Hail Metal Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Na kraju cu ja dobiti ban zato sto vecina spamuje , kao prosli put . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Elem, danas nisam vežbao niti vozio bajs, ali sam išao po Buvljaku dok je peklo Sunce i kasnije pomerao orman, nadam se da se računa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ubiste temu brisanjem onog spama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ako ne idete u teretanu u čijoj svlačionici bi kada bi se neko iskenjao zapravo ušlo malo svežeg mirisa onda ne znate šta je hard kor. Krv ti jebem Isusovu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Zatvorili zatvoren bazen u Spensu. Fak jea, prabacim se na otvoreni na Sajmistu. Padne kisa, i hladno je ko u frizideru. Bem ti zivot. Bar je Gym Tonic prazan pa se ima gde zajebavati Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 @Prica o ramenima: Sedeci sa bucicama, i sedeci potisak na smitu... Sto rece neko na prethodnoj strani, kicma uz naslon obavezno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Meni škljoca levo rame već dva dana, škljocam mu ga majci. Išao sam danas na trčanje, prvi put posle šest meseci. Brzinu i dalje imam, ali je kondicija na žalosnom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja sam baš ušao u formu. Istrčim 5 km skoro svaki dan. Izvini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Pa koja je to forma, 5 kilometara je 17 krugova oko fudbalskog terena. Eeeeee, nekad sam vodio pripreme košarkaške ekipe u kojoj su svi od mene bili stariji po najmanje 4 godine, a gle sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Za nekoga sa 110 kila je to forma Ne vidim smisao u trčanju preko 5 km. Nekim laganim tempom,to je pola sata trčanja. Sasvim dovoljno da tijelo počne da ti razgrađuje masti i da polako "širiš pluća". Onda samo pojačavaš tempo i kad uspiješ da ih istrčiš za 20 minuta, to je to. Zatim kombinuješ sa sprintevima, skipovima, kamikazama i raznoraznim čudima i eto prave forme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 A je l' radiš sprinteve? Burazer kreće na jesen na mhuy thai, već ga plašim da će morati da trči jako puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ne svaki trening, možda par puta neđeljno. Sprinteve i stepenice najčešće kombinujem. Moraju se sprintevi raditi, osnova za svaku vrstu eksplozivnosti u bilo kom sportu. Kaži bratu da upiše MMA,kakvi Muj Tai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Naravno, njih i ne treba raditi svakog dana. On mrzi MMA, to što rade Fedor i drugari mu se nimalo ne sviđa. Recimo, gledali smo zajedno borbu koja je proglašena najboljom u istoriji MMA, Fedor - Mirko (možda i ne u istoriji, nego u poslednjih npr. deset godina) i ništa nam se tu nije dopalo. Jedino što ga interesuje je da bude kao Badr Hari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Fedor - Cro Cop nije najbolja borba, već borba dva najbolja borca tog vremena. Prva runda je zanimljiva, druge dvije i nijesu. Znam dosta ljudi kojima je MMA smor zbog borbe u parteru, ali kad bi samo znali koliko je to sve zahtjevno, koliko se tu tehnika koristi, malo više ušli u problematiku brazilske jiu jitsu-e, promijenili bi mišljenje. Inače,Badr Hari je imao najdosadniju borbu skoro sa nekim melezom,poslije one pauze koju je napravio i suspenzije. Imas je na YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Znam, video sam taj snimak. Ni meni se ne dopada borba u parteru, zato što ne želim da gledam taktičko nadmudrivanje, nego pravu tuču. Zato volim K1 manijake, poput Endija Huga, Badra i Ertsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Manijake, kažeš? http://www.youtube.com/watch?v=5TMR_Cf_pPs Vjerovatno najagresivniji K1/MMA borac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Kakav psiho. Vidim u opisu da je trenirao mhuy thai. Na 2:50 govori isto što i Hari, samo na drugi način.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Овај бре има 174 висине и 84 килограма, сад ми рече брат. ЕТеЕфе, не може он да се пореди са Харијем, џаба му агресивност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 ? Kakva je to logika? Čovjek ima svoju kategoriju. A često se tukao i sa superteškašima u K1 i pobjeđivao ljude kao što su Ruslan Karaev i Stefan Leko (obojica preko 100kg). A i bila je priča o agresivnosti, a on važi za jednog od najagresivnijih. Badr Hari je mala beba za njega. U pravu si,Manny Paquiao ne može da se poredi sa Vitali Klitchko-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ma знам, све је то лепо, ал' Бадр је Бадр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ma знам, све је то лепо, ал' Бадр је Бадр. http://www.youtube.com/watch?v=hjUlUPUqFsY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Prica se o teretani zar ne ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ma jok, prešli su na gej fantazije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Људи, помажите. Убацила сам набачај (јел' се тако зове? power clean) у тренинг и сада имам две огромне, округле модрице на бутинама које изгледају језиво. И боле прилично. Не кукам, јер бол није проблем, него то толико пада у очи да је више непријатно. Не помаже то што не поседујем панталоне у својој гардероби, па шта год да обучем - види се. Јесам поменула да изгледа језиво? Питања: 1. Од чега модрице брже нестају? Једино што сам нашла да људи тврде да помаже је екстракт семенки грожђа - где ћу, аман, то да нађем? Има неко проверену алтернативу? 2. Како да спречим настајање нових модрица кад спуштам шипку при набачају? Заустављам је прилично високо на бутинама и пало ми је на памет да би вероватно помогло да мало опустим бутине у тренутку кад шипка "пада", али покушавам и - не успева ми. Шта онда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) 1. Čuo sam da pomaže da skvasiš papir ( ona papirna kesa, malo deblja, u koju krompir pakuju prilikom kupovine). To sam pročitao u nekim novinama, ništa te košta da probaš, samo redovno mijenjaj obloge, jer se, pretpostavljam, brzo ugriju. 2. Bojim se da nema načina, sem da koristiš manje težine, pa da prilikom spuštanja tega ti bude lakše da ga rukama zadržiš i polakše spustiš na butine. 3. Budući da si napisala da teg spustaš prilično visoko na butine, a da ipak nemaš odjeće kojom bi pokrila modrice, da li možemo da pretpostavimo da nosiš veoma kratke haljinice/šortseve,i ako je tako, možemo li da vidimo slike? Edited August 12, 2011 by In The Flesh 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts