Dead Man Walking Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Pa koliko ja čitam kvalitet se razlikuje po tome što kvalitetniji ne bi trebali da zadržavaju vodu u telu. Cilj mi je veća snaga i izdržljivost, nikako pumpanje... Nekako uvek u tim prodavnicama po Novom Sadu rade neki mršavci pa nemam puno povrenja u njih ђедмене, ти си добар дечко, боље купи пљескавицу за те паре. Tako sam razmišljao zadnjih 5 godina, vreme je za promene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Pa koliko ja čitam kvalitet se razlikuje po tome što kvalitetniji ne bi trebali da zadržavaju vodu u telu. Cilj mi je veća snaga i izdržljivost, nikako pumpanje... Nekako uvek u tim prodavnicama po Novom Sadu rade neki mršavci pa nemam puno povrenja u njih Samo govorim iz nekog licnog iskustva, platio sam malo vise i dobio zeljene rezultate. Zdravlje mi se nije narusilo, a koliko sam cuo, svako ko pije kreatin mora da pije dosta vode.. U ovoj radnji isto bio neki mrsavac, kad sam kupovao tegove mucio se da ih podigne. Ali tamo je i neki lik iz teretane, on mi je objasnjavao oko kreatina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ђедмене, ти си добар дечко, боље купи пљескавицу за те паре. Belim mesom do pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ovde čovek više ne može ni da se zajebava Zanima me šta da kupim do 2500 dinara, kao što sam već pitao, al ne znam kako možeš da mi pomogneš ako nikad nisi koristio. Bacio sam oko na ovo, pojma nemam koliko je dobro. Ja pijem Isobolic protein već neke 2-3 nedelje, ali kažu da treba uzeti i neki kreatin za pun efekat. Koliko je generalno kreatin štetan za bubrege? Čitao sam svašta...nisam pametan više. Dobra ti je ovo stvar, ako ces da uzimas kreatin, uzimaj samo kre-alkalin. Ja ne koristim, ali jedan moj dobar drugar koristi. Neces zadrzavati vodu u misicima (znaci izbeci ces onaj odvratni creatine-bloat ), plus je laksi za stomak od obicnog kreatina, i ne moras da uzimas u velikim kolicinama jer je ph neutralan pa se lakse apsorbuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Da bi se nesto absorbovalo trebaju ti enzimi koje imas samo u neobradjenoj hrani tako da 90 % svega sto unesete tako vestacki iserete cisto bacanje para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 @ Mare http://www.kineskirestoran.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Sad se samobanuj, jer si mi uništila komp (kod kuće) na pet minuta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Matori nemoj da lupas o bockanju i kreatinu kad ne znas o cemu se radi.Kratin se ne bocka u misic vec se nesto drugo ubada ako o igli govorimo.I nije doping a i ti kreatini koshtaju preko 2 soma kinte, a u apoteci za 100 kinte testosteron zajedno sa shpricem i iglom, bocnesh u guz odma ispred apoteke i pichish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Da bi se nesto absorbovalo trebaju ti enzimi koje imas samo u neobradjenoj hrani tako da 90 % svega sto unesete tako vestacki iserete cisto bacanje para Naravno ishrana je osnov svega , pa niko nije valjda lud da ne jede nista , tj neko smece , a da koristi suplemente. Inace mozda uzmem ovaj sagorevac : RedLine Pola bocice pre treninga , meni su rekli da je dosta dobar . Uzecu i protein 100% whey , cisto kao dodatak ishrani posle treninga. Kupio sam ovsene , to cu uz jaja i tunjevinu da doruckujem , rucak pirinac meso (pilece,govedje , riba , naalost nekad mora i neka virsla,kobasica i slicno sranje ...) vecera protein i 100g feta sira . Sta mislite o ovome . Trening naravno po starom , posle tegova kardio 30-45 minuta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Cenim da bi mogao da dodaš još samo malo ugljenih hidrata. Povrće i voće se podrazumeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Povrce prozdirem svakako . Sta mislis o tom sagorevacu? Firma koja proizvodi je vrhunska , a meni po prirodi vise odgovara nesto u tecnom stanju nego pilule Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 a meni po prirodi vise odgovara nesto u tecnom stanju Malo viski malo koka-kola? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Naravno , vise kola manje viski , najvise sveps-votka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ko kaze da moraju pljeskavice, belo meso i sl.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 dobra fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 matori bil prl, sho je bio mister junivrs je isto vegetarijanac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Sta oni jedu? Secam se jedno vreme sam jeo samo soju, nekakve pljeskavice od soje, umesto mesa, jako ukusno. njam. Mogao bih opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Sočivo, soja, pasulj - sve puno proteina. Pretpostavljam da ova tri čine dobar deo njihove ishrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 shto se tiche proteina, ja jedem sochivo (redje soju), pasulje, belanca, i nekad pijem surutku. a po americi i zapadnoj jevropi vegetarijanci zhderu ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_gluten_%28food%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Tofu http://en.wikipedia.org/wiki/Textured_vegetable_protein Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Ozbiljno sad, je l' ima ovde neko ko se dopinguje osim Mareta? Sad ja ispadoh najgori od sve dece. Ode 9-10Kg a jos uvek sam velik k'o sifonjer, pa ti vidi. Necu uzimati drugi pak, krenuo sam od jutros na trcanje a ishranu sam korigovao koliko god je to moguce. Sto je neko rekao, belim mesom do pobede. Krajem meseca sa ortakom delim Hyper Whey protein od 2.27Kg na pola, cena je najprihvatljivija. Edited March 14, 2011 by -Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ja se ponovio danas http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=732 Pitao prodavca, kaže da je ovo win. Probaću večeras da spucam u venu jedno pola kile, pa ću da vidim šta će da bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 i ja danas bila u xsportu po vitamine dobro se nismo sreli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pazi kako se sada ograđuju, a tamo su se držali za ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 i ja danas bila u xsportu po vitamine dobro se nismo sreli U Novom Sadu? O_o Ja bio oko 2 sata, na Spensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts