In The Flesh Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Cak i Cak Noris radi 60 komada iz 2 serije Bitno je da smo se razumjeli na kraju.
tier_mfkr Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Kad smo kod svemocnog, kako se zove sin Caka Norisa? -deCak ...tezine se povecavaju, misici sve veci, kad pozelis da ubijes rodjenog caleta jer ti nije pozeleo dobro jutro, odmoris malo sa amfetaminima
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 preporuke za teretane u beogradu, centar ili zvezdara, okvirno cene, preferably sa saunom. pretty pleeze. Ajmo Beogradjani,cura je nesto pitala.
tier_mfkr Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Neko je gledao 7ipo na tvu pre neki dan Sta brate, Tadic je kralj... Znam napamet onu pricu sa njim i smesna mi je svaki put kad gledam...
kuruz Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Кућне вежбе за подлактицу? Имам http://www.sportsman.si/catalog/images/guma%20za%20stiskanje.jpg, шта још да радим?
-Mare Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Ajmo Beogradjani,cura je nesto pitala. Smekercino.
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Ne bih da se ponavljam, ali ja bih stvarno voleo da dobijem par cipela koji nosoe ljudi koji voze viljuskar...
In The Flesh Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 (edited) Je l' može time da se ide u noćnu šetnju? (Mare,uskaci,nemam dobru repliku) Edited January 9, 2010 by In The Flesh
feyd Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Ajmo Beogradjani,cura je nesto pitala. ajmo beograđani, ITF je rekao da je cura nešto pitala. dobar ti viljuškar, baj d vej.
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Nije to moj viljuskar. Ali hvala. Znaci imas cipele radnika sa viljuskara?
In The Flesh Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Nemam aparat...pitaj feyd,ako mi ne vjerujes
In The Flesh Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Кућне вежбе за подлактицу? Имам http://www.sportsman...20stiskanje.jpg, шта још да радим? Rekose mi skoro da ova guma nije dobra za srce. Objasnili mi su mi i zasto,djelovalo je logicno. Imas neke buchice? Polozi ruku na koljeno,tako da ti šaka (sa buchicom) "viri" preko(dlanovi prema gore) ,i polako je dizi i spustaj. (šaku,ne komplet ruku )
Grob Bez Dna Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 objasni i ti nama, u kratkim crtama. bas me zanima.
In The Flesh Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Da,zaboravih da kazem da sam zaboravio. Nesto sa pumpanjem previse krvi u srce. Jbg,zaboravljam stvari koje me ne zanimaju,a podlakticu svakako ne radim...sem kad radim zgibove,pa ispadne kolateralna steta/korist.
Dead Man Walking Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Za podlaktice mi se čni najbolje samo štap i kanap
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Mrs na trening, batalite spam. Cim prodje Do tad... SPAM 'TILL DEATH!!! VIVA LA REVOLUTION
Recommended Posts