da radim sve misice kad vec radim, problem mi je sve ostalo (ishrana i generalno nakanjivanje da ista radim).

Posted

To ako nemas druga posla, nego se samo razbijas od vezbanja. Ako se dosta kreces zbog obaveza (posao, faks,...), onda je to vrlo mucno.

Posted
Dobro se nabildovao,ali je i dalje smijesan. Prosuo bih ga kao pizdu :D

ne vidim korelaciju izmedju konstatacije da ti je smesan i da bi ga pobedio u fajtu...

ne kapiram zasto gomila likova ne moze da izbegne proces u mozgu 'dal bi mogao da ga prebijem?' u maltene svakoj situaciji :):rolleyes:

Posted

ne vidim korelaciju izmedju konstatacije da ti je smesan i da bi ga pobedio u fajtu...

ne kapiram zasto gomila likova ne moze da izbegne proces u mozgu 'dal bi mogao da ga prebijem?' u maltene svakoj situaciji :):rolleyes:

Ko prvo ,bila je zajebancija. :uhoh: 

Kao drugo,korelacija je jednostavna,samo ako "smijesan" ne shvatis kao "duhovit". Sjecam se u Mortal Combat igrici,"glavni" protiv koga se boris je cesto pricao "don't make me laugh" kad bi pokusao da ga napadnes. Pa eto,probaj da sad povezes.

A to za gomilu likova i to sto se pitaju "DA LI bi mogli da ga prebiju",ne umijem da ti odgovorim. Ja se nikad ne pitam :P

JA SAM PETAR VRANJESIC-RAZBIJAĆ - PUŠITE MI!!!

Posted (edited)

Ponedeljak, utorak i sredu sam radio teretanu, juce igrao tenis kao lud...danas opet tenis...i ne da mi djavo mira, posle tenisa odradim i teretanu...sad sam ludo ponosan na sebe...i ocekujem jos jace upale, a taman su pocele da me polako prolaze :)

Radim sa bucicama ono razvlacenje(za grudi) pa posto nemam neki srednji teg, pojacao sam prosli trening duplo u odnosu na predjasnje vezbanje, pa tako i danas...osecam da me probada po sredini grudi, valjda se necu raspasti :)

Edited by Feniks .
Posted

Zato sto ljudi koji su obicno nabildovani i ne rade vrlo brze izbachaje ,su slabi ko kurac ,recimo ja sam odraso na drva,dzakove i bale, i vrlo je malo onih koji mogu da mi polome ruku:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...