Jump to content

Teretana & sve što uz to ide


Tatyannahhh

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Zatvorili zatvoren bazen u Spensu.

Fak jea, prabacim se na otvoreni na Sajmistu.

Padne kisa, i hladno je ko u frizideru.

Bem ti zivot.

Bar je Gym Tonic prazan pa se ima gde zajebavati :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa koja je to forma, 5 kilometara je 17 krugova oko fudbalskog terena. :P

 

Eeeeee, nekad sam vodio pripreme košarkaške ekipe u kojoj su svi od mene bili stariji po najmanje 4 godine, a gle sad...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za nekoga sa 110 kila je to forma :haha:

 

Ne vidim smisao u trčanju preko 5 km. Nekim laganim tempom,to je pola sata trčanja. Sasvim dovoljno da tijelo počne da ti razgrađuje masti i da polako "širiš pluća". Onda samo pojačavaš tempo i kad uspiješ da ih istrčiš za 20 minuta, to je to. Zatim kombinuješ sa sprintevima, skipovima, kamikazama i raznoraznim čudima i eto prave forme.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, njih i ne treba raditi svakog dana.

 

On mrzi MMA, to što rade Fedor i drugari mu se nimalo ne sviđa. Recimo, gledali smo zajedno borbu koja je proglašena najboljom u istoriji MMA, Fedor - Mirko (možda i ne u istoriji, nego u poslednjih npr. deset godina) i ništa nam se tu nije dopalo.

 

Jedino što ga interesuje je da bude kao Badr Hari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fedor - Cro Cop nije najbolja borba, već borba dva najbolja borca tog vremena. Prva runda je zanimljiva, druge dvije i nijesu.

Znam dosta ljudi kojima je MMA smor zbog borbe u parteru, ali kad bi samo znali koliko je to sve zahtjevno, koliko se tu tehnika koristi, malo više ušli u problematiku brazilske jiu jitsu-e, promijenili bi mišljenje.

 

Inače,Badr Hari je imao najdosadniju borbu skoro sa nekim melezom,poslije one pauze koju je napravio i suspenzije. Imas je na YT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam, video sam taj snimak. Ni meni se ne dopada borba u parteru, zato što ne želim da gledam taktičko nadmudrivanje, nego pravu tuču. Zato volim K1 manijake, poput Endija Huga, Badra i Ertsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Овај бре има 174 висине и 84 килограма, сад ми рече брат. ЕТеЕфе, не може он да се пореди са Харијем, џаба му агресивност.

Share this post


Link to post
Share on other sites

?

Kakva je to logika?

Čovjek ima svoju kategoriju. A često se tukao i sa superteškašima u K1 i pobjeđivao ljude kao što su Ruslan Karaev i Stefan Leko (obojica preko 100kg). A i bila je priča o agresivnosti, a on važi za jednog od najagresivnijih. Badr Hari je mala beba za njega.

U pravu si,Manny Paquiao ne može da se poredi sa Vitali Klitchko-om. :P

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Људи, помажите.

 

Убацила сам набачај (јел' се тако зове? power clean) у тренинг и сада имам две огромне, округле модрице на бутинама које изгледају језиво. И боле прилично. Не кукам, јер бол није проблем, него то толико пада у очи да је више непријатно. Не помаже то што не поседујем панталоне у својој гардероби, па шта год да обучем - види се. Јесам поменула да изгледа језиво?

 

Питања:

 

1. Од чега модрице брже нестају? Једино што сам нашла да људи тврде да помаже је екстракт семенки грожђа - где ћу, аман, то да нађем? Има неко проверену алтернативу?

 

2. Како да спречим настајање нових модрица кад спуштам шипку при набачају? Заустављам је прилично високо на бутинама и пало ми је на памет да би вероватно помогло да мало опустим бутине у тренутку кад шипка "пада", али покушавам и - не успева ми. Шта онда?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Čuo sam da pomaže da skvasiš papir ( ona papirna kesa, malo deblja, u koju krompir pakuju prilikom kupovine). To sam pročitao u nekim novinama, ništa te košta da probaš, samo redovno mijenjaj obloge, jer se, pretpostavljam, brzo ugriju.

2. Bojim se da nema načina, sem da koristiš manje težine, pa da prilikom spuštanja tega ti bude lakše da ga rukama zadržiš i polakše spustiš na butine.

3. Budući da si napisala da teg spustaš prilično visoko na butine, a da ipak nemaš odjeće kojom bi pokrila modrice, da li možemo da pretpostavimo da nosiš veoma kratke haljinice/šortseve,i ako je tako, možemo li da vidimo slike?

Edited by In The Flesh
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...