Guest Bata Životinja Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 ne znam ko je rekao, ali ko god da je debelo greši.
Dead Man Walking Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 @ @ Colonus Ima nešto u vežbanju sa svojom težinom, teško mi je da to objasnim. Teretana je u mom načinu razmišljanja sinonim za mišić, možda grešim. Jednostavno ne možeš biti Nindža Ratnik ako vežbaš u teretani
Guest Bata Životinja Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 ne kažem da nema, ali je na duži rok pogubno za zglobove i kičmu, to sam prvo i rekao isto kao što je vožnja biciklom bolja od trčanja. Jednostavno, ta priča protiv sprava ne pije vodu, to nešto rogozub kao i obično nalazi đavola u benč presi, a nema pojma šta priča. što ne spava u krevetu napunjenom slamom kad mu već smetaju ''moderne'' sprave. Lepo uzmeš šipku pa je digneš 30 puta, pa ćeš dobiti upalu i to jebeno dobru upalu.
Fapril ethereal Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 I ja isto. Radnim danima vezbam prste na daljinskom i tastaturi,vikendom saku sa flasom. koliko radis prebacivanja na B92 u seriji?
lemmy sixx Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 a podlaktice uz planet suzi ? koliko radis prebacivanja na B92 u seriji? Nijedno.Ne volim tu vezbu.Vise volim prebacivanja na Fox,Avalu,HBO,Arenasport i ESPN.Milion serija,masovni treninzi.
SerbZmaj Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 elem imam problem u tehnici mrtvog dizanja i veslanja , malo su mi pogurenija ledja , jel postoji negde link gde se detaljno objasnjava polozaj , stav , kod tih vezbi ? http://stronglifts.com/how-to-deadlift-with-proper-technique/ http://cardiopizza.files.wordpress.com/2010/05/deadlift111.jpg http://www.5min.com/Video/How-to-Do-The-Deadlift-with-Proper-Form-122696451 itd... Kod vezbi ledja uglavnom treba da budu prava, pogotovo lumbalni deo kicmenog stuba. Ima na netu dobrih i pravilnih opisa. Neko je spominjao sklekove sa izbacenim lopaticama itd...ne znam tacno na sta si mislio ali... lopatice bi trebalo drzati u njihovom prirodnom polozaju i kretanju.
Novaliis Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Onaj lik bas ima tanke noge (ako su prave).
рогозуб Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 (edited) sta ce ti(rogozube) izdrzljivost ,sta ces da izdrzavas,da radis 100tine sklekova u seriji? shta ja znam, ocju da budem spreman, ko zna shta cje da se desi... Jednostavno, ta priča protiv sprava ne pije vodu, to nešto rogozub kao i obično nalazi đavola u benč presi, a nema pojma šta priča. jednostavno necju da vezhbam koristecji sprave. imam takvu prefereeenciju. što ne spava u krevetu napunjenom slamom kad mu već smetaju ''moderne'' sprave. jebo slamu- stavicj cjebe na pod i to je to. ozbiljno. znash kako budesh odmoran. spavanje na mekanim krevetima je sa sisice. @tier pa tako i radim, mozhda ponekad i stavim shake blizhe jednu drugoj nego taj lik.. naishao sam na sliku http://www.muscleandstrength.com/articles/no-gym-no-problem.html Edited September 11, 2010 by рогозуб
Guest Bata Životinja Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 jednostavno necju da vezhbam koristecji sprave. imam takvu prefereeenciju. Im'o je i Pavle Vujisić preferenciju. Al' teretana je zakon.
рогозуб Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 svako ima pravo na preferenciju. editovao sam poruku, pogle sliku x) a i chlanak je zanimljiv.. uzmi chekicj i udri x)
boargutgrinder Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 kad padne sneg,za snagu i izdrzljivost http://www.youtube.com/watch?v=NtYgQC-ICdE 1
tier_mfkr Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 @rogozub nisi me shvatio izgleda, ne treba da priblizavas sake jednu drugoj vise nego sto im je prirodan polozaj (sirina ramena) vec samo da prste okrenes ka unutra, onoliko koliko ti odgovara...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 svako ima pravo na preferenciju. editovao sam poruku, pogle sliku x) a i chlanak je zanimljiv.. uzmi chekicj i udri x) Rogozube,kako pravosljavlje gleda na bodibilding?
Dead Man Walking Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) @Rogozub Nesto otprilike ovako: Jebote kol'ko ovaj lik može da uradi sklekova? Ja sam izbrojao sto komada i još uvek radi istim intenzitetom! Edited September 12, 2010 by Dead Man Walking 1
Guest Bata Životinja Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) Jebote kol'ko ovaj lik može da uradi sklekova? Ja sam izbrojao sto komada i još uvek radi istim intenzitetom! nadam se da se zajebavaš Edited September 12, 2010 by Bata Životinja 1 1
oʞɾoƃ Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Naravno da se zajebava, niko nije toliko glup. Sa mogućim izuzetkom angelsdeservetodie. 3
Surovi Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Ovaj sto rad i u teretani Ladno lici na Kenedija. Kad sam ga video prvi put i odma mi se ucinio poznat i gle cuda.!!! U hali sportova su ladno u teretani pricali o politici, i ladno mi onaj rekao da idem unbg tamo radi kennedy!! --- Dodjite u teretanu da vas Instruktor napsuje,kao sta da jedes: uci decu da kazu Pusi kurac!! Jedi Kiseo kupus cvarke ,slaninu i Cokoladu. Fudbaleri su glupi,sto kaze Gazda pa stalno dolaze fudbaleri da treniraju: Nabildovani Fudbaleri. Jedi 5 kila mesa dnevno i ios 2X toliko ostale hrane za ostale Sportove. Sladoled ima Dosta Secera, A nemojte da mnogo jedete sladolede samnogo Cokolade kao masho i king samo za Maratonce i sportove izdrzljivosti. KOKA KOLA ZA Definiciju 1 litar dnevno!----- Gazda je Trazio da cita izvestaj o Teretani na internetu. to mu dodje i rek;lama ebiga nema veze';.--*/*- 5
Surovi Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 [Ja ovo ne podrzavam-Budalastina] ali ako kome treba: Steroidi -DROGE ZA Sprtiste- pitajte Bojana Djurica zvani Debil, Radi u Sindikatu Lekara. Lekari koji Daju kure i Recepte da osiguraju Svoja Prava. Ako mi jos nek kaze, amene ne mrzi ja cu da objavim. 5
-Mare Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Neverovatno koliko covek energije mora da utrosi da procita ovakve postove.
tier_mfkr Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 A zamisli tek da uradis sve sklekove k'o onaj gorepomenuti!?
iron will Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Ovaj sto rad i u teretani Ladno lici na Kenedija. Kad sam ga video prvi put i odma mi se ucinio poznat i gle cuda.!!! U hali sportova su ladno u teretani pricali o politici, i ladno mi onaj rekao da idem unbg tamo radi kennedy!! --- Dodjite u teretanu da vas Instruktor napsuje,kao sta da jedes: uci decu da kazu Pusi kurac!! Jedi Kiseo kupus cvarke ,slaninu i Cokoladu. Fudbaleri su glupi,sto kaze Gazda pa stalno dolaze fudbaleri da treniraju: Nabildovani Fudbaleri. Jedi 5 kila mesa dnevno i ios 2X toliko ostale hrane za ostale Sportove. Sladoled ima Dosta Secera, A nemojte da mnogo jedete sladolede samnogo Cokolade kao masho i king samo za Maratonce i sportove izdrzljivosti. KOKA KOLA ZA Definiciju 1 litar dnevno!----- Gazda je Trazio da cita izvestaj o Teretani na internetu. to mu dodje i rek;lama ebiga nema veze';.--*/*- [Ja ovo ne podrzavam-Budalastina] ali ako kome treba: Steroidi -DROGE ZA Sprtiste- pitajte Bojana Djurica zvani Debil, Radi u Sindikatu Lekara. Lekari koji Daju kure i Recepte da osiguraju Svoja Prava. Ako mi jos nek kaze, amene ne mrzi ja cu da objavim. Ово се мора овековечити.
-Mare Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 A zamisli tek da uradis sve sklekove k'o onaj gorepomenuti!? Posle njegovih postova i imam osecaj kao da sam odradio sklekove. Nisam samo siguran zasto ih i dalje citam.
Surovi Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Mogu se kupe Tegovi i neka sprava za male pare.Ja na primer mogao sam 5 TERETANA Da Kupim za pare koje sam dao za kartice Dosad. Mislim sta meni treba,da odradim Trening. ---------- Ako nekom gazdi kvarim posao Oterajte ga u Picku materinu, sta vi imate sa tim da neko Vata zjale i zaradjuje pare. --------- Isao sam par meseci u Halu Sportova i Uglavnom ovu NBG,Do sad,Mislim ko da idem da treniram u SVEMIRSKI BROD sa marsovcima. Oni Tamo se ponasaju,i pricaju ko da su sa Druge planete!!! EVo odlicne reklame:IDITE NA MARS DA TRENIRATE!!! 1 1
Recommended Posts