johnnyzzz Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Vidi se ko jsle praci poznavalac nije mala razlika, strijice su uglavnom ok, to znamo po tome što ih i muškarci ponekad imaju
WoS Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 (edited) nije mala razlika, strijice su uglavnom ok, to znamo po tome što ih i muškarci ponekad imaju Pogotovo likovi po teretanama Mi smo jos u srednjoj imali jednog koji je spavao u teretani pa je mackao kreme po bicepsima Ja imam po kolenima od brzog rasta u pubertetu, nista strasno, sto kaze Nesa, bas te briga. Drugo je za devojke, njima to teze prolazi Edited September 22, 2011 by WoS
Zen Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 "jsle praci"? Proketi touch screen Bitno da se prasac i ja razumemo @deni Osveta ovsenih Ontopic Danas jedan od boljih skorova za ovu sezonu => 24km setnje. kako ja obozavam da se setam
Hail Metal Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=ZOrZq3TEA3s&feature=related Nek vas ne smori ova pedercina sto prica ,obratite paznju na vezbu za ledja , bez dalje rasprave zgibovi su najbolji ali ovo je vezba koja jako lepo pogadja , mene mnogo bolje nego masina za veslanje , t sipka , testerisanje ili tome slicno , latimusi su izolovani i samo oni rade , sa razlikom da ja radim sa bucicama , i imam upalu , a davno sam imao upalu ledja . Edited September 24, 2011 by Hail Metal
Lou Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Nemoj tako o Skubiju, fin je čovek, sve lepo objasni i pokaže.
Hail Metal Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Jeste stvarno sve jako lepo objasni i pokaze , ali deluje jako antipaticno i pederkasto
Lou Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Pročitah da jeste gej i da to ne krije. Jeste da mu glas na trenutke ide u više registre, ali nisam tu da ga slušam kako priča, nego šta priča; inače ga pratim, jer se dogodi da pokaže nešto zanimljivo, kao što si i sam utvrdio.
Zen Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 jebeni hula hop blast from the past u stvari odlicna vezba za razgibavanje kicme lajk samo sto ne mogu nigde da nadjem neki obican i normalan i veliki, sve neki deciji, a ovi fitnes su ruzni. Mada, dacu im sansu, i dalje je beskrajno zabavno.
In The Flesh Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 samo sto ne mogu nigde da nadjem neki obican i normalan i veliki, sve neki deciji. Mada, dacu im sansu, i dalje je beskrajno zabavno. 3
Surovi Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Nemojte Da Se UBIJETE ako Se NE Nabildujete,ili zbog nekog drugog Sportskog ili mentalnog Neuspeha!!!! Znao sam Dugo Popa Bildera -Skocio o Dunav i udavio se! Kaze ostao je ko Grana,uzas,Smrt! 1 4
Hail Metal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Hm nekim spletom okolnosti uzeo sam tablete kofeina , i kako citam dobar je prirodan sagorevac masti , probacu , ima neko iskustva ?
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Brate ja pijem 7 kafe dnevno i imam 120 kila tako da tesko:P
-Mare Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Da, jer u svakom sagorevacu imas kofeina. Bilo u zelenom caju ili u nekom jacem, kofein se najcesce koristi za to. Nisam nikad cuo da neko koristi konkretno tablete kofeina za sagorevanje u svakom slucaju. Sad ce doci Bata da ti objasni neke stvari u svakom slucaju, sta se i ja pravim pametan. Edited October 16, 2011 by -Mare
Hail Metal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Brate ja pijem 7 kafe dnevno i imam 120 kila tako da tesko:P Pa da kafu sa secerom , kafa nije 100% kofein , i coca cola ima kofein pa se ne mrsavi , ja sad gleda po neku i svaki clanak govori o tome da cist kofein sagoreva masne naslage , prirodnim putem sporo .
Lou Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Brate ja pijem 7 kafe dnevno i imam 120 kila tako da tesko:P Prestani da ždereš.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ne pijem sa secerom:)Nemogu covece sad mi stigla divlja svinja treba to izdinstati greota!!!Kofein dize adrenalin a adrenalin ti kujekude daje snagu da se vishe kreces i onda vishe sagoris:)
Jabba the Hutt Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 U ponedeljak ce mi biti ravno dva meseca kako se redovno teretam, i vec vidim i osecam napredak na sebi i uslo mi je u naviku da odlazim redovno na treninge istim danima u nedelji, najteza mi je bila prva nedelja, kad sam dosao kuci posle brutallice sa bicepsima, nisam mogao kasiku da prinesem ustima od upale
Lou Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Meni upala nikada nije problem, osim kada su noge u pitanju. Silaženje niz stepenice i ustajanje postaju nešto potpuno drugo.
In The Flesh Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 (edited) Taj rad, meni nema gore upale od upale zadnje lože. Edited October 16, 2011 by In The Flesh
Zen Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Od tableta kofeina mozes da fasujes srcanu aritmiju i da trajno poremetis pritisak, ne preporucujem. A ako imas i inace visi pritisak ne uzimaj ni slucajno.
Lou Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Taj rad, meni nema gore upale od upale zadnje lože. U paru sa kvadricepsima... Propast.
Recommended Posts