vegeta Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 mozda i ja krenem u teretanu uskoro ko zna, mozda mi se svidi cilj mi je da probam da nabacim malo kilaze, posto mi to u poslednje vreme ne ide... jel zna neko jel bi to moglo bez whey-a i ostalih cuda? :
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 O falim te bože Pa može relativno lako, samo treba da ždereš ko stoka ravnomerno tokom dana i što više ribe, belanaca i belog mesa za mišiće. Odnosno, ne dobijaš ti toliko na masi zbog wheya nego zbog takvih specifičnih vežbi sa ogromnim teretom i malim brojem ponavljanja.
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 i ljudi,radite vezbe za noge nemojte da izgledate kao patke...nogice tanke i bermude od cetiri petine ne morate forsirati kao i ostale grupe misica,samo onoliko da vam donji deo isprati figuru koliko toliko..
Feniks . Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Uskoro na trcanje pa posle malo vezbanja, posle par dana pauze...naravno, ocekujem ovih dana nove upale Hm, kad razmislim, ja posle vezbanja uglavnom jedem ribu iz konzerve, tj. tunjevinu...mozda bih trebao jos nesto ubaciti? Hajde strucnjaci, sta kazete? Meso jedem uglavnom za rucak...
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Odmah posle vežbanja pojedi bananu, a ribu u roku od sledećih pola sata.
vegeta Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Tako i planiram, da radim neki program za "masu", kako ono ide, 100 kila 8 ponavljanja noge cu obavezno da radim, bar jednom nedeljno, posto mi je snaga u nogama mnogo vazna... cuo sam da se za noge obicno posveti jedan ceo trening ja inace radim cucnjeve, i nisu mi noge previse slabe evo jedne slike gde se vidi da mi noge ispracaju ostatak figure http://img401.imageshack.us/img401/4941/img0407jg.jpg slikano na moj rodj slika je malo gej al sta da se radi ta tunjevina iz konzerve je dobra a? da krenem nju onda lepo da hasam
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Pa iskreno, da te koncentrovane suplemente može bilo šta da zameni ovako regularno, niko ih ne bi koristio Al ono probaj samo sa hranom, pa ako ne budeš dobijao na masi, kupi kantu wheya i to je to... nije to neka hemija, odnosno nije nikakva hemija
vegeta Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 znam da nije, nije to problem, nego skupoooo...
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja sam tako mislio a onda kad sam izračunao kolko košta tunjevina i belo meso mesečno, iseko sam se Ovo je užasna godina za bildovanje, a još kad vidim koliko whey košta recimo u Americi, tuga me uhvati... em je duplo jeftiniji, em su im plate veće
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Poslednji put kad sam kupovao, kanta od 2.2 kg je bila 4100 din, i to California Fitness koji je među najjeftinijima. Ali ako uzimaš "po propisu", jako brzo se potroši, ne potraje ni mesec dana... ja uzimam jednu onu meru dnevno i izvlačim mesec ipo, al se zato trudim da ovako jedem što više. Skupo, jebiga, morao sam i da bataljujem kad nije bilo keša... a inače se za masivne mišiće preporučuje onoliko grama proteina dnevno koliko imaš kg, pa puta dva... odakle bre, odakle A u Americi kanta od 2.2 kg košta ispod 2000 din (preračunato) Edited September 22, 2009 by voodoo_
vegeta Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 preskupo kolko bi ja trebao da pijem, i kolko bi mi trajala ta kanta od 2.2 kg, ako racunamo da imam 70kg? i za 2-3 meseca redovnog treninga uz taj whey, kolko bi kila uspeo da nabijem? ja ne bi vise od 82, posto sam visok 1.82
voodoo_ Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Whey je samo dodatak, znači moraš pre toga da ustanoviš 5 stabilnih i ravnomerno raspoređenih obroka dnevno i dobar neprekidan san inače nema ništa od gojenja. Al ako uzmeš jedan onaj čanak wheya dnevno (koji ima ~35 grama valjda), potrajaće ti oko mesec ipo.
Feniks . Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja sam tako mislio a onda kad sam izračunao kolko košta tunjevina Konzerva od valjda 185 g. tunjevine(volim u sosu od paradajza) je kod nas mislim 89 dinara...to mi je onako, nekad uz to pojedem i jednu sardinu u konzervi...i naravno, dosta salate uz sve to, nista bez salate Secam se kako je jedan nas poznanik bilder, na moru, uvek meni davao krastavac, kad ga dobijemo za rucak, kaze da to nece da jede, jer nema vitamina, pa da ne jede uzalud, kao nema koristi...ja krastavce obozavam pa sam jeo i svoje i njegovo To je vec preterivanje, ali dobro, ima nas raznih... 1
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Secam se kako je jedan nas poznanik bilder, na moru, uvek meni davao krastavac, 1
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day.
Simadin Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Secam se kako je jedan nas poznanik bilder, na moru, uvek meni davao krastavac, ja krastavce obozavam pa sam jeo i svoje i njegovo To je vec preterivanje, ali dobro, ima nas raznih...
Џрк Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Secam se kako je jedan nas poznanik Konzerva bilde od valjda 185 g. uvek meni davao krastavac (volim u sosu od paradajza...ja krastavce obozavam ...to mi je onako, nekad uz to pojebem i jednu sardinu u konzervi... Edited September 22, 2009 by Џepk 1
In The Flesh Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Secam se kako je jedan nas poznanik bilder, na moru, uvek meni davao krastavac. Kad ga dobijem za rucak, kaze da to nema koristi,nece da jebe, jer nema vitamina, pa da ne jebe uzalud, kao ...ja krastavce obozavam pa sam jeo i svoje i njegovo To je vec preterivanje, ali dobro, ima nas raznih.... Edited September 22, 2009 by Poor Twisted Me
MissionVao Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Jel pise na tim whey dodacima koliko se uzima u skladu s polom i tezinom? Probala sam da pitam na ExYuFitness-u al tamo ako ne drzis svaku napisanu rec njihovu u malom mozgu oteraju te u ku*ac Pitam zbog post workout meal-a, ne radi svakodnevnog konzumiranja. Tj nije mi cilj da se natovim vec da obezbedim optimalnu obnovu misicima. Dobro ako mi se smuci onoliko mesishte uzimala bih whey kao zamenu, priznajem. Ipak je 250g mesa dnevno nekada pain in the ass. Jbt koja nauka I jel ima neko da je isao u teretanu dok je pokusavao da smrsa? Ne mislim na onih zadnjih 10% masti nego ono tipa 27 Neki kazu da, neki ne nikako... mislim da moze biti lose samo u dva slucaja - ako jedes kao svinja (napucaces se) i ako ne jedes nista (razboleces se). Zdrava ishrana valjda omogucava ok vezbanje. Edited September 23, 2009 by Double Fire
bezlichni Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) ExYuFitness-u al tamo ako ne drzis svaku napisanu rec njihovu u malom mozgu oteraju te u ku*ac hahah to sam i ja primetio ali ne mogu da se nacudim cudu kako nisam banovan xD Pitam zbog post workout meal-a, ne radi svakodnevnog konzumiranja. Tj nije mi cilj da se natovim vec da obezbedim optimalnu obnovu misicima. Dobro ako mi se smuci onoliko mesishte uzimala bih whey kao zamenu, priznajem. Ipak je 250g mesa dnevno nekada pain in the ass. Jbt koja nauka I jel ima neko da je isao u teretanu dok je pokusavao da smrsa? Ne mislim na onih zadnjih 10% masti nego ono tipa 27 Neki kazu da, neki ne nikako... mislim da moze biti lose samo u dva slucaja - ako jedes kao svinja (napucaces se) i ako ne jedes nista (razboleces se). Zdrava ishrana valjda omogucava ok vezbanje. Realno ne znam sta se zamaras time. Tunjevina i ostale morske ribe omega tri masti i anti oksidanti oksidans tipa zeleni chaj. Kafa out, cigare out. I eto ti sve ti je optimalno. + pasulj. + Smanji secere. Seceri i skrob dosta zadrzavaju masti u telu. Cak samo da smanjis secere izgubila bi nepotrebne masti. Realno dzaba svaka ishrana i gluposti ako pusis cigare jer ti misici ne dobijaju dovoljno kiseonika. Isto ko da redjas cigle bez maltera...... kafa jer se zensko telo cisti sporije od muskog, pa solja kafe ujutru moze da rezultuje nesanicom uvece. Edited September 23, 2009 by Elitista u Povoju.
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Pa cigare su isto antioksidant ,zato ne jedi govna
MissionVao Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 meni ovde nish' nije jasno, ja pitam jel pise na kutiji whey-a koliko se dozira za pol i tezinu i dobijem predavanje o antioskidantima i mrsavljenju
Recommended Posts